Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam ja da je svugde tako i nomalno je da se odvoje i vode svoj život, pa i mi smo tako.
Ali bili smo ovde, bila su druga vremena. Ja mog Ratka nisam videla godinu dana a ovaj drugi je tu ali ima svoju porodicu, ponekad doleti da uzme nešto ili pošalje kratku poruku, to je to.
Neću više da sam tužna, ne voli Dudica i Miki, evo je cvili i liže mi ruke, eto nisam više sama, kuce su mije najiskrenije i nikada ne foliraju:mazipsa::mazipsa:

Dobar dan i u nasem domu je ukrasena jelkica :D

img7807m.jpg

Jecika, slatka ti je ta jelkica....
Nego, hoće li Bog stići da izbroji sve moje suze, pa evo i danas:
zvao me zet iz Italije, ovo je drugi puta u životu da ne čujem NJU, samo njega...i pričamo malo srpski, malo italijanski...jedva sam se setila da kažem Buono Natale...Ubiće me uspomene....z:((
Meni i na grobu neka napišu: živela od uspomena, za uspomene i umrla zbog
uspomena....:zzima:

zvao me zet iz Italije, ovo je drugi puta u životu da ne čujem NJU, samo njega...i pričamo malo srpski, malo italijanski...jedva sam se setila da kažem Buono Natale...Ubiće me uspomene....z:((

To je zato što si dobar čovek, puna emocija, a takvi ljudi bogami žive od uspomena i za uspomene. Ja te razumemem, verujem ti

Hvala Mari...Broji boh i gleda sve...
Budi sretna sto imas sta da pamtis i cega da se secas.Znaci da nisi uzalud zivela,covek bez uspomena kao drvo bez lisca...

Dobro veče, ja stigla, bila da čuvam unuka, lepo smo se igrali a moje rapoloženje je za 5+
Eto kako meni malo treba
z:)
pozz svima
ovde je hladno, duva vetar kao lud, počeo je sneg

Alex, ja baš sa engleskim ne stojim, šta piše ispod one slike koju si poslala?
Ljiljo, sretan rad
Mari, Magdalena prijatno veče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back