Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Apsolutno. Izgovor za ovaj namet je bilo ono *ranje sa Nekermanom, ali sam sigurna da Nekerman nije imao knjige u ponudi.

Nije ih imao.

Ne spominjite mi ni u kojoj varijanti Nekerman...ne da sam kupovala sve: od odeće, aparata, alata...knjige nisam videla, da jesam i njih bi...Lepak za budale i Nekerman i još neki....
Inače, dobro veče.....imam razloga da ni večeras ne budem s vama, ako opet naidje DOC pozdravite ga, jedva ga nadjoh sinoć u jednom bircauzu....;)

Ma da, magnet najobičniji, i mačka u džaku. :thumbdown: Gledah one kataloge al' nikad ništa nisam naručila, a da sam jednu stvar naručila, ode mas' u propas', ne bih mogla da se zaustavim na jednoj. :lol: I oni i Quelle.

kuvam ujutru i uvece ;) dodji ja cekam da se ohladi pa da pijem.

A znaš foru da se pre ohladi? Skuvaš pola šolje vrućeg pa kad odstoji, naliješ još pola šolje hladne vode. ;)

'Tro. :kafa: Da se razumemo, uspavala se jesam, ustala u 8:10, a sad pržim palačinke. Imam osim kremića još džem od kajsija, slatko od jagodica, šlag, šećer, toping od karamele i od jagode, ali moje dete neće ni da čuje nizašta osim krema. Inače, onaj spider pan je savršen! :zaljubljena:

Gledam ono "Voleo bih da mi poklone", ybt kako svi hoce da im poklone neke retke ili skupe rase? :think:

Ej, muka me hvata kad samo vidim da ima nova tema u Voleo bih da mi neko pokloni. :roll:

ja se zagledala u maturske haljine :)

Eh, slatke muke. :aha: Moja i dalje visi u ormaru. :lol: A da nisam našla NJU, ne bih ni išla na maturu, a skroz je jednostavna, a opet elegantna, ma bila je jedna od najlepših haljina u celoj generaciji, od 10-tak odeljenja!

Pa kad im mesanci nisu dovoljno fancy. :mrgreen:

A, onaj naš (u stvari Lavicin) ORL izgleda odustaje od fancy kera, zainteresovala sam ga za foxa. :D Interesantno, svi Russeli su nastali od foxa a sad su toliko skuplji od njega!

mimi's mom;16883582 A znaš foru da se pre ohladi? Skuvaš pola šolje vrućeg pa kad odstoji:
super fora ;) mnogo mi lepse ova susena menta nego ona iz kesice[/COLOR]
'Tro. :kafa: Da se razumemo, uspavala se jesam, ustala u 8:10, a sad pržim palačinke. Imam osim kremića još džem od kajsija, slatko od jagodica, šlag, šećer, toping od karamele i od jagode, ali moje dete neće ni da čuje nizašta osim krema. Inače, onaj spider pan je savršen! :zaljubljena:
e blago vama, ja na dijeti,jela bi sa svim osim dzema i secera :D
ali vam fali onaj kompot od visanja,njam njam sa kremom.

Ej, muka me hvata kad samo vidim da ima nova tema u Voleo bih da mi neko pokloni. :roll:

Eh, slatke muke. :aha: Moja i dalje visi u ormaru. :lol: A da nisam našla NJU, ne bih ni išla na maturu, a skroz je jednostavna, a opet elegantna, ma bila je jedna od najlepših haljina u celoj generaciji, od 10-tak odeljenja!

A, onaj naš (u stvari Lavicin) ORL izgleda odustaje od fancy kera, zainteresovala sam ga za foxa. :D Interesantno, svi Russeli su nastali od foxa a sad su toliko skuplji od njega!

Razmisljam da postavim "Trazim arapskog konja na poklon, moze i andaluzijski ili frisijski", sta ga znam mozda se neko zayebe pa mi pokloni :mrgreen:

Kad se sad nisam slogirao :hahaha:

Elem, dobro jutro :kpozdrav:

Ovde pada sneg dosadni...

:eek: Auuuu... :sad2: Nego... :think: sad, kad videh nju, takvu, a nisam znala pre ni da ta postoji, a liči mi na fotku iz profila one Topmodelsice, ti ćeš najbolje znati i ko je to i šta se desilo sa njom. Skoro da mi nedostaje njeno... :think: Ne, ipak mi ništa ne nedostaje, nervirala me do bola! :zcepanje:

e blago vama, ja na dijeti,jela bi sa svim osim dzema i secera :D
ali vam fali onaj kompot od visanja,njam njam sa kremom.

Joco, poslušaj me, samo povedi računa o namirnicama i prepolovi porcije a produži žvakanje, nemoj da se iscrpljuješ nekim tamo dijetama. :zag:

ne znam da li smem da popijem opet jabukovo sirce jer sam pre 1h popila brufen sta vi mislite?

Njega treba piti jednom dnevno, a najbolje je ujutru, da pokreneš metabolizam.

Lavica kaže da će ona da traži haflingera! :zcepanje:

Vidi ga frisijski :heart:

250px-Friesian_Stallion.jpg

Nikad se ne zna, mozda procita neki arapski seik kome su konji dosadili pa se sazali :lol:

Ma tu je modelsica, pojavi se na politici s vremena na vreme :lol:

Ni manje ni više, nego na politiKi! :zcepanje:

Vidi ga frisijski :heart:

250px-Friesian_Stallion.jpg

Nikad se ne zna, mozda procita neki arapski seik kome su konji dosadili pa se sazali :lol:

:zaljubljena: Volim i ja nerandže, no trpim! :rida: A ja bih bila zadovoljna da mi neko pokloni scottie-ja, makar i kratkorepog, ja njih obožavam. I poklanjao je pre 7-8 godina Nenad Gladić jednog takvog, ali ga Gizmo nikad ne bi prihvatio, a tek mama i tata još jednog psa, ne smem ni da pomislim! :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back