Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo vas čitam i slušam...svi ste kao vredni nešto:manikir:
Ja šta sam sve jutros uradila, počev od loženja a dim mi sve u facu,
pa pranje svih pločica u kuhinji i kupatilu, pa ručak pristavljen, mačke
iščetkane (ne znam kako se ovo piše), pa kuvana rakija sa svem Tacu, blogovi od ranog jutra....nego ćutim, evo ćutim kao zalivena:manikir:

Oćete malo glazbe:manikir:

:manikir:

dobar dan svima....... i ja sam zauzeta....Duda me udlakavila, poludeću od dlaka ali kad ih volim..... da li i vi imate puno dlaka od kuca. Ovi moji se jako linjaju ovih dana.
pozzz za sve:heart:

Ja nemam:( Jer nemam ni kucu:( Samo mačeće dlake, Cucu sam morala
da usisam jadnu, pokrijem usisivač da se ne čuje jako, nastavim ono crevo da joj nije blizu i tako.....i mirna je pametnica moja, zna da joj dobro želim....:manikir:

E, kad se vratim s ovog putovanja idem pravo u moju realu.....ona zvrndača već podvikuje :dash: viče Ljiljka bem ti sunce dokle misliš da putuješ....kamare te čekaju ženo....papiri putiju od tvog astala preko kompa do registratora....:evil:
mislim se.....da gi samo premestim sa astala u registrator.....da im skratim put i da se ne premore :manikir:

dobar dan svima....... i ja sam zauzeta....Duda me udlakavila, poludeću od dlaka ali kad ih volim..... da li i vi imate puno dlaka od kuca. Ovi moji se jako linjaju ovih dana.
pozzz za sve:heart:

Znam sve. :) Imala sam do danas jednu pacijentkinju piticu, joj, kakva je lepotica, ali i dolazila je na bockanje upravo zbog linjanja. I tako 5 dana, Astra ode, ja moram da se cistim lepljivom trakom. :aha:

I da, dobar dan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back