LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.540
ja se zapljuva sas najveći zapljuvak......ono zvono.......čik kuj će veći da ima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ništa ja nisam otvarala. čak sam trčala po dete sa treninga...

jel mora se pljune odistinski ili moze i nesto drugo???

ja se zapljuva sas najveći zapljuvak......ono zvono.......čik kuj će veći da ima![]()
ja se zapljuva sas najveći zapljuvak......ono zvono.......čik kuj će veći da ima![]()

Ma ja sam prva pocela radi zezanja da spoe teme da vise bude 20 000 al nasta opsti haos pa te donamileva otvorila, joiv, magda, sou,
Al bar da u uvodnom postu bude milevin pljuc pa svejedno kako se zove sta i kakopisacemo i bez naslova
![]()
e ebala si mu majku uzduž i popreko.......nerazuma si bre......lepo se znao red.....ionako smo svi opičeni, ovdena dodjemo da se odpičimo ...bre![]()

Nema veze, bitno je da ti nastaviš da pljuješ dok ne budeš zvanično prva, da se ne prekine tradicija![]()
ne bunim se i za to drugo![]()

nemoj mila kumo, rano još, prve su strane...zar sad da ih vade....

e ebala si mu majku uzduž i popreko.......nerazuma si bre......lepo se znao red.....ionako smo svi opičeni, ovdena dodjemo da se odpičimo ...bre![]()
lele be sve na isto mislimo![]()

pa to...nas dve samo mislimo mi to nikad jel...ma to kuma..,.ne mi...ona će se meri....

Meni se tako prispavalo...moram da legnem
Laku noć svima![]()
Meni se tako prispavalo...moram da legnem
Laku noć svima![]()

pa to...nas dve samo mislimo mi to nikad jel...
Joj razredna... nisam ja nista nemoj i mene molim te... ja ni ne znam temu da otvorim.
Vidim da si sad opicena pa te molim unapred...
ma jok...sama se otvorila...mađije![]()

nemoj mila kumo, rano još, prve su strane...zar sad da ih vade....

Nikako,jašta
nije mi za mene
no za firmu
zamisli da nas bije maler

ma to kuma..,.ne mi...ona će se meri....