LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.540
Dobro veče......Nera je šećerko mali.....dobrica, ali ovo joj je prvi dan i danas je primila revakcinu pa i to je malo samlelo......sliku neće da prebaci......sutra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moram sa njim,to mi je bas slatko.a sto se raspravljati? Samo ides u mrezu rasprave, dublje i dublje i na kraju shvatis da si se bezveze raspravljala oko nebitne stvari, uzivaj u pici
uh odavno sam ih spakovala,evo sad cu i u kreveta koo..ko mi kaže, xixi...
ajde polako slaži knjige u torbu za sutra u skolu

može, može...pojede prvo sve oko sebe pa onda sebema nemaš pojma šta je nezadovoljstvo
![]()

nego jel me neko tražio
Jedino ćeš se ti 100% složiti da nema lepše ljubavne pseme od ma iznervira me Zorica....
još nije okitila jelku....
zamisli !!!
Joj, jedna doktorka iz moje ambulante išla (i ide i dalje) na fitnes kod nekog lika koji im između ostalog prepisuje i dijetu i vređa ih, svakako ih naziva i, otkako je krenula kod njega, niko neće da se leči kod nje, svi kažu "Gladna i gadna"! A bila je tako cool žena!
Ja, Doki, redovno pomislim na tebe.Jedino ćeš se ti 100% složiti da nema lepše ljubavne pseme od
Nisam ni ja!![]()
Dobro veče. Jel' može neko ukratko da mi prepriča šta ima novo? Nemam kad da se vraćam da čitam svih 10-tak strana.

Ja, Doki, redovno pomislim na tebe.Jedino ćeš se ti 100% složiti da nema lepše ljubavne pseme od
![]()
Dobro veče......Nera je šećerko mali.....dobrica, ali ovo joj je prvi dan i danas je primila revakcinu pa i to je malo samlelo......sliku neće da prebaci......sutra
Mogu da je zamislim! 
mimi,nista posebno,ja sam okitila jelku i stavila sliku novih cizmica.
magi mari i zorica su tuzne jer nisu deca uz njih.
kod mice stigla mala kokerka nera,slike cemo dobiti sutra.
i nista vise novo.
Donamileva prala kola na zimi, jocika okitila jelku, kupila cizme, pravila picu, pa su se raspravljali pajce i ona oko pice
pa onda ljilja spomilje neku Neru koker spanijela koji ide kod cic ili tako nesto
Alex boli grlo
Microv decak poceo da se igra igrackama i tako....
Zar nisu preveliki obojica?! 

Danas sam uspela da je uhvatim i podignem, otežala mi je. I prvi put diže rep na češkanje, dosad je uvek bežala i sklanjala se. Hormoni valjda. 
jedna lagana za laku noć

Ocemo li muziku malo?

OK, to je najavljivano, hvala, Joci. Kako ti i Nenad?
:
Nova godina?!
kad, gde, kako?![]()

Ovu Novu godinu ima da bojkotujem...ič nemam nikakve emocije spram nju![]()
Dobro veče![]()

super za sad,bile krize al sam prezivela.a inace uvek nove avanture.bilo smo pre nekoliko nedelja u kraljevu.
Neoprostivo!
A te krize, to je normalno, samo nemoj to da doživljavaš tragično, nije jedini niti najbolji, pa čak ni najbolji za tebe, suviše si mlada da bi se tako jako vezala.Joj, Žućo, ni ja, samo mi je dete malo "zarazno" pa ne smem zbog nje da pokazujem koliko mi praznik ne znači ništa. A smor mi je najveći na svetu da kitim jelku.![]()

Ja odoh u krevet...drma me neka zimoća....valjda i premor a sutra je radni dan.....kao i svaki uostalom
Laku noć od mene![]()
A niste se javili?!Neoprostivo!
A te krize, to je normalno, samo nemoj to da doživljavaš tragično, nije jedini niti najbolji, pa čak ni najbolji za tebe, suviše si mlada da bi se tako jako vezala.
inace videle bi se.Tvoje dete je malo pa i dalje moraš. Ovi moji se ič više ne lože...jelku niko nije ni spomenuo. Jedino smo počeli da se snabdevamo petardama![]()
moras da budes oprezan dok to palis