Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
Zapalio sam ih na hiljade komadaNe volim petardemoras da budes oprezan dok to palis
kad me nije ubio NATO neće ni petardeDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapalio sam ih na hiljade komadaNe volim petardemoras da budes oprezan dok to palis
kad me nije ubio NATO neće ni petardenismo se javili jer nismo bili samiinace videle bi se.

Aj' ne bilo ti zapoveđeno, skokni do Kovrdžavih bišona, daj svoje stručno mišljenje o frekvenciji kupanja i sredstvima za raščešljavanje. Mislim, Gaga... 

ako ima samo malo agresivnijih gitarskih rifova, sa 
ako su 

ako su baš, baš žestoke.
ćao betmenu![]()

logicno kad zacepe cene ko da od te noci treba da zive ceo mesec....Moj drugar ima hotel sa jedno 300 mesta za doček...prodao je DEVET karata![]()
... ovaj, sa koliko crvenih iksica se obelezava 
dodjosmo od prijarelja kod kojih cemo na ng
Ana okitila jelku
muska lenstina ya to vreme gledala euro sport

dodjosmo od prijarelja kod kojih cemo na ng
Ana okitila jelku
muska lenstina ya to vreme gledala euro sport

A ja hteo da te zovem za NG da se olešimo i utopimo tugu u alkoholu![]()

Hvala na obaveštenju, samo vi uživaje, meni koja se ne sluša ja lepo isključimInače, Zorice, kao novu pacijentkinju, moram da te uputim u sistem obeležavanja pesama štetnih za srce, nerve i ostale vitalne funkcije! Obeležavamo ih saako ima samo malo agresivnijih gitarskih rifova, sa
ako su
ili saako su baš, baš žestoke.

Navikla sam na ovakvu muziku dok se deca nisu razišla, meni ne smetaA, dobro, oprošteno ti je.
Oj, Lavice, tuJ li si?Aj' ne bilo ti zapoveđeno, skokni do Kovrdžavih bišona, daj svoje stručno mišljenje o frekvenciji kupanja i sredstvima za raščešljavanje. Mislim, Gaga...
![]()

A, dobro, oprošteno ti je.
Oj, Lavice, tuJ li si?Aj' ne bilo ti zapoveđeno, skokni do Kovrdžavih bišona, daj svoje stručno mišljenje o frekvenciji kupanja i sredstvima za raščešljavanje. Mislim, Gaga...
![]()
ko ona sto je rekla da kupa shi tzua 2-3 puta nedeljno