Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobar dan
Mari uzeste li tablice
ja bogami jesam
istina na tešku vezu
mada me je onaj moj iznervirao što nije tražio neku normalnu registraciju - ono mi dali ŠL kao da sam šlogirana...
još nisam plaćala parking - srećom imam Š u meniju ali opet...

:manikir: neću da idem sa Tacom po tablice, ima samo da se
nerviram, jer ih možda i ne dobije danas, iako je zakazano...
Inače, perem prozore, menjam zavese...to jedino što za sada mogu da
promenim u svom životu...Tacu neću da menjam, predomislila sam se...:manikir:
I suvim pranjem perem tepihe....na snegu:manikir:

dobar dan
Mari uzeste li tablice
ja bogami jesam
istina na tešku vezu
mada me je onaj moj iznervirao što nije tražio neku normalnu registraciju - ono mi dali ŠL kao da sam šlogirana...
još nisam plaćala parking - srećom imam Š u meniju ali opet...

Nismo Milevice, mada za juče bilo zakazano, ali Taca neće autobusom a strah ga da vozi bez tablica..E vala sad će ide busom samo tako...bez mene, normalno...Evo gundja celo jutro i samo na mene prenosi nervozu...ma ću se razvedem:manikir:

Ja završila završne.....sad sledeći rok da jurim.....ebote, nekad ličim sama sebi na pticu trkačiću.....ma šta ličim......jesam :manikir:

ptica trkačica... ej, vrištim od smeha....hahahaha....

Ljiljo, kupila sam Lisu....i rasplakala se dok sam čitala....tako je lepo....znam, čitala sam to i pre, ali ovo je nešto posebno.....sačuvaću tu stranu...i čast mi je što poznajem osobu, tebe , koji si to napisala...i njega....o kome pišeš... :cmok:

na šta liči........grudva.......sve juri u sneg i roni :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
kontejner naravno ne prominjuje :rotf:

Jao :zaljubljena: snežno kuče....

juče je i Lena ronila u snegu....nismo ga imali do pre dva dana, a onda je padao neprekidno do sinoć.... ona uživala dok sam ja čistila....

Kokeri su skloni da pojedu svašta...još bi čovek pomislio da gladuju....moja kokerka je u ono vreme, pojela otrovanog miša, nisam stigla da joj ga otmem , pa smo morali ići na inekcije , da se ne bi i ona otrovala....

Poslednja izmena:
Dobro jutro

m9cc5j.jpg

mogao sam to isto ja da kažem negde oko 04:00 al me mrzelo da palim komp :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back