Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace, dok puscate muziku... ojdoh u krevet. Ceka me lepa noc... a za sutra tema: Cime biste se bavili da mozete birati ponovo, ispocetka?
Ja bih volela da se bavim nekom granom medicine... mozda psihologija. Vuce me ta medecina pa bog... a opet obozavam decu, zivotinje.... nekako kad bih mogla objediniti, pa napraviti da budem deciji psiholog i usput veterinar... e to bi bio pogodak.

Ha...zadala si temu za sutra, a već sad se redjaju odgovori....

Devojke, moram da vas napustim. Miloš ima zakazanu igricu..njih više igra istovremeno i treba mu ceo signal......kaže da ga ometam a time i sve ostale hahahahaah
Tako da idem na spavkanje.......a i radim sutra
Laku noć od mene z:poz:

I od mene...laku noć!
Mislim da je terapija bila adekvatna, ja se bolje osećam !
Ljubim vas sve.

Laku noć, i od mene....ode mi ćera u grad, a ja ću u krpe...Inače ovde je napadao sneg ...pa ima ga baš dosta...
Laku noc...grudvamo se sutra :zimag:

6621.jpg

Dobro jutro,
Bole me ledja, prehladila sam se nešto, pijem kafu i saću da vežbam jogu, nemoj da me neko uznemirava

Dobro jutro...bila sam vredna od jutros...očistila sneg u dvorištu oko kuće...ulica je ugažena i zaledila morala sam soliti, pa će da se otopi.....napadalo je baš dosta...ne znam kakve su ulice u gradu a moram da se vozikam, da idem po stariju ćeru, pa na Palić....

Alex...žao mi je što opet imaš problema sa grlom.... tebe je stvarno poteralo..

Mari....slika je odlična ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back