Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Magdice, kako je lep ambijent zime u dvom okruženju...baš
Kod mene...nešto kao pada,pa stane, pa opet....sve mi izgleda ovih dana kao imitacija koje najviše mrzim...Ili jesi ili nisi...ne možeš da budeš pola-pola niučemu, zar ne ?:sanke:
Idem na Albume da malo gledam Tezi...Lavice, ljubim te:zimag:

Daklem, Nera je pokušala da obori jelku....lepo gi ja sinoć rekoh al nema kuj da me sluša.....ide napolje i samo sedne u sneg hahahaha......izvalila je da žicka hranu.....vilenila svu noć cvilkajući dok je Cic nije uzela u krevet.....istog sekunda je zaspala hahahaha

Daklem, Nera je pokušala da obori jelku....lepo gi ja sinoć rekoh al nema kuj da me sluša.....ide napolje i samo sedne u sneg hahahaha......izvalila je da žicka hranu.....vilenila svu noć cvilkajući dok je Cic nije uzela u krevet.....istog sekunda je zaspala hahahaha

Pa kuce su pametne, one znaju da se izbore za sebe. Ja ne mogu da odolim njihovom pogledu, i ja bi je uzela u krevet, obožavam ih

Magdice, kako je lep ambijent zime u dvom okruženju...baš
Kod mene...nešto kao pada,pa stane, pa opet....sve mi izgleda ovih dana kao imitacija koje najviše mrzim...Ili jesi ili nisi...ne možeš da budeš pola-pola niučemu, zar ne ?:sanke:
Idem na Albume da malo gledam Tezi...Lavice, ljubim te:zimag:

Mari, nemoj biti neraspoložena, ja sam danas vredna, ali vuče me ovaj forum pa pravim pauze

evo Glisine i Milevine jelke..Mileva nije htela da pozira.

RSCN5491.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back