magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svima! svima!
![]()

Nije valjda da već ideš...pa zato mašeš...nemoj da bude samo : udješ i izadješ....![]()
...

Najslađa kuca na svetu. joooj kako volim male kučiće, slatkiš
Magdice, kako je lep ambijent zime u dvom okruženju...baš
Kod mene...nešto kao pada,pa stane, pa opet....sve mi izgleda ovih dana kao imitacija koje najviše mrzim...Ili jesi ili nisi...ne možeš da budeš pola-pola niučemu, zar ne ?
Idem na Albume da malo gledam Tezi...Lavice, ljubim te![]()

Daklem, Nera je pokušala da obori jelku....lepo gi ja sinoć rekoh al nema kuj da me sluša.....ide napolje i samo sedne u sneg hahahaha......izvalila je da žicka hranu.....vilenila svu noć cvilkajući dok je Cic nije uzela u krevet.....istog sekunda je zaspala hahahaha
Bice Cic veoma zanimljivo sa njom 
Bice Cic veoma zanimljivo sa njom
![]()
eno Tezinog snimka
Link vodi ka snimku![]()
Daklem, Nera je pokušala da obori jelku....lepo gi ja sinoć rekoh al nema kuj da me sluša.....ide napolje i samo sedne u sneg hahahaha......izvalila je da žicka hranu.....vilenila svu noć cvilkajući dok je Cic nije uzela u krevet.....istog sekunda je zaspala hahahaha
Pa idi na albumena Tezinu temu
![]()

Magdice, kako je lep ambijent zime u dvom okruženju...baš
Kod mene...nešto kao pada,pa stane, pa opet....sve mi izgleda ovih dana kao imitacija koje najviše mrzim...Ili jesi ili nisi...ne možeš da budeš pola-pola niučemu, zar ne ?
Idem na Albume da malo gledam Tezi...Lavice, ljubim te![]()

Al ima tebe na tom snimku...da si ne arčim bajtovi za džabe![]()