Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo poslužite se
136010artimg_1633_1.jpg

nije mi rođendan ali kao da jeste :heart:
Ma da si ti živa i zdrava i da slavimo još sto godina :D
Evo,da zalijemo
images

Dobro jutro....:bye::zag: ispijajuci drugu kafu od jutros, uzivam u toploti izlozena suncevoj svetlosti .....sa Vama budem na kratko dok ne odjurim obavezama....ova ideja o 'rodjendanima' je interesantna, ali predlazem, da bi se izbegla zabuna...da se ovakav dan imenuje npr. Divan ( nick) dan....pa onda zelje, ljubljenje, poruke...itd

Dobro jutro....:bye::zag: ispijajuci drugu kafu od jutros, uzivam u toploti izlozena suncevoj svetlosti .....sa Vama budem na kratko dok ne odjurim obavezama....ova ideja o 'rodjendanima' je interesantna, ali predlazem, da bi se izbegla zabuna...da se ovakav dan imenuje npr. Divan ( nick) dan....pa onda zelje, ljubljenje, poruke...itd

Sanja, ja ništa ovde ne razumem...ljube se svaki dan,svi redom...samo se
ljube i ništa više....i vazdan slave nešto...da bi se, kao, ljubili, cccc:manikir:

Dobro jutro odeljenje :D
Jutro Žaklina :D
Sanja,dobro jutro :D

Sanja, ja ništa ovde ne razumem...ljube se svaki dan,svi redom...samo se
ljube i ništa više....i vazdan slave nešto...da bi se, kao, ljubili, cccc:manikir:
Zar ljubav nije najvažnija?:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back