Tepić prikazala svedočenje o podvođenju u Jagodini: Ovo je razlog da padne Vlada

Palma se ne skida sa nacinalnih frekvencija od kako je optužen za pedofiliju...vidi se nervoza i govor tela nije mu svejedno pa pokušava da se opere na sve načine mešanjem baba i žaba...verovatno kada vidi da nema kud povući se još neke sa sobom

Ovo bi bilo isto kao da su po svim TV-ima pustali da zbori "Malcanski berberin"

...

Kako izgledaju Palmine ekskurzije

Tepić je navela da ima saznanja da putovanja koja organizuje Marković izgledaju značajno drugačije u odnosu na to kako su predstavljena u javnosti.

“Za sve te ekskurzije se podrazumeva da sponzori moraju da ih plate, inače će ostati bez posla. Prema mojim saznanjima, oni čak dobijaju dopis zahvalnosti gde navodi iznos koji moraju da plate. Posle svega, to se predstavlja kao dobrovoljni Palmini sponzori, odnosno kao njegova zasluga”, podvlači ona.

TADIĆ ZABORAVIO KAKO JE LUMPOVAO NA PALMINIM ŽURKAMA! Bivši predsednik Srbije na fešte dolazio u 22.30!

Danima portale i štampane medije pune naslovi o Draganu Markoviću Palmi i navodnim žurkama koje je organizovao. Čitavu situciju je prokomentarisao i nekadašnji predsednik Srbije, Boris Tadić, koji je na svom Tviter profilu napisao da Tužilaštvo treba ozbiljno da se pozabavi ovi slučajem

"Optužbe za pedofiliju protiv Dragana Markovića zahtevaju najozbiljniju istragu nadležnih organa! Ovo je isuviše ozbiljno krivično delo, da bi se rizikovalo ugrožavanje istrage vučićevskim manirom vođenja istraga i sudskih procesa u medijima", napisao je Boris Tadić.

U sinoćnjem "Hit Tvitu" je Mića Jovanović priznao da je lažno optužio Dragana Markovića Palmu za podvođenje maloletnica na žurkama, jer ga je, kako je naveo dva puta "baš uvredio"

Naročito je istakao slučaj sa proslave 50. rođendana Dragana Markovića Palme kad ga je ovaj izopštio iz (elitnog) društva na inicijativu tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića.

"On je tad rekao Palmi da neće da sedi sa lopovom kad je došao i onda je mene Palma, kao neko kuče, gurnuo u zapećak. Ja sam tad živeo u Kanu, specijalno došao samo zbog njegovog rođendana i on meni tako zbog Tadića. Tu je Tadić pravio haos. Čak je i Ivici Dačiću, koji čovek lepo peva, otimao mikrofon, da bi on pevao... Mene je to uvredilo i odmah sam otišao kući", rekao je Mića Jovanović u "Hit Tvitu".

Izgleda da je Boris Tadić zaboravio kako je lumpovao na Palminom rođendanu, pevao i otimao mikrofon Ivici Dačiću.

Jedno je sigurno, a to je da je na žurke dolazio tačno u 22.30.

435007_178090869-227803455789078-593360565496984796-n-1-1000x0_iff.jpg

printscreen Blic

Poslednja izmena od moderatora:
I tako znači sin u zengama a ona ovde serucka? :eek:
Ovaj kresnuo svoju maloletnu učenicu? :rida:

A čestiti domaćin Palma da ide u zatvor jer je podvodio virtualne maloletnice! :eek:
Palma ti li si :think:
Vamo si nakakio i ti i voja do besmisla !
Rodjena 1956, ako se udala sa 20 a nije , sin joj moze bit star samo 15 godina 1991
jedan 15 godisnjak bio u zengama :udriglavu::udriglavu:
Nevjerojatno da tako mozete lagat i izmisljat :pop2:

POLITIKA | 27.04.2021

UZUZ: Prijava Zagorki Dolovac zbog izjave Markovića o saobraćajnoj nesreći

Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti (UZUZ) podnelo je danas krivičnu prijavu republičkoj javnoj tužiteljki Zagorki Dolovac zbog izjave Dragana Markovića Palme da poseduje saznanja "o izvesnoj saobraćajnoj nezgodi u kojoj je stradalo odredjeno lice".

"Budući da na osnovu izjave postoji mogućnost da se radi o krivičnom delu, potrebno je da republički javni tužilac, lično, odnosno preko javnog tužioca ili zamenika javnog tužioca sasluša Dragana Markovića Palmu kako bi ispitala da li ima osnova za pokretanje krivičnog postupka", naveo je UZUZ.

UZUZ je ocenio da je izjava Markovića na TV Hepi delovala kao da ima "izvestan preteći ton" prema nekom, izgleda visoko pozicionoranom javnom funkcioneru, pa zato Udruženje smatra da bi tužilaštvo saslušanjem trebalo da utvrdi da li postoje elementi još nekog krivičnog dela.

Pogledajte prilog 913992

VLADANKA MALOVIĆ OČITALA BUKVICU ĐILASU Jadna ta žena šta je morala da istrpi, da joj trudnoj pretiš, maltretiraš je, da joj tučeš oca pred detetom, siledžijo!

Pogledajte prilog 913994

27.04.2021. 20:13

Oglasila se članica Predsedništva SNS i šef informacione službe stranke, Vladanka Malović, koja je Đilasu poručila sledeće:

"Jadna ta žena šta je sve morala da istrpi, da joj trudnoj pretiš, maltretiraš je, da joj tučeš oca pred detetom... Koliko te se plaši pa je morala da ućuti, i ona i njeni roditelji?! Čime si je ucenio, siledžijo?", napisala je Vladanka Malović na Tviteru.

tvit
tvit,

Da podsetimo, Palma je tokom gostovanja u Hit Tvitu pokazao službenu belešku iz 2014. godine, a zatim ispričao kako je Dragan Đilas tukao suprugu Ivu i to pred decom.

- Ne mogu da budem veseo kada vas svaki dan neko napada. Marinika nije tužilac, nisam osuđen! Vidite, nije lako da vas optuži radnica, a ne političarka, Dragana Đilasa, koja ima veoma visoku platu. Sve su slagali. Kako je to počelo? Ja sam rekao: "Gospodine Đilas, recite da li imate pare ili ne, zašto ste prebacili pare u neke druge države i da li ste platili porez?". To je bilo moje pitanje. Sutradan u Jagodinu su došle dve dame koje su rekle da je sve tajno u Jagodini, kako ja odlučujem gde će pare da se troše... Problem je što je Dragan Đilas pre 20 dana saznao da sam ja došao do dukumenta u kom se on optužuje da je tukao svoju suprugu. I da ću ja to da koristim u parlametnu i da iznosim šta je on radio. Međutim, to mene nije interesovalo - rekao je Palma.

Tužba
Vladanka hahaha

POLITIKA | 27.04.2021

UZUZ: Prijava Zagorki Dolovac zbog izjave Markovića o saobraćajnoj nesreći

Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti (UZUZ) podnelo je danas krivičnu prijavu republičkoj javnoj tužiteljki Zagorki Dolovac zbog izjave Dragana Markovića Palme da poseduje saznanja "o izvesnoj saobraćajnoj nezgodi u kojoj je stradalo odredjeno lice".

"Budući da na osnovu izjave postoji mogućnost da se radi o krivičnom delu, potrebno je da republički javni tužilac, lično, odnosno preko javnog tužioca ili zamenika javnog tužioca sasluša Dragana Markovića Palmu kako bi ispitala da li ima osnova za pokretanje krivičnog postupka", naveo je UZUZ.

UZUZ je ocenio da je izjava Markovića na TV Hepi delovala kao da ima "izvestan preteći ton" prema nekom, izgleda visoko pozicionoranom javnom funkcioneru, pa zato Udruženje smatra da bi tužilaštvo saslušanjem trebalo da utvrdi da li postoje elementi još nekog krivičnog dela.
Prpa , režim u panici..

SLUČAJ DOBIJA NESLUĆENI PREOKRET Isplivali kompromitujući snimci Marinike Tepić - Srbija u šoku! (VIDEO)

26.04.2021.

Suočena sa odgovornošću, Tepićeva je počela da menja priču, što baca sumnju na sve njene prethodne tvrdnje

Potrpedsednica stranke Dragana Đilasa i njegova zaposlena Marinika Tepić je 11. aprila u "Utisku nedelje" rekla da je gotovo svaka žena zaposlena u javnom sektoru u Jagodini dobila "telefon za druženje", misleći na obavezu se*sualnog opštenja sa čelnim ljudima tog grada.

Tepić je otišla toliko daleko da je na Tviteru navela kako je svaka žena zaposlena u javnom sektoru u Jagodini uslovljena na isti način. Ne shvatajući na koji način je uvredila i ponizila žene koje su zaposlene u ovom gradu, Tepićeva se vrlo brzo susrela sa nizom prijava za povredu ugleda i časti.

Suočena sa odgovornošću, Tepićeva je počela da menja priču, što baca sumnju na sve njene prethodne tvrdnje, a najverovatnije se radi samo o joše jednom nizu navodnih afera koje ona "razotkriva", a za koje nikada nije iznela dokaze niti preuzela odgovornost za obmanu građana Srbje.

Suočena sa odgovornošću i činjenicom da će za svoje tvrdnje morati na sud, Tepić je večeras potpuno promenila priču.

Ona je izjavila da nema saznanja da je ijedna od 393 žene koje su podnele tužbu protiv nje doživela bilo kakvu vrstu se*sualnog nasilja.

Poslednja izmena od moderatora:

Vučić o Đilasovom nasilju nad bivšom suprugom: "Mislim da su građani Srbije sve dobro razumeli"

Predsednik je odgovorio na pitanje novinarke koja je istakla da su u tom slučaju izostale reakcije

178521547_2844491239137055_5509510085553798768_n_1000x1000[1].png

27.04.2021. 13:04

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je danas službenu belešku koju je potpisala bivša supruga lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Iva Đilas, u kojoj stoji da je tukao nju, tasta i da je pretio da će joj odrubiti glavu i to sve pred decom

Naime, on je odgovorio na pitanje novinarke koja je istakla da su u tom slučaju izostale reakcije, za razliku od slučaja oko iznošenja informacija u slučaju lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme.

– Odgovoriću samo da mi je žao što sam video coktanje pojedinih dama, da je neko od nas ne daj bože tukao bilo koju ženu, dizali bi ustanak. Neću o tome više ni reč da kažem, mislim da su građani Srbije sve dobro razumeli – istakao je predsednik.

1619595423164.png

VLADANKA OČITALA BUKVICU ĐILASU: Samo ti nemoj o satanizaciji porodice, jadna ta žena šta je morala da istrpi, da joj trudnoj pretiš!

Članica Predsedništva SNS i šef informacione službe stranke Vladanka Malović brutalno je odgovorila lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu

1619595650574.png

AUTOR: Republika utorak, 27. 4. 2021

Jadna ta žena šta je sve morala da istrpi, da joj trudnoj pretiš, maltretiraš je, da joj tučeš oca pred detetom... Koliko te se plaši pa je morala da ućuti, i ona i njeni roditelji?! Čime si je ucenio, siledžijo? - napisala je Vladanka Malović na Tviteru.

191090_435469-vladanka-iff_iff.jpg

- I, tajkunska mrcino, samo ti nemoj o satanizaciji porodice, jer u svojim medijima bukvalno satanizuješ sve koji se prezivaju Vučić, ni malog Vukana niste poštedeli svog zla. Tako da ti je bolje da se ne javljaš ni po pitanju porodice ni po pitanju nasilja i zaštita žena - napisala je Vladanka.

191091_435470-vladanka1-iff1_f.jpg

PALMA BI MORAO U PRITVOR ZBOG UTICAJA NA SVEDOKE

Svakodnevna gostovanja na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, javna upozorenja vlasti da zna detalje o izvesnim nesrećama, organizovanje blizu 400 žena iz Jagodine da pokrenu tužbu protiv potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, pa i iznenadno "obrtanje ćurka" osnivača Univerziteta Megatrend Miće Jovanovića u direktnom prenosu, očigledan su znak da lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma utiče na potencijalne svedoke, koji bi mogli otkriti detalje o njegovom dugogodišnjem podvođenju maloletnica.

Back