Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
There, there... There, there! :mazi: A šta mi, još stariji, da kažemo?! Ja na leto zaokružujem! :rida:

*Beš pesmicu, i ja sam (miljenica profesorova) na jednoj kontrolnoj dobila 2- jer je trebalo na kraju, kao poslednji zadatak, za pesmicu od par meseci ranije napisala ZABORAVILA SAM JE!!! I čestitam za peticu. :ok:

Kovaču je rođendan 4 dana posle mog deteta, a kad je Joci i Nenadu godišnjica zabavljanja, 27. avgusta. Jesam u pravu? :flert: I šta ima više da znaš, čovek ima malinou, to treba da ti je dovoljno! :D
Preuzimam ulogu razredne.:D
Sedi 5 :cistinaocare:

Ja sam danas jela ovo
http://4.***************/_WiYca0MKfTU/SuC3KY60p9I/AAAAAAAAA1E/6bKVnYJ9WEQ/s400/%CE%A3%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B9%CE%AC+1.JPG
cea3ce9fcea5cea0ce99ce911.jpg
mnogo je ukusno
al' sad kad vidim sliku,nesto mi se prevrce u zelucu :confused:
Necu vise da gledam slike morskih stvorenja koja su mi ukusna.

A znaš li kako su glavonošci inteligentni? ;) A da su ukusne, jesu. :aha:

I na FB sam konačno:manikir:

Poslah ti link ka profilu u reputaciji.

dobro smo :)
Bile da primi vakcinu danas...jedva da je zaplakala :)
Sve vreme je brbljala nesto :heart:

Hrabrica. :D Ej, sve više liči na tebe. :eek:

Dobar dan :D Kako te?

Vidi, imamo povratnika! :zcepanje:

Preuzimam ulogu razredne.:D
Sedi 5 :cistinaocare:

Fala! :D

Lepo pozdraUljeni,

juče sam zaboravila da zakažem kod lekara a danas je prvi u mesecu...kad primam onu moju injekciju za dug i spokojan život....:manikir:

Maro, to je običan placebo. :zag: Primala ih i ja, jednu turu, nikakvu promenu nisam primetila.

Dobro da je bar neko primetio da me dugo nije bilo :cmok:

Ma primetilo je više nas, samo ti nisi čitao unazad.

Odoh polako. :aha: Uh, a ne mili mi se da ustajem, hladno je, užasno. :zpozdrav2:

I još samo ovo:

Jednog dana, dok je drvoseča sekao granu jednog drveta iznad reke njegova sekira upadne u vodu. Kada je zaplakao, pojavi se Bog i upita zašto plače. On je odgovorio da mu je sekira upala u vodu, i da mu je potrebna jer tako zarađuje za život. Bog siđe u reku i pojavi se sa zlatnom sekirom.
"Je li ovo tvoja sekira?" - upita Bog.
Drvoseča odgovori: "Nije."
Bog ponovo siđe i pojavi se sa srebrnom sekirom.
Drvoseča ponovo rece: "Nije."
Bog ponovo siđe dole i pojavi se sa gvozdenom sekirom.
Drvoseča odgovori: "Da."

Bog je bio oduševljen drvosečinim poštenjem pa mu dade sve tri sekire i tako drvoseča srećan ode kući.

Nakon nekog vremena, dvroseča je šetao sa svojom suprugom po obali, kad mu žena upadne u reku. On zaplaka, a Bog se ponovo pojavi i upita ga zašto plače.
"Oh, Bože, žena mi je upala u reku !"
Bod siđe dole i pojavi se sa Jennifer Lopez.
"Je li ovo tvoja žena ?" - upita Bog.
"Da!" - rece drvoseča.

Bog se naljuti, "Slagao si ! To nije tačno !"

Drvoseča odgovori: "Oh, oprosti mi Bože. U pitanju je nesporazum. Vidiš, da sam rekao da Jennifer Lopez nije moja žena, ti bi se pojavio sa Catherine Zeta Jones. Nakon što bih ja rekao da ni ona nije moja žena, ti bi se pojavio s mojom ženom. I kad bih ja rekao da to jeste moja žena, ti bi rekao da mi daješ sve tri. Bože, ja sam siromašan, i ne bih se mogao brinuti o sve tri supruge, i zbog toga sam rekao da je moja supruga Jennifer Lopez !"

POUKA: Kad god muškarci lažu,to je iz dobrog i časnog razloga i za dobrobit svih !!!

A što si ti tako naglavačke?! :eek:
AKo, i treba povremeno. Meni sve dođe da padnem u neosvest kad treba da se špricam, recimo danas za večeras. :aha: A danas se mislim da skuvam grašak. :think:

A ovo??? :mrgreen:

Dobar dan želim svima. Priznajem, grešila sam, pravila povremene izlete u mesožderski svet, uglavnom kad odemo u goste da se ne zameram domaćinima, ili kad nemam repromaterijala za neku ne-ubitačnu hranu... I onda uhvatim sebe da balavim na sam prizor roštilja, mesnih prerađevina... :eek: E pa nema više, idem na čisto skidanje! :ljutko:

Ma, sva sam nešto naopaka ovih dana (zbog hladnoće a i prehlade koju vučem cele zime), pa je smajli odgovarao. :)

A znaš li kako su glavonošci inteligentni? ;) A da su ukusne, jesu. :aha:
Poslah ti link ka profilu u reputaciji.
Hrabrica. :D Ej, sve više liči na tebe. :eek:

Vidi, imamo povratnika! :zcepanje:

Ajde i meni... :) Može i na pp, ne mora reputacija. :whistling:

Dobar dan. :cao:

i prošlog meseca si zaboravila.....

Da:confused:
Nego kratak raport:
Odem, doktor nov, oči plavije od njegovih nisam videla, prepiše injekciju, odmah je primim, pitam može li i lekove bez kojih ja ne mogu, kaže ne sada, dodjite u četvrtak u 10 iovako ste preko reda primljeni. I sad čekam četvrtak u 10....:manikir:
Ali, oči plavije nisam videla nikad i nigde.....:whistling:(lekova inače imam još, ali ću odem u četvrtak u 10:manikir:)

Mim, za tebe ako pročitaš:
Injekcije i lekove protiv anemije megaloblastike doživotno....Znači, doživotno...nadam se neće dugo trajati, preodavno ja igram svoje drugo poluvreme, ebi ga:confused:

Videla sam u rep. link ali mi se ne otvara:(

danas sam ucinila dobro delo :) :zskace:
naime prosle nedelje jedna zena sa kojom setam je pronasla zenku labradora i odvela je u azil jer je imala teranje pa je njen laki mnogo naskakivao i odvela ga je,i rekla sam sestri ako slucajno vidi negde ili cuje da se trazi pas da mi javi,i malopre mi stize poruka neko trazi labradora zutog i dala mi broj,ja mu poslala poruku da ode do azila i odmah me zvao covek i reko da ide dole i da ce da javi ako je ona,i zvao me i zahvalio se :) a meni puno srce sto su je nasli.

e sad ta zena sto ga nasla ja joj rekla da je taj covek otisao po nju a ona mi trazila njegov broj da mu kaze da cipuje kuce,mora u sve da se mesa bas me iznervira ko zna sta mu je rekla:dash:

Da:confused:
Nego kratak raport:
Odem, doktor nov, oči plavije od njegovih nisam videla, prepiše injekciju, odmah je primim, pitam može li i lekove bez kojih ja ne mogu, kaže ne sada, dodjite u četvrtak u 10 iovako ste preko reda primljeni. I sad čekam četvrtak u 10....:manikir:
Ali, oči plavije nisam videla nikad i nigde.....:whistling:(lekova inače imam još, ali ću odem u četvrtak u 10:manikir:)

more ću ti dam ja oči plave, plavije da ne mogu da budu.....će budu tvoje :rtfm:
tako li se vodi računa o sebi......i nama.....a?:evil:
Upiši u mobilni da ti zvrči dan ranije......pa rano ujutru toga dana.....pa za sat opet........pa za sat opet......će otidneš kad treba.....valjda :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back