Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala smeh,
Dobila je imizol,mislim pretpostavljam da joj je to veterinar dao,i još neki antibiotik +vitamine B kompleksa.Sad joj je bolje,živnula je,večerala,nadam se da će sve biti u redu.
Hoće.
Nemam pojma zašto to izbegavaju da kažu (veterinari), ali reakcija na "Imizol" je jako neprijatna i deluje kao da je psu mnogo gore!
Posle par sati (nakon što povraća - ako ima šta i neko vreme kunja), pas vidno živne i uskoro bude kao da ništa nije bilo.
veruj mi, prošli smo kroz to! Dva puta :sad2:.
S tim da nam je sad veterinar (onaj mnogo pominjani Vlada sa veterinarskog) napomenuo kako će biti nakon injekcije pogotovo što je trebalo da psa strpamo u auto. Umesto toga smo šetali oko Veterinarskog, ali je Dona sve podnela mnogo bolje nego prvi put. Pretpostavljam da nije povraćala zato što nije imala šta (mi smo se spremali za operaciju pa 24 sata ranije i nije dobila da jede).
Dok smo stigli kući (nekih dva sata nakon injekcije) bila je skroz OK (dobro... nju je mučilo još koješta :sad2: al' to sad nije tema).

Hoće.
Nemam pojma zašto to izbegavaju da kažu (veterinari), ali reakcija na "Imizol" je jako neprijatna i deluje kao da je psu mnogo gore!
Posle par sati (nakon što povraća - ako ima šta i neko vreme kunja), pas vidno živne i uskoro bude kao da ništa nije bilo.
veruj mi, prošli smo kroz to! Dva puta :sad2:.
S tim da nam je sad veterinar (onaj mnogo pominjani Vlada sa veterinarskog) napomenuo kako će biti nakon injekcije pogotovo što je trebalo da psa strpamo u auto. Umesto toga smo šetali oko Veterinarskog, ali je Dona sve podnela mnogo bolje nego prvi put. Pretpostavljam da nije povraćala zato što nije imala šta (mi smo se spremali za operaciju pa 24 sata ranije i nije dobila da jede).
Dok smo stigli kući (nekih dva sata nakon injekcije) bila je skroz OK (dobro... nju je mučilo još koješta :sad2: al' to sad nije tema).
Upravo ovako je bilo sve kako si opisala.
Kunjala je posle inekcije i mislio sam biće strašno,ali je posle izvesnog vremena došla do ulaznih vrata od kuće i počela da grebe po njima,znao sam šta to znači-tražila je da jede :D I evo je sad...dobro je :)
Matejko naravno
Gde si ti ženo,jel si dobro,boli li nešto?

Dobro jutro i od mene. Lepa vest za početak dana je da je devojčici malinici bolje :-)
Ja između završenog kolegijuma i predstojećih sastanaka, kao i obično....Sad standardno, kažem sekretarici da me niko ne prekida 15 min, otvorim prozor, pijem kafu i pušim sa glavom na simsu.:rumenko: Sramota me i da kažem ali tako, mogu da ne pušim i po par sati u kontinuitetu ali ne mogu kad mi zamiriše kafa. Još mi fali da me neko snimi telefonom pa na you tube :sad2:

Poslednja izmena:
Dobro jutro i od mene. Lepa vest za početak dana je da je devojčici malinici bolje :-)
Ja između završenog kolegijuma i predstojećih sastanaka, kao i obično....Sad standardno, kažem sekretarici da me niko ne prekida 15 min, otvorim prozor, pijem kafu i pušim sa glavom na simsu.:rumenko: Sramota me i da kažem ali tako, mogu da ne pušim i po par sati u kontinuitetu ali ne mogu kad mi zamiriše kafa. Još mi fali da me neko snimi telefonom pa na you toube :sad2:

pošalji link kume :mrgreen:

inače, dobro ti jutro

A što se prije tiče...ne brinem, juče sam zvao da saopštim vest da će postati baka...a ona sa Alfom u shopingu, vida rane trtične...Još ako ju je pregledao sinoć kako je najavila...Biće joj i bolje nego pre pada

Ama je sigurno pregledana...i sad kad dodje će vidiš.....samo ima da cvrkuće...Alfa je čovek od reči.....no to posle šoping i kafanske terapije :zcepanje:

binpye.jpg

Dobar dan,divan i suncan :kafa:

Dobar dan svima!
Imam par minutića pa da ih utučem na koristan način :zcepanje:
Mislila sam da se Kovač javljao... ali, biće cura dobro.
Al' će biti veselo kod Rokija kad stignu bebe! :ok:

E..u isto vreme smo kuckali malopre :D
Nije baš sasvim "kao nova"keruša Ela,kunja,spava,malo prošeta,jede po malo...videćemo.
I ja jedva čekam da vidim Rokijeve male štence :)

dakleM
opraviste me
ko biciklu

nije sve tako
kafana jeste, evo u 4 moram pa, al stvarno moram, neki rodjendan prigoda neka pa mora se
soping nije po mom ukusu gledali smo neki gradjevinski materijal, a ja nisam ko kuma mi, namajstoricava, i strasno su mi dosadni obilasci stovarista, gledanje nekih dasaka ya krov i sl...
sramota i mene, ali ja se uglavnom slikala po stovaristu i pstavicu i slike -u trenutku kad me prijatelj Roki zvao upravo se slikala u nekom ogledalu-tu u Metrou gde su te neke osb ploce ima i kupatilskog pribora, pa i ogledala, te ja ubijam dosadu....postavicu slike kasnije

dakleM
opraviste me
ko biciklu

nije sve tako
kafana jeste, evo u 4 moram pa, al stvarno moram, neki rodjendan prigoda neka pa mora se
soping nije po mom ukusu gledali smo neki gradjevinski materijal, a ja nisam ko kuma mi, namajstoricava, i strasno su mi dosadni obilasci stovarista, gledanje nekih dasaka ya krov i sl...
sramota i mene, ali ja se uglavnom slikala po stovaristu i pstavicu i slike -u trenutku kad me prijatelj Roki zvao upravo se slikala u nekom ogledalu-tu u Metrou gde su te neke osb ploce ima i kupatilskog pribora, pa i ogledala, te ja ubijam dosadu....postavicu slike kasnije

Bem ti sunce.....ja tolka stovarišta obidjo i nigde ne nadjo ogledalo da se kraj njega uslikam.....al, kuma mi ekspert da gi nadje :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back