gost 167296
Iskusan
- Poruka
- 5.962
Daj okaci tu bambusovu prostirku, zivo me zanima kako izgleda. I mene nerviraju ti tepisi, ja bi ih sve iz kuce izbacila da mama ne gnjavi... Lepo mi kad uzmem Domestos pa prebrisem parkete a ono sve dezinfikovano mirisi. A tepisi samo skupljaju prasinu, i dzaba sto usisavamo nista ne pomaze. Elem... Pre par dana dobila mama kao nagradno ciscenje jedne sobe od kirbijevaca, ne mora nista da kupi samo da joj ociste tepih, i stvarno su uspostovali dogovor, nista nisu smarali za kupovinu (za divno cudo). Dan pre nego sto ce doci, mama na dvoristu ribala tepihe iz stana (malte ne neovi tepisi, ali bili stanari pa upropastili, moralo se oprati), i prala ona te tepihe u tri vode, sa praskom, sa deterdzentima nekim, osusilo se to, izlupali lepo tepihe, i stavili ih na terasu da se jos malo isuncaju. I kaze covek taj iz kribija, kao jel ste ovo prali sad, kaze mama da juce...Kaze on jel mogu i preko tog tepiha da predjem usisivacem da vam pokazem nesto, kaze mama kao ajde... I uzme on drlja po tom sveze opranom tepihu, kad ono na onim belim krugovima izadje prasine isto, BUKVALNO ISTO, koliko i sa neopranih tepiha iz dnevne sobe. Mama se frapirala... Eto, toliko, ni to pranje ne pomaze, kad se prasina uvuce u tepih, mozes ga samo baciti...