Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cekaj, jer ovo neka zajjebancija....
montaza....
kako -5 poena....

Eto, tako, lepo, za svaki netačan odgovor u Ko zna zna se odbija po 5 poena.

Joj, kakva je! :aha:

Hehe, vidi šmizle! :D

Samo na kratko se javljam, onaj moj muž je načisto izlapeo, ne može dve nacrtane ovce da sačuva, pa je tako zaturio i račun za telefon za decembar i čudi se juče ceo dan što ne može da zove. :aha: Sad moram u banku da to pustim pa u Telekom da tražim da uključe. A tako sam se nazimila dok sam prvo otišla do Telekoma da vidim šta je u pitanju.... I sad opet! :zzima:

ako je dojiš ništa čudno
ja sam u obe trudnoće težinu kao pre trudnoće imala tek na prvom rođendanu dece....

ima nade....
A šta ćemo mi koji ne dojimo?:D
Eto, tako, lepo, za svaki netačan odgovor u Ko zna zna se odbija po 5 poena.

Joj, kakva je! :aha:

Hehe, vidi šmizle! :D

Samo na kratko se javljam, onaj moj muž je načisto izlapeo, ne može dve nacrtane ovce da sačuva, pa je tako zaturio i račun za telefon za decembar i čudi se juče ceo dan što ne može da zove. :aha: Sad moram u banku da to pustim pa u Telekom da tražim da uključe. A tako sam se nazimila dok sam prvo otišla do Telekoma da vidim šta je u pitanju.... I sad opet! :zzima:
Da..uvek su muški krivi...:)

nego da li je iko u zadnje vreme video Say

da vidim hoće li malinu ili da tražim drugog udomitelja
Ne videh dotičnu skoro :)
Uzeo bih ja malinu u svakom slučaju,ali planiram da ovoj mojoj negde krajem maja nadjem ljubavnika
a budući da mnogo kote verovatno ću ih imati isuviše...:D
Mada...nisam je još ni ocenio,ne znam kako ću izvaditi rodovnike za keriće...ako ih bude.

Uzeo bih ja malinu u svakom slučaju,ali planiram da ovoj mojoj negde krajem maja nadjem ljubavnika
Mada...nisam je još ni ocenio,ne znam kako ću izvaditi rodovnike za keriće...ako ih bude.

pa ne možeš da izvadiš rodovnike za štenad ako ona nije ocenjena......tj. bez njene ocene ne možeš da prijaviš leglo

Mozes da pozoves nekog iz kinoloskog drustva da dodje da ti oceni kod kuce, mislm da izlazi komisija ali nisam siguran.

Idi do njih pa se raspitaj.

10nt8vo.jpg

2uho0sk.jpg

24d54at.jpg

imale smo photo session :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back