Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gde ste?
ja bila i u skoli i u setnji i kod brata,sad dosla kuci da se odmorim,nesto me noga zeza i ono dodje jedna tetka (a ona mladja od mene2god) i tako divno (ne planirani dolaske ne volim)koj djavo nisam presla kod komsinice pola sata sa sestrom ja ne znam.

Meni pričaš?! :aha: Juče zamalo da zakasnim na groblje zato što je došla tetka od mimi's dad da nas obiđe, ej, ajde da nije znala kakvi su joj planovi, al' bre, kod gastroenterologa se zakazuje po mesec-dva unapred, znala je tačno da tog dana dolazi u KV i kao, njega još i viđa tako kad dođe, a nas dve nikako, pa kao da nas iznenadi. :neutral: Lepo od nje ali ja ne volim iznenađenja, naročito kad se spremam da idem na groblje.

Ufatilo me nesto da mi se dolazi u Srbiju.... :confused:
Da smrsam k'o covek :lol:
Bez girosa i kolaca i pice :mrgreen:

Pa jedi salatice! :lol: Al' umesto pavlake "turi" obrani jogurt i tako... Ma blago tebi, toplija ti klima tamo! Jeste da svaki čas neko štrajkuje... :whistling:

A faktor mamina kuhinja?
Štrudle, kolači, kiflice...?

Mudro zbori mudra modla! :klap: Ja sam juče imala problema da se odbranim od salčića, tako su me mamili ceo dan, i svi su oduševljeni, jela ih je čak i tatina ujna koja ima cirozu jetre (uzrok nepoznat, žena se celog veka čuvala) i ne jede inače svinjetinu.

'Tro. :kafa: Moje dete čulo da danas ima neki sportski dan i zapela sinoć da je vodim u vrtić, a znala sam, ma predosetila sam da je to samo za predškolce i da će ona kao prvo jedva da ustane, i tako je i bilo, na teži način je naučila značenje onoga "pazi šta želiš"! :zcepanje:

ma nešto sam u destruktivnoj fazi pa svrćem samo na politiku...nema smisla da nerviram naše modlesice ;)

E za to imaš :cmok2:

Jes,a što ja jezik,pardon usta izlomih ljubeći vas?:D
Ajde i tebe! :cmok2:

e druže, našo si crkvu...ovde se od sex diskutuje samo kad neka kuja uđe u teranje...odeš lepo na politiku pa se ispyčkaraš do mile volje...sve pršti od seksovi :mrgreen:

Dok ne zaređa Šojka! :zcepanje: Moja draga koleZinica. :heart: Nego, ima li mi Sandrinice negde? :ceka:

:cross::cross:

Dobar dan :kafa:
Nisam u formi od jutros,tek sad pijem prvu jutarnju.
Vreme suuuncanoooo.... a prevoz opet strajkuje :dash:

I ovde sunčano a sve može i peške! Joj, što volim, ponekad, ovaj moj grad! :heart:

Zove mene juče moja cimerka iz bolnice od pre 3 godine, da nas (i sebe i mene) kritikuje što ne pijemo dovoljno tečnosti. "Aman, ženo, dal' si normalna?! Em kašljem, em još i da popi.škujem, bruka i sramota! Kako bih onda, s kojim pravom, grdila Milicu kad se zaigra pa jedva stigne u wc?!" :rumenka:

I ovde sunčano a sve može i peške! Joj, što volim, ponekad, ovaj moj grad! :heart:

Zove mene juče moja cimerka iz bolnice od pre 3 godine, da nas (i sebe i mene) kritikuje što ne pijemo dovoljno tečnosti. "Aman, ženo, dal' si normalna?! Em kašljem, em još i da popi.škujem, bruka i sramota! Kako bih onda, s kojim pravom, grdila Milicu kad se zaigra pa jedva stigne u wc?!" :rumenka:

Zato i ja volim moj mali grad,kada je lepo vreme ne sedam u auto.
Ovde,kada hocu da se prosetam moram da se prebacim prevozom do mesta za setnju.

Ma Šoljka je baš dobrica...jes da je malo pogrešnog političkog uverenja ali joj se prašta na mladoS. :D A nešto gu nema Sandra....vidim ja oseća se manjak inteligencije :hahaha:

Koleginicu sam zagotivila kad smo se kod istog kruga forumaša (da ne kažem ljudi) našle na crnoj listi, na stranu što je iste boje k'o tvoj avatar, a pametnica... :zcepanje: Joj, kad se setim diskusije oko kapi za oči! :whistling:

Zato i ja volim moj mali grad,kada je lepo vreme ne sedam u auto.
Ovde,kada hocu da se prosetam moram da se prebacim prevozom do mesta za setnju.

Ovi tvoji Grci mnogo opičeni...skoro sam gledao neki filmić o ratu u Bosni i na KiM...Grčka dobrovoljačka garda :eek: au koliko treba da budeš zaluđen da ideš u tuđe vukojebine i ratuješ za pravoslavlje...baš sam se bio raspilavio :heart:

Ovi tvoji Grci mnogo opičeni...skoro sam gledao neki filmić o ratu u Bosni i na KiM...Grčka dobrovoljačka garda :eek: au koliko treba da budeš zaluđen da ideš u tuđe vukojebine i ratuješ za pravoslavlje...baš sam se bio raspilavio :heart:

Grci su veeeliki vernici,pa eto.... ratuju i za pravoslavlje.

Nego,mimi's da te pitam nesto:
ovo arlaukanje komse Garfilda,koliko jos da ocekujem da mi skace po zivcima i budi me nocu i zapisava unaokolo?
:evil:
Ne mogu prozor da otvorim da se izvetri,samo me opici po nosu smrad urina :evil:

Ej, to me podseti, tamo na Kosovu 1389. na Vidovdan su u turskoj vojsci bili i jermenski plaćenici koji su promenili stranu kad su kod naše vojske videli krstove na zastavama. (A posle se čude ljudi kad im kažem ko mi je omiljeni pevač, a to prijateljstvo datira još od pre više od 6 vekova! :heart:)

Šta je to Supermen poza?
- Kad si u javnom wc-u i držiš ruku na kvaki od vrata da neko ne uđe.

...ili poza za spavanje za kafanskim stolom. :whistling:

Misliš? Pre bih rekao da vuče na belo...i praškasto :mrgreen:

E, to već ne znam, niti ulazim u to.

Grci su veeeliki vernici,pa eto.... ratuju i za pravoslavlje.

Nego,mimi's da te pitam nesto:
ovo arlaukanje komse Garfilda,koliko jos da ocekujem da mi skace po zivcima i budi me nocu i zapisava unaokolo?
:evil:
Ne mogu prozor da otvorim da se izvetri,samo me opici po nosu smrad urina :evil:

Dok ga ne uštroje. To ti je to, mačor obeležava teritoriju, ne samo u sezoni parenja, više je to zbog drugih mačora, zbog lovišta, hrane... I da, zbog toga što sezona varira, naročito tamo gde je tokom većeg dela godine klima pogodna za odgajanje mačića pa su se i sezone izgubile i više to nije tako pravilno.

Sad stvarno moram da bežim. :cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back