Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zorice , kakve su ti te divlje jagode, jel radjaju, jesu li to one šumske ?

uzela sam ....ovo vreme ne odgovara hroničnim srčanim bolesnicima... ceo dan mi ništa nije bilo, nego sad...popustiće...

ne znam kakve su jagode, rađaju.... sitne su...nisu za jelo ali lepo izgledaju. Problem je što su ugušile travu....
...ruža je divna...to je iz tvoje bašte?

Dobro vece....ruze su divneee...ne znam koju bi odabrala kao omiljenu....jednostavnije je, sveeeee....nekada je moje dvoriste bilo puno ruza, moja ih je mama, obozavala, godinama sadila, takoreci sakupljala....nije mi bilo tesko da se njima bavim...taman posla da je jedna biljna vas sletela na njih...ili ne daj boze travka okolo....a onda sam ih, kako je koja starila vadila, a posle mamine smrti, sve...nisam mogla da ih gledam, sve su me podsecale na nju....i sad je moje dvoriste tuzno, nigde cvetka....ono sto je bilo, od grmova, belih rada, i poneke ruze, izvadila sam jer ih je Blek kao mali tamanio....cim ja nesto caprkam u zemlji, on izvadi, do najmanjeg korena...i odustala sam...nesto sto sam spasila u saksijama...ali nije to kao u basti....ali dobro, sta je tu je....

UUUUF.........i ja se kanim pravo da ti kažem.....al nekako......sad dolaze NZ-landjani pa baš ne bih da ostanem bez dopinga hahahahah.....kad odu onda
Ja sam to sistematski planirala....mislim da samo prestati, naglo, nije resenje....razmisljaj o tome i dan odluke ce doci sam po sebi, kada osetis da mozes da se skoncentrises, na taj problem....ja nemam problem sa grickanjem....ali sam se navukla na zvake, pa mi se cini da je to jos gore....nisam ih ni kao dete gotivila, a sad...zvak, zvak....ali svakim danom sve manje ih koristim...danas samo tri, pa i nije strasno....ali imala sam relativno miran dan...

Dobro vece....ruze su divneee...ne znam koju bi odabrala kao omiljenu....jednostavnije je, sveeeee....nekada je moje dvoriste bilo puno ruza, moja ih je mama, obozavala, godinama sadila, takoreci sakupljala....nije mi bilo tesko da se njima bavim...taman posla da je jedna biljna vas sletela na njih...ili ne daj boze travka okolo....a onda sam ih, kako je koja starila vadila, a posle mamine smrti, sve...nisam mogla da ih gledam, sve su me podsecale na nju....i sad je moje dvoriste tuzno, nigde cvetka....ono sto je bilo, od grmova, belih rada, i poneke ruze, izvadila sam jer ih je Blek kao mali tamanio....cim ja nesto caprkam u zemlji, on izvadi, do najmanjeg korena...i odustala sam...nesto sto sam spasila u saksijama...ali nije to kao u basti....ali dobro, sta je tu je....

ja se odjavljujem, samo još tebi da odgovorim......znam kako ti je kad te tako nešto podseća ...:( potpuno te razumem....

sad moram ići, lek počeo da deluje, pa da se bacim u horizontalu...:bye:

Dobro jutro,

Poranila sam kao i obično i umesto na zborno mesto,- blog, dodjoh najpre ovde..s razlogom.
Danas naš MICRO slavi rodjendan....Mislim da zaslužuje da ga danas ljubite koliko hoćete...ali u našem separeu....na Čestitkama .....Toliko....:kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back