LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao lepoteeee....beba i pas....Nera je pokrila uvetom....diiiivno..jao lepoteeee....beba i pas....Nera je pokrila ušima....diiiivno..
hAHAHAH prelepi su
Pa di si ti? Doduše i ja sam retko ovde......malo na blogu i to je sve....ubi me ovaj rok.....

Dodjem , vidim da nema nikoga, pa odem na igrice....blogove sam ti pročitala ali nisam komentarisala...ali znaš već: sve mi se svidja i oduševljena sam i prozom i poezijom..![]()

....iscitala propustene str....i blogove...i svasta nesto....i sad mi zbrka u glavi
...
...a sa bebom je ....sva se raznezih, kad videh fotografije....Nera je prava maza...a sa bebom je ....sva se raznezih, kad videh fotografije....

veeeeceeeeeeeeeeeeeee
Joci cao, vis ti ovo ja dodjem a ono nigde nikog....sad cu ja da odem pa da se vrnem i onda ce svi biti tu.... pufffff carolijom.
Ako ne budete ima da vas nadjem i dovucem ovden pa posedjam za stolove i ni makac.

....ima li mesta za ovim stolom?....Hvala....od kad se ne sretosmo....pa, sta ima, sta nema...sta se radi , i ne radiVidi Dora....kakva crnkica, medenko majenizimska idila
[IMG]http://i52.tinypic.com/2i6e9es.jpg[/IMG]
![]()
![]()

Hej....ima li mesta za ovim stolom?....Hvala....od kad se ne sretosmo....pa, sta ima, sta nema...sta se radi , i ne radi

Hej....ima li mesta za ovim stolom?....Hvala....od kad se ne sretosmo....pa, sta ima, sta nema...sta se radi , i ne radi
Jo...ovo devojce peva, svaka cast...
Dobro sam...samo se gnjavim sa ovim vremenskim uslovima...nesto mi zime vec dosta, pa se lecim gledajuci slike sa proslih letovanja, pripremam se za naredno leto, da bar docekam prolece...gledas seriju, a koju?Domacice?...a kad ces da ucis, ili je sad pauza...izvolte,ima mesta
kod mene nema nista posebno ,nista ne radim.sad cu da gledam seriju.
kod tebe? kako si?