Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inače, Zorice, kao novu pacijentkinju, moram da te uputim u sistem obeležavanja pesama štetnih za srce, nerve i ostale vitalne funkcije! Obeležavamo ih sa :cross: ako ima samo malo agresivnijih gitarskih rifova, sa :cross::cross: ako su
ili sa :cross::cross::cross: ako su baš, baš žestoke.

Dobro jutro,

Meni dva puta jutros svanulo...Oko 5 sam bila budna i odlučim da glasno ćutim....tj. napišem nešto, popijem kafu i nazad...krevet.
Sad opet pijem kafu, pada sneg i tako...Moje svako jutro je kao teatar...svaki čas daje se neki drugi komad....:sanke:

Dobar dan svima
ovo malo snega što pada koliko tiliko daje osećaj nove godine

za početak
Шта је домино-ефекат?

- Директор компаније позива секретарицу и каже јој: "Хајде, спреми се, идемо на недељу дана на службени пут у иностранство..."

- Секретарица по повратку кући обавештава мужа: "Драги, морам са шефом на службени пут на недељу дана, мораћеш сам да се бринеш о себи..."

-Муж обавештава своју швалерку: "Моја жена путује на недељу дана, провешћемо то време заједно..."

-Швалерка обавештава свог ђака коме даје часове из математике: "Бићу веома заузета, имам пуно посла и паузираћемо недељу дана..:"

-Ђак сав срећан обавештава свога деду: "Дедице мој, бићу слободан недељу дана и немам часове, јер ми је наставница заузета, хајде да идемо на пецање..."

-Деда (директор компаније) поново зове своју секретарицу: "План је промењен, мој унук ме моли да проведемо време заједно. Путоваћемо други пут..."

-Секретарица зове свога мужа: "Драги, мој шеф је заузет, службени пут је одложен..."

-Муж зове швалерку: "Нећемо моћи ове недеље, жена је одложила пут..."

- Швалерка зове ђака: "Наставе ће ипак бити као и обично..!"

- Ђак зове деду: "Дедице, наставница је рекла да ће наставе бити као и обично, не могу да ти правим друштво..."

-Деда зове своју секретарицу: "Не секирај се, ипак путујемо ..............

Što su mačke blesave, pojima nemate!
Pustim jutros Miu, ona je Cucina kćerka i do sada nije dolazila na sprat gde ja provodim najveći deo dana. U kuhinji gostujem, uglavnom.
I ta ista Mia, jutros mijauče pred vratima, otvorim je i pustim da zgreje svoje šapice i nosić, kad ona....nema stvari na koju se nije popela. I mijauče bez prestanka. Čuje li je Taca sa svem gipsom na ruci, izletesmo obe .....:sanke:

A, dobro, oprošteno ti je. :lol:

Oj, Lavice, tuJ li si? :hej: Aj' ne bilo ti zapoveđeno, skokni do Kovrdžavih bišona, daj svoje stručno mišljenje o frekvenciji kupanja i sredstvima za raščešljavanje. Mislim, Gaga... :zroll:

:cross::cross:

U covece ona nije normalna, na nedelju dana:dash: ko ona sto je rekla da kupa shi tzua 2-3 puta nedeljno
Sad ce da pomisle da ne vodim racuna o higijeniz:mrgreen::zroll:
ebiga to su ti ljudi rode se sa "higijenom" koja naravno moze da steti itekako

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back