Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Future_Cast.jpg

:hahaha:

A šta bude kad se pojavi ovako X umesto slike? ja ne vidim ništa ?

Poslednja izmena:
dobar dan
Kumo sličica je predivna
baš me raznežila

Kovač. radiš li ti negde - uvek uspevaš da si ovde da nas dočekaš i ispratiš
Pravi muškarac mora i da radi u da ima vremena za drage osobe :heart:
Ćao, Kovac :)
Ja, sam ti uvek u jurnjavi...čekam malo da mi neko odgovori, pa ako nema nikog, možda odem na igrice, ili se isključim.... kako kad...danas nemam nekih posebnih obaveza, mogla bih ceo dan da visim na kompu...hahaha
Onda se družimo danas :D

reko nam ko ne nauci kec u dnevniku,pa sam se izvukla u petak a danas ne mogu,ne treba mi kec,da kvarim one lepe ocene u dnevniku :D

uuuu...pa onda ti držim fige, da ne pokvariš ocene....a ti se potrudi da to naučiš....

Mislim, mora se naučiti jako puno nepotrebnih stvari... i na fakultetima se uči ponešto što nikad neće trebati na poslu....ali eto : to je to...ima da naučiš ili padaš...

Jaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooo
Kovac..........jel tebi bio juče rodjendan?
svi mi dani isti.......ne mogu više da povatam bre.....kad radim svaki dan ko luda nasta idem okolo......u stvari i ne idem nigde osim ovde a vi ste već navikli :zcepanje:

Jaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooo
Kovac..........jel tebi bio juče rodjendan?
svi mi dani isti.......ne mogu više da povatam bre.....kad radim svaki dan ko luda nasta idem okolo......u stvari i ne idem nigde osim ovde a vi ste već navikli :zcepanje:

Pa jel moguće???? da nam i Kovac ne prijavljuje da ima rodjendan? razredna sad ima da ga ispitaš...i krvnu grupu da nam kaže :mrgreen: ne može to tako...

Poslednja izmena:
Pa jel moguće???? da nam i Kovac ne prijavljuje da ima rodjendan? razredna sam ima da ga ispitaš...i krvnu grupu da nam kaže :mrgreen: ne može to tako...

ama on je reko.......no ja ne zapamtih.......to jest zapamtila sam pa zaboravila.......sećam se samo dela da ima broj 7....valjda...i da je istog dana kad i Jocina godišnjica sa momkom....:dash:

JOCOOOOOOOOOOOOOO KAD TI JE BILA GODIŠNJICA?

A možda smo mi i slavili njemu rodjendan? :think:
Ebote........ne mogu da se setim......:dash:

Jacobeeeeeeeeeee sretan rodjendan pa da nam se oženiš da se veselimo :rodjendan::orkestar:

ama on je reko.......no ja ne zapamtih.......to jest zapamtila sam pa zaboravila.......sećam se samo dela da ima broj 7....valjda...i da je istog dana kad i Jocina godišnjica sa momkom....:dash:

JOCOOOOOOOOOOOOOO KAD TI JE BILA GODIŠNJICA?

A možda smo mi i slavili njemu rodjendan? :think:
Ebote........ne mogu da se setim......:dash:

hehehe pa nije svakog 27mog u mesecu jeste nama mislim svaki mesec se setimo a kovacu je rodjedan u 27avgusta ;).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back