Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ćemo realno da sagledamo situaciju ja jesam 50% bosanac al ovo moje selo teško da je Kanada mada jutros liči na istu (samo da mi je neko jutros rekao da je zima lepa otresla bi mu celu familiju do 7 kolena :evil: )

I ja sam samo 25% Bosanka ali tako se poistovećujem sa jadničkom, da je to za priču! :aha:

Ima li kod vas snega?
Skupljam,to mi nov hobi :mrgreen:
Dobro jutro.:)

O'š ti pošaljem sav moj? :zper: Moje dete mu se kao raduje ali na prvi znak mokrih rukavica beži unutra. :lol:

Ima li neko iskustva sa ovim?
http://www.kupindo.com/kupovina/Za-kucne-ljubimce/Preparati/ESSENTIAL-Mousse-za-macke-150ml/9221829
Ne mogu macora da kupam zimi, da se ne razboli, pa moram da nadjem nesto za suvo pranje, a nemam pojma sta da uzmem i koji je najbolji:dontunderstand:

Ne sa mačkama ali iz nekog, pa... ličnog iskustva, ove naše služe da se odloži pranje na dan-dva, sve preko toga pravi perut. Ali koleginica je time (samo se ne sećam od kog proizvođača) "kupala" svog labradora kad ga je kao smrdljivo štene uzela iz odgajivačnice i bila je zadovoljna, više nije smrdeo... toliko.

Isključite ton, molim vas, samo odgledajte spot, genijalan je, a usput pogledajte i kako izgleda čovek koji skoro o svemu na ovom svetu ima isto mišljenje kao ja. :cross::cross:

poslušajte, pod uslovom da vladate engleskim jezikom. :)

I odoh da radim tako... ponešto... Da popunjavam specifikacije za čekove... :roll:

nisam-73676.jpg

..smirujem živce na Vukajliji...

Dobar vam dan ljudovi... sta mislite ko nam opet dosao? Eno ih pobili se oko hrane, Iskra rezala i napala ga a on jadan je malo dohvatio za njusku i pobegao u cose dok je ona kod mog muzica a njenog omiljenog clana nase porodice, na zaljenje i tuzakanje zbrisala cvileci... al serpu nije ispustala iz vida iako nije htela da jede.
Joj kakva je majko moja, toliko je ljubomorna da je to strasno. Mislim sve zivotinje smo morali podeliti zbog nje, jer bi svisnula na kraju od muke.... al i na momka koji predje pola sela da je nadje i iskaze ljubav.... uf, jes moja al bas je ***** zensko.

Dobar vam dan ljudovi... sta mislite ko nam opet dosao? Eno ih pobili se oko hrane, Iskra rezala i napala ga a on jadan je malo dohvatio za njusku i pobegao u cose dok je ona kod mog muzica a njenog omiljenog clana nase porodice, na zaljenje i tuzakanje zbrisala cvileci... al serpu nije ispustala iz vida iako nije htela da jede.
Joj kakva je majko moja, toliko je ljubomorna da je to strasno. Mislim sve zivotinje smo morali podeliti zbog nje, jer bi svisnula na kraju od muke.... al i na momka koji predje pola sela da je nadje i iskaze ljubav.... uf, jes moja al bas je ***** zensko.
Žensko sa zvezdicama?:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back