Tepić prikazala svedočenje o podvođenju u Jagodini: Ovo je razlog da padne Vlada

А, ти као осдведочени дерпе си опипавао Дачекову и Палмину ћуну?!? z:lol:
'Ајде препричај пуЋанству - колико хватова си премерио код Дачека? ;)

Има пуно сведокиња о ћуни Палме и Дачића. Ускоро ће цела СРбија знати све појединости подвођења, макроисања и педофилије, злоупотребе службеног положаја, трговине утицајем.

Заглавићете свако по десет година у прдекани.

Није баш Палма тако ситна риба, он је врло солидан бизнисмен на нивоу Србије.Као политичар, он јесте локална појава, али у бизнису он није локални играч.

То је из неких предмета који се тичу насиља у породици, у којима је јавност искључена.Противправно је такве ствари износити у јавност.
Palma ne moze biti los covek, jer je patrijahalno-pravoslavno-naciojonalno orjentisan covek uvek cenjen medju srbskim domacinima. On je branio srbstvo sa arkanovim tigrovima, gradio kuce ljudima i davao finanzijsku pomoc od po par hiljada dinara hiljadama ljudi. Pored toga je zamenio fotelje drvenim stolicama da bi ustedeo novac. TAKAV COVEK je nemoguce da je upleten u kriminalne radnje. Djitler, pak na drugoj strani, jeste, jer je bio u demokratskoj stranci gde se kralo kako se dalo :D, ali moram da budem ozbiljan, jer kradja kao kod zutih, nikada nece biti ponovljena pod predsednikom Vucicem. :)

ĐILAS JE SVE RADIO S PALMOM I BIO GLAVNI ČOVEK U VLASTI! Tadićeva portparolka zapušila usta Mariniki Tepić

Portparolka Borisa Tadića Marina Komad "začepila je usta" Mariniki Tepić​

927_ap38_f[1].jpg

27. 04. 2021.

Komad je poručila Mariniki: Pa tvoj šef Đilas je sve radio sa Palmom i bio glavni čovek u vlasti!

Marina je zgrožena njihovom licemernošću i hajkom na Palmu.

435459_marinika_iff[1].jpg

Poslednja izmena od moderatora:

PALMA: Razlika između mene i Đilasa je što protiv njega postoji prijava za siledžijstvo, a protiv mene niti ima prijave, niti će je biti, jer nema za šta!

27. 04. 2021.

Ja pozivam sve koji imaju bilo šta da kažu da to kažu, od mene im se nikada ništa neće desiti. Problem profitera i siledžije Dragana Đilasa i njegove radnice Marinike Tepić je taj što nema žrtava, nema svedoka i nema dela. I oni tako mogu u nedogled da me optužuju i da kažu: „plaše se svedoci i žrtve od Palme" i da me blate. Sve za šta me optužuju Đilas i Tepić, poštovani građani Srbije je laž, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, gostujući na Hepi televiziji​

- Juče prlikom političkog skupa profitera i siledžije Dragana Đilasa i njegove najplaćenije radnice Marinike Tepić, bilo je između 5 i 8 Jagodinaca, od kojih jedan koji je poznat po pričama o 5G mreži na Fejsbuku i čiji je brat u pritvoru u Ćupriji zbog toga što je automobilom "audi" u Jagodini pratio tri devojčice iz osnovne škole posle nastave i napadao ih. Ostalih nekoliko desetina su dovezli iz Beograda vozilima i mini busom. Šta su juče u Jagodini tražili Dragan Đilas, Borko Stefanović, Janko Veselinović i Nebojša Zelenović? Njihovo prisustvo je dokaz da se radilo o čistom političkom mitingu, samo što nema ko da ih podrži. Napad profitera i siledžije Dragana Đilasa na mene je počeo kada sam upitao: "Đilase, kaži imaš li ili nemaš 619 miliona evra, gde su i da li si platio porez i kako si ih zaradio". Razlika između njih i mene je ta što sam ja sam otišao u Tužilaštvo da im kažem da sam na raspolaganju uvek i da ispitaju sve navode Marinike Tepić i ukoliko se dokaže da je to tačno što Đilasova radnica priča da idem ja u zatvor, a ukoliko nije onda da ide u zatvor Marinika Tepić - rekao je Palma.

- Razlika između mene i profitera i siledžije Dragana Đilasa je što protiv njega postoji prijava, a protiv mene nema prijave, jer nema za šta. Đilasova bivša supruga Iva je podnela krivičnu prijavu protiv svog tadašnjeg supruga Dragana Đilasa da je 07. 12. 2014. pred njihovom ćerkom tukao njenog oca i naneo mu telesne povrede zbog čega je završio u Urgentnom centru. I tada je, kako piše u službenoj belešci Dragan Đilas svojoj supruzi rekao "odrubiću ti glavu", a Iva Đilas je rekla da je "zabrinuta za svoju bezbednost, njenih roditelja i dece". Tužilaštvo do dan danas nije reagovalo, jer su i tada i danas 95 posto tužioca i sudija oni koje su tada postavili Đilas i njegova partija. Protiv mene nema prijave jer nema za šta i znaju da posle moraju da odgovaraju za delo lažno prijavljivanje. Đilas je zloupotrebio i funkciju predsednika Košarkaškog saveza Srbije, kada je bio na toj funkciji bio je u vezi sa našom najboljom košarkašicom. To je njegov privatan život, ali je zloupotrebio društvenu funkciju. On da me napada, silovatelj, profiter i lažov. Da me optužuju kriminalci, profiteri i milijarderi - kazao je Marković.

Nema imena navodnih svedoka i žrtava, jer ih jednostavno nema, a nema ni dela​

- Marinka Tepić je rekla da neće da kaže imena žrtava i svedoka i traži garancije i da svedoče putem skajpa ili video linka. I onda oni svedoče, i ja kao lažno optuženi ću i tada da saznam ko su ti ljudi i za šta me lažno optužuju. Oni moraju kad tad da kažu: "ja se zovem tako i tako, meni je taj i taj, tu i tu, radio to i to“. Ja pozivam sve koji imaju bilo šta da kažu da to kažu, od mene im se nikada ništa neće desiti. Problem profitera i siledžije Dragana Đilasa i njegove radnice Marinike Tepić je taj što nema žrtava, nema svedoka i nema dela. I oni tako mogu u nedogled da me optužuju i da kažu: „plaše se svedoci i žrtve od Palme" i da me blate. Sve za šta me optužuju Đilas i Tepić, poštovani građani Srbije je laž. Njihov "zaštićeni svedok", čiji iskaz su pustili na konferenciji za novinare, kaže da se plaši Palme, a nije se plašio kada je krao automobile i kada je 6 puta hapšen do sada i jednom osuđen ili kada je nasilno upadao u RTS. Ovo je mnnogo teška i bolna optužba protiv mene, a napadaju me lažovi, koji su sve do sada lagali i za Morović i za sve ostalo - rekao je Palma i dodao:

- Ja molim nadležene organe, tužilaštvo i policiju da hitno sprovedu istragu. Ovo, za šta me optužuju, je delo koje ne zastareva kao ratni zločin i genocid. Ponavljam, ili u zatvor ja ili radnica milijardera Dragana ĐiIasa Marinika Tepić - rekao je Marković.

Oni su mislili, istakao je Marković, da će juče neko da ih sačeka u Jagodini.

- Ne pada mi na pamet da se na ulici branim, ja hoću da institucije rade svoj posao i da dam iskaz u ovom slučaju. Što se tiče mesta suđenja, neka slučaj premeste i na Mauricijus i gde god hoće. I neka mediji, koji se bave istraživačkim novinarstvom pitaju Mariniku Tepić zašto skriva navodne svedoke i žrtve. Ja ću da vam kažem. Zato što ih nema. Laže sve. Ja molim tužilaštvo da izda saopštenje i da kaže "da li neko može lažno da optužuje, a da nema određenih zakonskih posledica“ - izjavio je Dragan Marković Palma.

- "Đilas – Tepić" je lažovski tandem koji blati sve i svakoga. Taj lažni tandem ne može da kaže ko su lažni svedoci i lažne žrtve, jer ih jednostavno nema. Sram vas bilo Đilase i Tepić - zaključio je Marković.

1619547000998.png

1619547014844.png

Pogledajte prilog 913831

ĐILAS JE SVE RADIO S PALMOM I BIO GLAVNI ČOVEK U VLASTI! Tadićeva portparolka zapušila usta Mariniki Tepić

Portparolka Borisa Tadića Marina Komad "začepila je usta" Mariniki Tepić

Pogledajte prilog 913833

27. 04. 2021.

Komad je poručila Mariniki: Pa tvoj šef Đilas je sve radio sa Palmom i bio glavni čovek u vlasti!

Marina je zgrožena njihovom licemernošću i hajkom na Palmu.

Pogledajte prilog 913832

Komad.

Staro srpsko prezime!

Pogledajte prilog 913834

PALMA: Razlika između mene i Đilasa je što protiv njega postoji prijava za siledžijstvo, a protiv mene niti ima prijave, niti će je biti, jer nema za šta!

27. 04. 2021.

Ja pozivam sve koji imaju bilo šta da kažu da to kažu, od mene im se nikada ništa neće desiti. Problem profitera i siledžije Dragana Đilasa i njegove radnice Marinike Tepić je taj što nema žrtava, nema svedoka i nema dela. I oni tako mogu u nedogled da me optužuju i da kažu: „plaše se svedoci i žrtve od Palme" i da me blate. Sve za šta me optužuju Đilas i Tepić, poštovani građani Srbije je laž, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, gostujući na Hepi televiziji

- Juče prlikom političkog skupa profitera i siledžije Dragana Đilasa i njegove najplaćenije radnice Marinike Tepić, bilo je između 5 i 8 Jagodinaca, od kojih jedan koji je poznat po pričama o 5G mreži na Fejsbuku i čiji je brat u pritvoru u Ćupriji zbog toga što je automobilom "audi" u Jagodini pratio tri devojčice iz osnovne škole posle nastave i napadao ih. Ostalih nekoliko desetina su dovezli iz Beograda vozilima i mini busom. Šta su juče u Jagodini tražili Dragan Đilas, Borko Stefanović, Janko Veselinović i Nebojša Zelenović? Njihovo prisustvo je dokaz da se radilo o čistom političkom mitingu, samo što nema ko da ih podrži. Napad profitera i siledžije Dragana Đilasa na mene je počeo kada sam upitao: "Đilase, kaži imaš li ili nemaš 619 miliona evra, gde su i da li si platio porez i kako si ih zaradio". Razlika između njih i mene je ta što sam ja sam otišao u Tužilaštvo da im kažem da sam na raspolaganju uvek i da ispitaju sve navode Marinike Tepić i ukoliko se dokaže da je to tačno što Đilasova radnica priča da idem ja u zatvor, a ukoliko nije onda da ide u zatvor Marinika Tepić - rekao je Palma.

- Razlika između mene i profitera i siledžije Dragana Đilasa je što protiv njega postoji prijava, a protiv mene nema prijave, jer nema za šta. Đilasova bivša supruga Iva je podnela krivičnu prijavu protiv svog tadašnjeg supruga Dragana Đilasa da je 07. 12. 2014. pred njihovom ćerkom tukao njenog oca i naneo mu telesne povrede zbog čega je završio u Urgentnom centru. I tada je, kako piše u službenoj belešci Dragan Đilas svojoj supruzi rekao "odrubiću ti glavu", a Iva Đilas je rekla da je "zabrinuta za svoju bezbednost, njenih roditelja i dece". Tužilaštvo do dan danas nije reagovalo, jer su i tada i danas 95 posto tužioca i sudija oni koje su tada postavili Đilas i njegova partija. Protiv mene nema prijave jer nema za šta i znaju da posle moraju da odgovaraju za delo lažno prijavljivanje. Đilas je zloupotrebio i funkciju predsednika Košarkaškog saveza Srbije, kada je bio na toj funkciji bio je u vezi sa našom najboljom košarkašicom. To je njegov privatan život, ali je zloupotrebio društvenu funkciju. On da me napada, silovatelj, profiter i lažov. Da me optužuju kriminalci, profiteri i milijarderi - kazao je Marković.

Nema imena navodnih svedoka i žrtava, jer ih jednostavno nema, a nema ni dela

- Marinka Tepić je rekla da neće da kaže imena žrtava i svedoka i traži garancije i da svedoče putem skajpa ili video linka. I onda oni svedoče, i ja kao lažno optuženi ću i tada da saznam ko su ti ljudi i za šta me lažno optužuju. Oni moraju kad tad da kažu: "ja se zovem tako i tako, meni je taj i taj, tu i tu, radio to i to“. Ja pozivam sve koji imaju bilo šta da kažu da to kažu, od mene im se nikada ništa neće desiti. Problem profitera i siledžije Dragana Đilasa i njegove radnice Marinike Tepić je taj što nema žrtava, nema svedoka i nema dela. I oni tako mogu u nedogled da me optužuju i da kažu: „plaše se svedoci i žrtve od Palme" i da me blate. Sve za šta me optužuju Đilas i Tepić, poštovani građani Srbije je laž. Njihov "zaštićeni svedok", čiji iskaz su pustili na konferenciji za novinare, kaže da se plaši Palme, a nije se plašio kada je krao automobile i kada je 6 puta hapšen do sada i jednom osuđen ili kada je nasilno upadao u RTS. Ovo je mnnogo teška i bolna optužba protiv mene, a napadaju me lažovi, koji su sve do sada lagali i za Morović i za sve ostalo - rekao je Palma i dodao:

- Ja molim nadležene organe, tužilaštvo i policiju da hitno sprovedu istragu. Ovo, za šta me optužuju, je delo koje ne zastareva kao ratni zločin i genocid. Ponavljam, ili u zatvor ja ili radnica milijardera Dragana ĐiIasa Marinika Tepić - rekao je Marković.

Oni su mislili, istakao je Marković, da će juče neko da ih sačeka u Jagodini.

- Ne pada mi na pamet da se na ulici branim, ja hoću da institucije rade svoj posao i da dam iskaz u ovom slučaju. Što se tiče mesta suđenja, neka slučaj premeste i na Mauricijus i gde god hoće. I neka mediji, koji se bave istraživačkim novinarstvom pitaju Mariniku Tepić zašto skriva navodne svedoke i žrtve. Ja ću da vam kažem. Zato što ih nema. Laže sve. Ja molim tužilaštvo da izda saopštenje i da kaže "da li neko može lažno da optužuje, a da nema određenih zakonskih posledica“ - izjavio je Dragan Marković Palma.

- "Đilas – Tepić" je lažovski tandem koji blati sve i svakoga. Taj lažni tandem ne može da kaže ko su lažni svedoci i lažne žrtve, jer ih jednostavno nema. Sram vas bilo Đilase i Tepić - zaključio je Marković.

Pogledajte prilog 913836

Pogledajte prilog 913837
Sto stalno kacite ova laprdanja o Djilasu? Kakve to veze ima sa
podvodjenjem devojcica raznoraznim Palminim poslovnim i
politickim prijateljima?

Palma i Đilas imaju jednu zajedničku stvar - obojica su gradili imidž nekakvih biznis čarobnjaka sa specijalnim supermoćima, običnim ljudima i drugim preduzetnicima potpuno nepoznatim i nedokučivim.

Zapravo se radi o dva mufljuza. Da im nije bilo političkih veza, verovatno bi do sada ugasili firme.
Ma да, ово је прави чаробњак: :hahaha:

1619550930720.png

"GOLIŠAVA DEVOJKA JE LEŽALA NA JASTUKU!" Sanda optužila Palmu, Šešelj se umešao i raskrinkao sve: Sin ti je bio u Zengama, gde ti je službena beleška?! Tadić je napravio dete maloletnici!

169050670_1158657101271443_6292155740884148647_n_1000x0[1].png

27.04.2021

Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je u jutarnjem programu TV Hepi da je Sanda Rašković Ivić imala obavezu da napiše izveštaj ministarstvu spoljnih poslova Srbije, kao ambasador Srbije u Italiji, ukoliko je tačno ono što je izjavila o navodnom incidentu konzula sa Draganom Markovićem Palmom.

- Ako taj izveštaj ne postoji, to dokazuje koliki je ona lažov - rekao je predsednik SRS.

Šešelj je podsetio i na prethodne Sandine skandale, to što je tvrdila da je "u Srebrenici bio genocid" i da je "Hrvatska imala pravo da okupira RSK", te finansijsku malverzaciju sa novcem dobijenim od EU.

On je dodao da je Sandin sin bio u ustaškoj formaciji "zenge".

Šešelj je takođe istakao da Boris Tadić nema pravo da bilo šta govori Palmi, imajući u vidu to da je "svojevremeno zaveo svoju maloletnu učenicu, koja je sa njim zatrudnela".

Prema rečima Sande Rašković Ivić, grupa Italijana među kojima su bili i naš počasni konzul (Srbije u Italiji), profesor Roberto Veraldi, gradonačelnik Peskare i nekoliko poslovnih ljudi pozvani su te godine od strane Dragana Markovića Palme u Jagodinu da se upoznaju sa mogućnostima investiranja.

- Posle mi je profesor ispričao kako je to izgledalo - dodala je ona i pričala kako mu je navodno "Palma poslao golišavu devojku, koja ga je čekala na jastuku u sobi".

Sve to se desilo dok je ona bila ambasador u Italiji, međutim nije spominjala nikakvu službenu belešku ili izveštaj o tom navodnom incidentu, a što dovodi u sumnju istinitost njenih reči posle 10 godina.

Vidim kako je tvoj šešelj odbranio srbe tamo gde je šešelj branio srbe tamo srba više nema on im je naneo više zla nego sve paše i ustaše zajedno a što se tiče sande i njenog pokojnog oca profesora jovana raškovića vođe srba u krajini jedino je u prostoti i bahatosti bolji od njih..seti se kako je vadio pištolj na studente i kako je prebijao ljude a posle pričao kako su se okliznuli na koru od banane to je tvoj lažni vojvoda šešelj

Back