Tepić prikazala svedočenje o podvođenju u Jagodini: Ovo je razlog da padne Vlada

Dobar trud Komsija ali

marinika-tepic-290072.jpeg

:zaljubljena: :zaljubljena: :zaljubljena: :zaljubljena: :zaljubljena:

Palma ti li si :think:
Vamo si nakakio i ti i voja do besmisla !
Rodjena 1956, ako se udala sa 20 a nije , sin joj moze bit star samo 15 godina 1991
jedan 15 godisnjak bio u zengama :udriglavu::udriglavu:
Nevjerojatno da tako mozete lagat i izmisljat :pop2:
a 1995 može imati ...koliko ono 18 ili 19...znači bio je pripadnik HV...možda je bio u varivodama...a gdje mu je mama bila srbovala po beogradu??

Momak...koje joj je godiste sin !?
ajde pronadji sa koliko se godina udala i kad je rodila!
Ajmo crno na bijelo pa da isteramo mecku i vasu srbaljsku istinu .
...ne želim tražiti..kojoj joj je godište sin...nego jasna je jedna činjenica a to je da taj hercegovački dalmatinski dinarski genom uništava ratarsku srbiju zemlju blagih ljudi koja je ustuknula pred tim ljudima pravoslavnog predznaka sklonog ekstremizmu,mržnji,netoleranciji i sukobu...danas gro zla kako prema vlastitom narodu tako i prema drugima dolazi od onih čiji pradjedovi nikada nogom nisu kročili u srbiju.

Momak...koje joj je godiste sin !?
ajde pronadji sa koliko se godina udala i kad je rodila!
Ajmo crno na bijelo pa da isteramo mecku i vasu srbaljsku istinu .
Домаћица је родила са петнаестак година....Ах те вреле шибенчанске ночи...

Palma ti li si :think:
Vamo si nakakio i ti i voja do besmisla !
Rodjena 1956, ako se udala sa 20 a nije , sin joj moze bit star samo 15 godina 1991
jedan 15 godisnjak bio u zengama :udriglavu::udriglavu:
Nevjerojatno da tako mozete lagat i izmisljat :pop2:

lagat i izmisljat

Ti nisi iz naših krajeva?

Vidi što se nakupilo ustaša protiv čestitog srpskog domaćina!
Branite svoju Hrvaticu a?

A di je Dražen Bujas sada?

Nekada su srbima bili uzor pravi ljudi a sada su ovakvi kao palma i drugi koji su izašli iz ratova obogaćeni na račun tuđe nesreće sve više imam utisak da su ratovi i namerno napravljeni da se takvi obogate i da imaju svoje televizije i da tako vladaju marvom
Bilo , a vidi sada za koje se vrednosti zalaze korisnici poput komsije ...
Korisnici Palmine socijalne pomoci iz drzavne kase ....
Eto na tu foru su gradili i akva park i sve ostalo u Jagodini ... izvlacili iz drzavnih rezervi.

to je najveći problem kod ovih srba što misle da su tzv patriote njima su najveći uzori kriminalci i ratni profiteri i silovatelji koji se predstavljaju kao patriote
...promjeni ovo srbi u bošnake ili hrvate i nečeš pogriješiti...međutim ni antipatrote nisu pozitivni likovi već izdajnici i prodane duše...

KO ĆE NA ROBIJU? PALMA ILI MARINIKA

Reče mi jedan čovek pre neki dan tu na Terazijama: Treba biti na strani žrtve, osetljiva je tema sve to oko Palme i zlostavljanja. Žene ga, znate, optužuju...

1619600360140.png

- Koje žrtve, koje žene, upitah tog čoveka. A on ostade zbunjen.

Slažem se, da se odmah razumemo, da uvek treba biti na strani žrtve, o žrtvama seksualnog nasilja, žrtvama zločina silovanja da i ne govorimo, ali u ovom konkretnom slučaju ko je tačno žrtva?!

Kako se ta žrtva zove? Marinika Tepić? Onaj "skremblovani" svedok koji je u istom džemperu prvo sa Đilasom proslavio rođendan, pa odmah zatim svedočio o "podvođenju" devojaka? Onaj koji je govorio o navodnim "pedofilskim seksi žurkama" kojima je prisustvovao tamo negde 2010. ili 2011. godine u hotelu koji je otvoren 2012. godine!?! Ili, da nije, može biti, ta žrtva izvesni "privrednik" koji je Mariniki poslao pismo u kome opisuje kako je od 2008, pa sve doskoro, redovno putovao sa Palmom po svetu - od Pariza i Paralije do Egipta i Beča - da je na svakom tom putovanju gledao kako se podvode i zlostavljaju "sirote žene", ali da je eto nastavljao da se švrćka po svetu na mufte, na Markovićev račun!?!

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - "Porodica"!

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Porodica!

JE L' PROBLEM, MARINIKA, ŠTO SAM REKAO ŠTA MISLIM? Vučićević "otresao" đilasovce: Zar vi stvarno mislite da je moguće da Đilasu nađu 70 skrivenih miliona, a da mu ne sude za utaju poreza?

JE L PROBLEM, MARINIKA, ŠTO SAM REKAO ŠTA MISLIM? Vučićević otresao đilasovce: Zar vi stvarno mislite da je moguće da Đilasu nađu 70 skrivenih miliona, a da mu ne sude za utaju poreza?

Elem, da ne bude zabune, ako ima bilo kakvog konkretnog dokaza da je bilo ko zlostavljao i silovao bilo koju ženu, taj neko mora da odgovara strogo u skladu sa zakonom. Kako god se on zvao, koju god funkciju imao, u kojoj god stranci bio. Tu nema i ne sme biti nikakve dileme.

Ali, isto tako, strogo u skladu sa zakonom mora i treba da odgovara svako za koga se eventualno dokaže da lažno optužuje ljude za najteži zločin (a silovanje to, svakako, jeste) samo da bi skupio neke bedne političke poene.

Tu se valjda svi razumemo i slažemo. I zato, moliću lepo, sada je najvažnije da se što pre utvrdi istina. Pa, ili je Dragan Marković Palma silovatelj koji mora pod hitno da se pridruži Miki Aleksiću u pritvoru ili su Marinika Tepić i njeni saradnici najstrašniji lažovi kojima nije mesto u politici, nego u Zabeli. I nema ovde, u ovom slučaju, vremena za gubljenje. Stvar je više nego hitna.

A do tada, do otkrivanja i utvrđivanja pune istine, pažljivo samo posmatrajte i čitajte šta ko i kako govori. Pogledajte samo kako se neki već bune protiv hitne istrage, kako uveliko traže glupave izgovore i unapred sami sebi pakuju alibi pričom o "politički kontrolisanom pravosuđu" (!?!), pogledajte kako sa terena konkretnih optužbi i konkretnih dokaza pokušavaju sve da prebace na teren jeftine politike.

I onda, biće vam jasnije.

FAMOZNO BASARA: Kapital od ljudske patnje! Marinika je "saznanja" najpre trebalo da saopšti tužibapstvu, pa tek onda televizorima!

1619607999989.png

23.04.2021.

Iz prethodnih nastavaka seksualno-siledžijskog serijala mogli ste dokonati da ovaj pisac s bogatim životnim iskustvom hoće da kaže da je po srpskom običajnom pravu (moćnijem od krivičnog prava) guženje pevaljki, lepuškastih punoletnica i maloletnica, kao i zapošljavnje preko qwrza, vajkadašnja privilegija lokalnih srpskih moćnika (svih vremena i boja).

U izvesnom smislu to je nasledno pravo. Nasleđeno je od otomanskih dahija i kabadahija koji su upadali u srpske kuće, muževe slali da im „šetaju opanke“, a onda serbez guzili snaše. Nakon osvoboždenija Serbije od Turaka, tu praksu su nastavile lokalne, srpske dahije i kabadahije. Bilo je među njima i takvih - ne konfabuliram, piše u ćitapima - koji su krenuli da prave prave-pravcate hareme. Morao je Karađorđe poskidati nekoliko glava da bi (bar) tome stao na put.

Da li se nešto promenilo od tih vremena? O, da! Osim u folklornim ansamblima, opanci su posvuda izašli iz upotrebe. Sada se šetaju cipele. Sve ostalo je (manje-više) isto. A zašto je to tako, sad ću vam reći. To je zato što oslobađanje od Osmanlija nije značilo - i nastavilo da ne znači do dana današnjeg - i oslobađanje ljudskih individualnosti. Kao Srbi (svi i svuda) slobodni smo od stranih zavojevača, ali nismo slobodni kao ličnosti, što će reći da smo pod apsolutnom vlašću domaćih jebača, vidite li vi kako se u meni probudio pesnik.

Upravo je oslobađanje individualnosti - i stvaranje slobodnih građana, ne podanika - bio politički projekat Zorana Đinđića, koji je plebiscitarno odbačen od Srbija (svih boja), sledstveno čemu bi neki cinik mogao reći - a ja bih s cinikom bio saglasan - šta ste tražili, to ste dobili, neka vas guzi ko hoće, kad hoće i kol’ko hoće.

Vratimo se mi na non paniku - odnosno odsustvo panike - oko (zasad navodnih) seksualnih nepočinstava srpskog domaćina DM Palme. Vrlo je znakovito - a za Palmu je vrlo loš znak - što su najviši vladajući ešeloni, uključujući i Najviši, upadljivo uzdržani. To je u Euročaršiji momentalno protumačeno kao „puštanje Palme niz vodu“.

Moja, međutim, malenkost, koja je u tesnom kontaktu sa obično dobro obaveštenim izvorima, ima informaciju da su Palmu niz vodu pustili lokalni dilberi, N. N. lica koja žele da budu palme posle Palme i da su upravo ta lica Mariniki „procurila“ škakljive informacije, zbog kojih ni Dačić ovih dana ne spava mirno.

Marinikino, međutim, raskrinkavanje jagodinskih seksualnih nepodopština mnogo bi gordije zvučalo i bilo bi mnogo uverljivije da Tepićka sekund nakon što je Palmi sasula istinu u live nije uskliknula - padni, vlado.

Nemojte me pogrešno razumeti, nemam ja ništa protiv pada vlade - ove ili bilo koje - ali su u pravu i oni koji Mariniki spočitavaju da je „saznanja“ najpre trebalo da saopšti nadležnom tužibapstvu, pa tek onda televizorima. Ovako se stiče (sve snažniji) utisak da i opozicija srpska radi isto što i srpska vlast - da pravi kapital od ljudske patnje, s tim što to vlast radi (po nju) uspešno, a opozicija ne.

Poslednja izmena od moderatora:

Back