Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
može, može...pojede prvo sve oko sebe pa onda sebe z:cry: ma nemaš pojma šta je nezadovoljstvo :zima2:

Joj, jedna doktorka iz moje ambulante išla (i ide i dalje) na fitnes kod nekog lika koji im između ostalog prepisuje i dijetu i vređa ih, svakako ih naziva i, otkako je krenula kod njega, niko neće da se leči kod nje, svi kažu "Gladna i gadna"! A bila je tako cool žena! :aha:

nego jel me neko tražio

Ja, Doki, redovno pomislim na tebe. :zag: Jedino ćeš se ti 100% složiti da nema lepše ljubavne pseme od

ma iznervira me Zorica....

još nije okitila jelku....

zamisli !!!

Nisam ni ja! :zplez:

Dobro veče. Jel' može neko ukratko da mi prepriča šta ima novo? Nemam kad da se vraćam da čitam svih 10-tak strana.

Joj, jedna doktorka iz moje ambulante išla (i ide i dalje) na fitnes kod nekog lika koji im između ostalog prepisuje i dijetu i vređa ih, svakako ih naziva i, otkako je krenula kod njega, niko neće da se leči kod nje, svi kažu "Gladna i gadna"! A bila je tako cool žena! :aha:

Ja, Doki, redovno pomislim na tebe. :zag: Jedino ćeš se ti 100% složiti da nema lepše ljubavne pseme od

Nisam ni ja! :zplez:

Dobro veče. Jel' može neko ukratko da mi prepriča šta ima novo? Nemam kad da se vraćam da čitam svih 10-tak strana.

Donamileva prala kola na zimi, jocika okitila jelku, kupila cizme, pravila picu, pa su se raspravljali pajce i ona oko pice
pa onda ljilja spomilje neku Neru koker spanijela koji ide kod cic ili tako nestoz:hm:
Alex boli grlo
Microv decak poceo da se igra igrackama i tako....

Dobro veče......Nera je šećerko mali.....dobrica, ali ovo joj je prvi dan i danas je primila revakcinu pa i to je malo samlelo......sliku neće da prebaci......sutra

Jedva čekam! :klap: Mogu da je zamislim! :heart:

mimi,nista posebno,ja sam okitila jelku i stavila sliku novih cizmica.
magi mari i zorica su tuzne jer nisu deca uz njih.
kod mice stigla mala kokerka nera,slike cemo dobiti sutra.
i nista vise novo.

OK, to je najavljivano, hvala, Joci. Kako ti i Nenad?

Donamileva prala kola na zimi, jocika okitila jelku, kupila cizme, pravila picu, pa su se raspravljali pajce i ona oko pice
pa onda ljilja spomilje neku Neru koker spanijela koji ide kod cic ili tako nestoz:hm:
Alex boli grlo
Microv decak poceo da se igra igrackama i tako....

Ček' bre, kakvim igračkama?! :dontunderstand: Zar nisu preveliki obojica?!
Alex da ide kod alergologa!
Ovo za picu sam pročitala, navikla sam da se njih dvoje prepucavaju. :aha:
Čitala sam, u toku sam za Neru, morala je da bude crno-bela jer je zet grobar. :lol:

Kod mene novo trudna Blondi. :dash: Danas sam uspela da je uhvatim i podignem, otežala mi je. I prvi put diže rep na češkanje, dosad je uvek bežala i sklanjala se. Hormoni valjda. :lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back