Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
118498_golaci-sankanje03-foto-afp_f.jpg

z:shock:z:shock:z:shock:

Idem da se prijavim za sudiju, a moze i ko ziva ograda, da fatam ove omladinke da ne slecu sa staze :per:

:sanke:

bome ove ako uvate malo brzine ode i sudija i publika :zper::zper::zper:

ono kucence se pomalko oporavlja,pre je sedelo na guzi skroz i vuklo noge a sad je na kolenima,tuga mi da ga gledam,malo je zivnulo hranim ga i smrsalo je,najmanje 3put dobije da jede iz moje kuce i komsinica mu donosi.laje sa dorom i tu se zabavljaju preko ograde.valjda ce da se oporavi jos,malo se oraspolozilo.

baba isla kod komsinice da kazu da ga unesu ali ona kaze da smeta patki a i muz joj debil verovatno ne sme od njega :dash:

ono kucence se pomalko oporavlja,pre je sedelo na guzi skroz i vuklo noge a sad je na kolenima,tuga mi da ga gledam,malo je zivnulo hranim ga i smrsalo je,najmanje 3put dobije da jede iz moje kuce i komsinica mu donosi.laje sa dorom i tu se zabavljaju preko ograde.valjda ce da se oporavi jos,malo se oraspolozilo.

baba isla kod komsinice da kazu da ga unesu ali ona kaze da smeta patki a i muz joj debil verovatno ne sme od njega :dash:

kakava kuca...nisam u toku....

Ej, jel se kokeri drze napolju, ili unutra?

Pa ti mozes svaku zivuljku i napolje i unutra al kokera ne bih drzao napolju zbog usiju, mnogo su podlozni upali.

Eto ti odgovora.

Kad sam staromodan :mrgreen:

Eto ni trovanje nije sto je nekad bilo.

:lol: Cijanid je bio moderan u WW II, ali izaziva neke gadne propratne efekte pa su ga zamenile "smejuljice".

Dobro jutro svima. Izvinite što sam juče samo onako nestala, šta da se radi, žurila sam. :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back