Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudovi tu sam! Ebga ja u poslednje vreme bas nesto samo naletim da se javnem... al kad prodju drmarosi od praznika ima da me bude. Em je raspust pa deca kuci po ceo dan i ondaK sve slabije...
Inace ja postavljala tri cetiri teme za razgovor u poslednje vreme... i sad mi nista ne pada na pamet...

Inace, dok puscate muziku... ojdoh u krevet. Ceka me lepa noc... a za sutra tema: Cime biste se bavili da mozete birati ponovo, ispocetka?
Ja bih volela da se bavim nekom granom medicine... mozda psihologija. Vuce me ta medecina pa bog... a opet obozavam decu, zivotinje.... nekako kad bih mogla objediniti, pa napraviti da budem deciji psiholog i usput veterinar... e to bi bio pogodak.

Inace, dok puscate muziku... ojdoh u krevet. Ceka me lepa noc... a za sutra tema: Cime biste se bavili da mozete birati ponovo, ispocetka?
Ja bih volela da se bavim nekom granom medicine... mozda psihologija. Vuce me ta medecina pa bog... a opet obozavam decu, zivotinje.... nekako kad bih mogla objediniti, pa napraviti da budem deciji psiholog i usput veterinar... e to bi bio pogodak.

Joiv....ja cu u nekom narednom zivotu biti astronaut...znam, vec radim na tome...u ovom zivotu necem da menjam nista, bas

Dobro veče.....ja taman stigla da čujem muziku što mi je Mari namenila.....hvala ! :zag.

vidim veselo.....baš je lepo.....sve je lepo, samo mene izlude ove pucnjave, više to valjda i nisu petarde, već pucaju kao iz topova....jel to normalno ? srećom pa Lena ne pokazuje znake straha ...

Ja bih bila domaćica.....udata za jako bogatog muža...i lelemudila bih po vasceli dan......i bila bi bomba ženče časna reč.....ih što bi bila dobra.....i imala bih Fifi...:manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back