Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Ustao oko 5:30, svi spavaju dosadno mi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vas dve nam stvarate problem.
kako sad da se opredelim za koga da glasam?
Il' da prijavim Donu pa da se i ja pojavim, sa ovakvom porukom? Gledala malo pre - nema ni jedan koli. Tužno koliko ih je malo...

hehehe,pa za koga vi hocete,moze da se glasa na 4sataVas dve nam stvarate problem.
kako sad da se opredelim za koga da glasam?
Il' da prijavim Donu pa da se i ja pojavim, sa ovakvom porukom? Gledala malo pre - nema ni jedan koli. Tužno koliko ih je malo...
hehehehehe ajdeSad cu zinat prijavim sva tri kera koja imam pa da vidim za koga cete onda da glasate![]()
ne moze na svaka 4 sata! nego svaki dan

a kako znate da za nekog može na 4 sata a za nekoga samo jednom dnevno ?
Nisam znala da može na 4 sata...
aha, moze za jednog psa na 24h a za nekog drugog na 4 h, ok![]()

))))) baksuzi, rekose da je mrtva... mogla je od gladi da crkne 
Već ste glasali.
Dozvoljeno je jedno glasanje dnevno.![]()

[/SPOILER]
ja odgovorila juče jednim postom, a da nisam znala ko je ta pevaljka...ali kad sam dalje videla šta piše, nisam želela da se raspravljam....sad vidim da je poznajete sa drugih tema....![]()

[/SPOILER]
U poljoprivrednoj apoteci sam kupila , zove se 'pužomor' samo nemam kesicu da vidim ko proizvodi...ovih dana ću ići da kupim pa ću ti napisati i taj podatak..inače nije mnogo skup, to su crvene granulice, slične kao one za miševe, i efikasne su....no kod mene ih je toliko bilo, čitava invazija , tako da sam ja svako veče oko 10 sati izlazila sa baterijom i utepavala ih....
Dobar dan i od mene
glasala nisam jer mi stalno izbacuje gresku
ali probacu i kasnije

Da, ona je opstepoznati fenomen na forumu.
Uh, meni se gade da ih utepavam.![]()
Meni i dalje ne da.
Dobar dan svima. Danas sam imala luuuudo prepodne, kuci bila 15 minuta i prezula se u patike da lakse nastavim trcanje.
Elem, kad pominjemo pevaljku, posto se ova tendencija sa mojim obavezama mozda nastavlja narednih dana, zamolila bih koleginice da narocito obrate paznju na nju, na Byrger ty.... ili kako se sad zvase onaj lovac i na Deda Ziku. Prvo dvoje kaznjavajte k'o ja sto bih da sam tu za svaku sitnicu, a Dedu, ako treba, editujte, brisite, ali DEDA ZIKA SE NE KAZNJAVA I TO JE AKSIOM!!! Sujetan je, lucidan i nezamenjiv sa svojim ogromnim znanjem. Mada, mislim da se pevaljka nece vise pojavljivati, zapretila sam joj Borkom i lupila dva zuta i nema je otad.![]()
trajan
nazalost Mimi ima toga jos....no ja preskacem...ne mogu da citam...

nego Jocika ti ne misliš na nas matore žene ups napupele omladinke
šta si usitnila tu sliku sa Nenadom, ništa ne vidim...nemoj samo u avatar, postavi je ovako, normalno....

Iskra ima krpelja![]()
moje krastavo.