Jacqueline
Veoma poznat
- Poruka
- 10.264
odlična...
Pita učiteljica malog Mila:
- "Koji je najveći vrh u Crnoj Gori"?
Milo:
- "A najveći vrh je kad Šako pjeva u Trokaderu!"
DOBRO JUTRO

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pita učiteljica malog Mila:
- "Koji je najveći vrh u Crnoj Gori"?
Milo:
- "A najveći vrh je kad Šako pjeva u Trokaderu!"
DOBRO JUTRO

hvala..evo me djuskam uz Madonu,ne mogu da sedim da me ubijes,hvala bogu sto sam sama ubili bi me da me videa ovo je brate i natekloooo..valjda tako treba
ako ne..jescete zito
![]()
Preživela sam i ja mononukleozu, sa sličnim simptomima. Nego,
priznaj, s kim si se ljubila! 
Odoh na posa... pa kuci... i tako. A vi uzivajte i ljubakajte se, ic vam od toga nece faliti.
Cek, jel sad Micro medj damama koje polazu test da bi mogle ljubiti tebe Lavice?
Ili Micro polaze test za dame?
Odoh na posa... pa kuci... i tako. A vi uzivajte i ljubakajte se, ic vam od toga nece faliti.
Cek, jel sad Micro medj damama koje polazu test da bi mogle ljubiti tebe Lavice?
da on je na polaganju
Pozdrav joiv.
Nema od tog ljubakanja ništa,svi su tako stegnuti...

Pozdrav joiv.
Nema od tog ljubakanja ništa,svi su tako stegnuti...

Evo i sto ja ne m ogu da stavim ovaj avatar:
![]()

A odakle tebi uopšte da bih ja da se mastim?more idite si na ljis i politiku tamo cete jos i da omastite brke ovde jok samo mozete da dobijete onu rec "SILAZIM" ili "PAUZA"![]()
pauzica
ti bi da se rastegnemo?.......mislim, samo pitam kako si to zamislio?

A odakle tebi uopšte da bih ja da se mastim?
Never mind...

Al nece da prihvatee, ovde si mi lepa........ova ruža u zubima......i leptirić plavi......tako nežno i slatko i delikatno.....![]()

Lavice dušo jel ti dobro? cccc
čudan dan danas bog te .......