jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
ja se zagledala u maturske haljine 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gledam ono "Voleo bih da mi poklone", ybt kako svi hoce da im poklone neke retke ili skupe rase?![]()

Kad se sad nisam slogirao
Elem, dobro jutro
Ovde pada sneg dosadni...

Apsolutno. Izgovor za ovaj namet je bilo ono *ranje sa Nekermanom, ali sam sigurna da Nekerman nije imao knjige u ponudi.
Ne spominjite mi ni u kojoj varijanti Nekerman...ne da sam kupovala sve: od odeće, aparata, alata...knjige nisam videla, da jesam i njih bi...Lepak za budale i Nekerman i još neki....
Inače, dobro veče.....imam razloga da ni večeras ne budem s vama, ako opet naidje DOC pozdravite ga, jedva ga nadjoh sinoć u jednom bircauzu....![]()
I oni i Quelle.kuvam ujutru i uvecedodji ja cekam da se ohladi pa da pijem.
Da se razumemo, uspavala se jesam, ustala u 8:10, a sad pržim palačinke. Imam osim kremića još džem od kajsija, slatko od jagodica, šlag, šećer, toping od karamele i od jagode, ali moje dete neće ni da čuje nizašta osim krema. Inače, onaj spider pan je savršen! 
'Tro.Da se razumemo, uspavala se jesam, ustala u 8:10, a sad pržim palačinke. Imam osim kremića još džem od kajsija, slatko od jagodica, šlag, šećer, toping od karamele i od jagode, ali moje dete neće ni da čuje nizašta osim krema. Inače, onaj spider pan je savršen!
![]()
Gledam ono "Voleo bih da mi poklone", ybt kako svi hoce da im poklone neke retke ili skupe rase?![]()
ja se zagledala u maturske haljine![]()
Moja i dalje visi u ormaru.
A da nisam našla NJU, ne bih ni išla na maturu, a skroz je jednostavna, a opet elegantna, ma bila je jedna od najlepših haljina u celoj generaciji, od 10-tak odeljenja!Pa kad im mesanci nisu dovoljno fancy.![]()
Pametno dete i ja jedino volim sa kremom palacinke![]()

e blago vama, ja na dijeti,jela bi sa svim osim dzema i seceramimi's mom;16883582 A znaš foru da se pre ohladi? Skuvaš pola šolje vrućeg pa kad odstoji:super foramnogo mi lepse ova susena menta nego ona iz kesice[/COLOR]
'Tro.Da se razumemo, uspavala se jesam, ustala u 8:10, a sad pržim palačinke. Imam osim kremića još džem od kajsija, slatko od jagodica, šlag, šećer, toping od karamele i od jagode, ali moje dete neće ni da čuje nizašta osim krema. Inače, onaj spider pan je savršen!
![]()
nemoj jocika mnogo je to jako za zeludac..sacekaj bar jos sat vremena
ne znam da li smem da popijem opet jabukovo sirce jer sam pre 1h popila brufen sta vi mislite?

Ej, muka me hvata kad samo vidim da ima nova tema u Voleo bih da mi neko pokloni.
Eh, slatke muke.Moja i dalje visi u ormaru.
A da nisam našla NJU, ne bih ni išla na maturu, a skroz je jednostavna, a opet elegantna, ma bila je jedna od najlepših haljina u celoj generaciji, od 10-tak odeljenja!
A, onaj naš (u stvari Lavicin) ORL izgleda odustaje od fancy kera, zainteresovala sam ga za foxa.Interesantno, svi Russeli su nastali od foxa a sad su toliko skuplji od njega!

Kad se sad nisam slogirao
Elem, dobro jutro
Ovde pada sneg dosadni...
Auuuu...
Nego...
sad, kad videh nju, takvu, a nisam znala pre ni da ta postoji, a liči mi na fotku iz profila one Topmodelsice, ti ćeš najbolje znati i ko je to i šta se desilo sa njom. Skoro da mi nedostaje njeno...
Ne, ipak mi ništa ne nedostaje, nervirala me do bola! 
e blago vama, ja na dijeti,jela bi sa svim osim dzema i secera
ali vam fali onaj kompot od visanja,njam njam sa kremom.

ne znam da li smem da popijem opet jabukovo sirce jer sam pre 1h popila brufen sta vi mislite?
Razmisljam da postavim "Trazim arapskog konja na poklon, moze i andaluzijski ili frisijski", sta ga znam mozda se neko zayebe pa mi pokloni![]()

Auuuu...
Nego...
sad, kad videh nju, takvu, a nisam znala pre ni da ta postoji, a liči mi na fotku iz profila one Topmodelsice, ti ćeš najbolje znati i ko je to i šta se desilo sa njom. Skoro da mi nedostaje njeno...
Ne, ipak mi ništa ne nedostaje, nervirala me do bola!
![]()

Lavica kaže da će ona da traži haflingera!![]()

Ma tu je modelsica, pojavi se na politici s vremena na vreme![]()

Vidi ga frisijski
![]()
Nikad se ne zna, mozda procita neki arapski seik kome su konji dosadili pa se sazali![]()
Volim i ja nerandže, no trpim!
A ja bih bila zadovoljna da mi neko pokloni scottie-ja, makar i kratkorepog, ja njih obožavam. I poklanjao je pre 7-8 godina Nenad Gladić jednog takvog, ali ga Gizmo nikad ne bi prihvatio, a tek mama i tata još jednog psa, ne smem ni da pomislim!