Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako današnje mlade majke nepravilno hrane decu.......:manikir:
totalno nepravilno....treba da se ugledam na one zauzete snajke sto daju deci virsle :mrgreen:
obogacene vitaminima i mineralima,narafski
Pa da, zbog zubića plače, dušica mala....:heart: .
Samo, nije ni vama lako...evo ti :cmok: da ti se uši oporave :D.
:cmok: :zag:
e evo ti neka na studiu b sto zivi tu kod tebe :lol:
komsika :lol:
Frodo se upravo popiškio u saksiju sa jelkom :roll: .

:lol: a da te pitam molim te,sta ce jelka u njegovoj saksiji? :mrgreen:

Jel' ima ovde neko bez ožiljaka, reumatskih tegoba i ostalih pokazatelja promene vremena? :zcepanje:
Čestitamo tata Baji... ako pokupe gene sa te strane - procvetaće plastičarska deletnost u kraju! :ok:

evo ja
ne znam kada će vreme da se menja
osim ako ne pogledam u nebo i na internet
nisam meteopata

inače hvala na čestitkama tata Baji
scena o 9 malinoa koji unuštavaju đubravnik i ostale plastične stvari ne mora ni da se zamišlja
gledana je puna 2 meseca kada je tata Baja bio bebe akoja je morala da predvodi tu aktivnost braće i sestara

inače, sve Bajine sestre i braća su ispali jako dobri psi, istina uništavači svega što eventualno preti da naruši postojeći izgled dvorišta- novoposađeno drvo, cvet, postavljen bazen, saksija, metla i ostale sitne plastikarske džižabidže..i nažalost mačke, čak i one koje su predhodno bile suverenei vladaoci datih prostora....
ali zato...
dvorišta i kuće maximalno čuvani, deca postavljena na pijedestali na njih ne sme ni glas da se podigne....

inače
sinoć Alfa i ja svratimo u jednu kafanu po službenom zadatku da zakažemo istu za neko okupljanje (takođe službeno) za subotu
i ne može
kaže tipu ponedeljak je već sve rezervisano
ej u ponedeljak z apetak, kafana ima 70 mesta

odemo u drugu - priča ista

danas sam probala još u cve i sve rezervisano

aman, svi kukaju kriza a eto tako u Nišu

inače
sinoć Alfa i ja svratimo u jednu kafanu po službenom zadatku da zakažemo istu za neko okupljanje (takođe službeno) za subotu
i ne može
kaže tipu ponedeljak je već sve rezervisano
ej u ponedeljak z apetak, kafana ima 70 mesta

odemo u drugu - priča ista

danas sam probala još u cve i sve rezervisano

aman, svi kukaju kriza a eto tako u Nišu

ama bre, oskudacija...:zcepanje:
ja sam se rastužila
ovih dana dosta šetam, pa i danas i uvek vidim puno napuštenih pasa, lutaju jadni i gladni.... a vidi se da su nekad bili u nekoj porodici.
e to me tako rastuži.....a ne mogu sve kučiće da pokupim kod sebe :(

:dash::dash::dash::dash:mama DOna je upravo pojela neki jako skup francuski hleb koji se koristi za pecanje
Sin Baja Antihrist je usmrtio dve varalice zvane ružno pače, par nekih mušica i dve hranilice
Alfa dežura i ništa ne zna još o tome....:sad2::sad2:
:dash::dash::dash:
smisli nešto pametno da se ne naljuti Alfa na Donu i Baju.....nisu to oni namerno.....šta će kada su znatiželjni
meni je uvek žao kuca
meni su pre mesev dana oglođali vrata na spavaćoj sobi jer sam bila duže odsutna nego što su oni zamislili. Pitala sam ljutito - ko je ovo uradio?

Danas je tacno dve godine da mi je umro otac. Bilo nas je preko 20 na groblju, a kad pogleda covek, to je bio najuzi krug. I svi su zvali da se interesuju kad planiramo da izadjemo, nikoga nismo zvale, sto me navodi na zakljucak da mi je otac bio dobar covek koji nedostaje mnogima.

E, pa smena mi je gotova, odoh ja. :cao:

gde ste?
ja bila i u skoli i u setnji i kod brata,sad dosla kuci da se odmorim,nesto me noga zeza i ono dodje jedna tetka (a ona mladja od mene2god) i tako divno (ne planirani dolaske ne volim)koj djavo nisam presla kod komsinice pola sata sa sestrom ja ne znam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back