leonaana
Ističe se
- Poruka
- 2.032
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Svaka čast.......prelepe su......sedi 5
![]()
Zorice.....kad preneseš sliku.......drugi red gde piše uploaded with.....obriši slobodno...onda se ne vidi.....viš kod mene kako je

A razredna, a meni i magdi 5?

A razredna, a meni i magdi 5?
Sve ću ja da učim, joooj kako se radujem
pa dobila 5
To je Lavica sve mene naučila i Magda bila navigacija preko telefona, ma što kapiram
Jeste, dve petice jer mene nije lako naučiti, ja to" temeljno" mislim teško kapiram
mm se ušinuo i leži ne može da mrda ja skačem na stolici od sreće što sam uspela a on misli da nisam normalna
Jeste, dve petice jer mene nije lako naučiti, ja to" temeljno" mislim teško kapiram
mm se ušinuo i leži ne može da mrda ja skačem na stolici od sreće što sam uspela a on misli da nisam normalna

Evo........na svi
Lavice...........imaš 5 kao vrata
Magda........i tebi 5

eto, super kako smo dobre, svi imamo petice
nego Lavice da ti kažem sada sam pokušala sama da pošaljem slike da ne misliš da od jutros pokušavam od kako si mi poslala uputsvo na pp
magda je bila navigacija
bila sam u nabavci jer kako rekoj čeka majka sina a mm leži
i eto sada uspela![]()

jadan čovek......i u pravu je za normalnost.....es ti njemu rekla da si na F odeljenju? hahahahahaahah
Sta vise volite?
Slag od cokolade
Slag od vanile
Slag od jagode
![]()
El ovako![]()
Zorice.....kad preneseš sliku.......drugi red gde piše uploaded with.....obriši slobodno...onda se ne vidi.....viš kod mene kako je
ma jesam, u početku nije voleo ali kada je video magdu(30g radili zajedno) više ne pizdi
ali ne svata što se ja radujem
da vi vidite kako on mene bledo gleda
ja mu kažem, bre pa to sve žene ovako razgaljene ko ja hahahaha
Blago tebi Ljiljo, kako ti je slatka Nera
kako su slatki tako mali