Tepić prikazala svedočenje o podvođenju u Jagodini: Ovo je razlog da padne Vlada

ne mogu da verujem i ovi što brane palmu svi znaju da je kriminalac i da je sve zaradio na krađi i onda okreću ploču na đilasa i menjaju temu...nego vidim da jutku hapse zbog muljanja sa zemljištem pa kod palme ima toga 10 puta više nego kod jutke ako jutku osude na godinu dana palmu minimum na 10 godina
Zato što Djitler mnogo više naneo zla Srbiji od Palme. Prvo moramo procezuirati Djilasa a teko onda se okrenuti malim ribama kao Palmi ili Jutki. Azdaja se od glave sece, a ne od prsta.

palma je mnogo više naneo zla srbiji bio je u svakoj vlasti glasao za sve štetne zakone i mnogo duže je na vlasti od đilasa tako da je mnogo veće pare zaradio... razmere palminog kriminala su neuporedivo veće kolubara je radila svo vreme 25 sati dnevno bez prestanka
I sad Đitlera na vlast jer je manji kriminalac...

palma je mnogo više naneo zla srbiji bio je u svakoj vlasti glasao za sve štetne zakone i mnogo duže je na vlasti od đilasa tako da je mnogo veće pare zaradio... razmere palminog kriminala su neuporedivo veće kolubara je radila svo vreme 25 sati dnevno bez prestanka
Palma je zajedno sa arkanovim tigrovima rizikovao zivot na frontu, kako bi spasio srbsku nejac od podivljalih muslimanskih hordi, koju "bratsvo i jedinstvo" komunjari nisu ubedile, da su nasa braca. Zasluzuje zbog toga da dobije nesto para, PA I ON JE COVEK, voli zivot, pesmu i ponekad neku devojku, ali sve u meri i tradicionalno patrijahalno. NEMOGUCE da covek, koji se borio protiv gejova i slicnih seksualnih devijancija bude upleten u nesto ovako morbidno kao prodaja devojaka.

Patrijota nemoj da lažeš i da širiš dezinformacije palma nikada nije bio na frontu izvlačio se da ne ide i za to vreme se obogatio palma je patrijota koiliko i sonja biserko pošto je bio sa svima u vlasti i sa najgorim izdajnicima zarad koristi ne bi me čudilo ni da sa njom bude u vlasti jer je hiljadu puta menjao ploču i ćurak naopako...nemoj da lažeš ima nas koji znamo malo dalje od nosa palma i patriotizam su dva suprotna pola jedino ako smatraš patriotizmom da se neko bogati na račun drugoga

SPS u skupštini podržao Dragana Markovića Palmu

Nedelju dana posle otvaranja afere oko Dragana Markovića Palme i sumnji da je u Jagodini umešan u podvodjenje maloletnica, prvi put je u Skupštini Srbije dobio podršku od višegodišnjeg koalicionog partnera, Socijalističke partije Srbije.

SPS u skupštini podržao Dragana Markovića Palmu 1

Piše: Beta/FoNet 27. aprila 2021. 14.17 Izmenjeno: 14.23

Šef poslaničkog kluba SPS-a Đorđe Milićević rekao je da je juče u Jagodini opozicija vršila pritisak na pravosuđe kroz navodnu brigu o žrtvama.

„Da se brinu o žrtvama najpre bi sa svedocima otišli kod tužioca, ponudili dokaze, a ne započeli jednu prljavu kampanju protiv Dragana Markovića Palme i to baš juče kada iz Brisela stižu sjajne vesti za gradjane Srbije“, rekao je Milićević.

On je ocenio da uznemireni zbog uspeha predsednika Srbije u Briselu, predstavnici opozicije više ne biraju način da bace senku na jasne rezultate evropskog puta Srbije i da žele po svaku cenu da budu u javnosti.

Milićević je dodao da Palma nikad nije bežao od nadležnih organa, da je prvi otišao u tužilaštvo i pokazao dokumentaciju da „o nasilju nad ženama govore oni koji imaju najmanje moralno pravo na to“.

Poslanik SPS-a je istakao da pojedini „kvazi političari ne shvataju da su gradjani uočili politiku ‘što gore po Srbiju to bolje po nas’.
Milićević je tek potom prešao na razmatranje zakona koji su na dnevnom redu.

Jevđić: Ne zloupotrebljavati žene

Poslanica Jedinstvene Srbije (JS) Marija Jevđić pitala je danas nadležne institucije da li su reagovale kada je napravljena službena beleška u kojoj se vidi da je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas fizički nasrtao na svoju tadašnju suprugu i tasta, i ako nisu, zbog čega nisu.

Ona je, u Skupštini Srbije, rekla da je predsednik JS Dragan Marković u emisiji „Hit tvit“, emitovanoj 25. aprila na TV Pink, pokazao tu službenu belešku.

Jevđić je rekla da se u službenoj belešci, koju je potpisala Đilasova bivša supruga, navodi da je tukao nju, njenog oca, da je pretio da će joj odrubiti glavu pred decom.

„Na osnovu ove službene beleške nadležne službe nisu regovale, dok se sa druge strane pravi politički rijaliti sa Draganom Markovićem Palmom gde nema ni svedoka, ni dokaza, tako da smo od maloletnica stigli do animir dama, od igranja oko šipke do plesačica i toga da je neko nekome rekao pre 11 godina nešto, a na pitanje zašto su ćutali odgovor je – ne znamo“, rekla je Jevđić.

Ona je rekla da polako kreće politička kampanja za predstojeće izbore i navela da razume da se politički ne slažu, da svaka stranka ima svoj cilj i program, način da dođe do birača, ali je istakla da njegovo korišćenje ne treba da podrazumeva zloupotrebu žena u dnevno-političke svrhe.

„Videli smo juče pokušaj održavanja jednog političkog mitinga u Jagodini i zato kao društvo ne smemo da dozvolimo takvu političku zloupotrebu žena“, rekla je Jevđić.

Ona je istakla da ne sme biti povlašćenih i da cela hajka na Dragana Markovića Palmu treba da dobije svoj epilog, ne sme da ostane u vazduhu, jer je to u interesu i pravde i građana.

„Mi znamo da je istina na našoj strani“, istakla je ona.

Poslednja izmena od moderatora:

Palma: Bio sam ponosni Titov gardista

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, koji uvek ističe borbu za srpstvo, prisetio se dana kada je bio Titov gardista

1619532780803.png

Izvor: Dragan Marković Palma/privatna arhiva

04.05.2020.

Na dan kada je pre 40 godina umro Josip Broz Tito, doživotni predsednik nekadašnje SFR Jugoslavije, prvi čovek Jagodine, nekadašnji "Arkanov tigar", pripadnik paravojnih jedinica, prisetio se kada je bio u Titovoj gardi.

Palma je naveo da je oktobra 1979. godine potpisao "Zakletvu Vojsci SFR Jugoslavije" kao gardista - artiljerijski izviđač, u kasarni "Katarina" u Puli.

Služeći vojni rok nekoliko puta je bio i na Brionima, koji su bili omiljeno mesto za odmor i rezidencija Josipa Broza Tita.

"Uvek sa ponosom ističem da sam služio vojsku u Titovoj gardi jer tada nije svako mogao da bude pripadnik garde. Gardisti su morali da imaju besprekornu biografiju od pradede, dede, do oca, zadnja tri kolena. Vest o smrti Josipa Broza Tita zatekla me je na služenju vojnog roka i bila je veliki šok za nas vojnike", rekao je Dragan Marković, lider Jedinstvene Srbije.

Palma je rekao da je crveni pasoš bivše SFRJ bio jedan od najcenjenijih u svetu i da mu je "jako drago što se današnji crveni pasoš Republike Srbije sve više ceni u svetu".

1619532895510.png

Zato što Djitler mnogo više naneo zla Srbiji od Palme. Prvo moramo procezuirati Djilasa a teko onda se okrenuti malim ribama kao Palmi ili Jutki. Azdaja se od glave sece, a ne od prsta.
Није баш Палма тако ситна риба, он је врло солидан бизнисмен на нивоу Србије.Као политичар, он јесте локална појава, али у бизнису он није локални играч.
Pogledajte prilog 913391

EKSKLUZIVNO SVEDOČENJE ĐILASOVE BIVŠE ŽENE: Tukao mi oca, a mene trudnu mučio!

Dragan je nasrnuo na moju majku, zatim mene pribio uza zid, a onda pesnicom udario mog oca, oborio ga na pod i rvao se s njim!

30. 12. 2017.

Ovim rečima je Iva Đilas, druga supruga Dragana Đilasa, policiji opisala kako je bivši gradonačelnik 7. decembra 2014. godine maltretirao i fizički zlostavljao nju i njene roditelje Ružicu i Slobodana Pelevića. I to pred očima ćerke Ane, koja je tada imala svega tri i po godine!

Srpski telegraf došao je do službene beleške u kojoj Iva i njeni roditelji svedoče o užasima kroz koje su tog dana, ali i godinama pre toga prolazili zbog agresivne prirode Dragana Đilasa. On u tom trenutku više nije bio na funkciji gradonačelnika, ali ironija leži u tome da je u vreme dok je bio na funkciji javno prizivao najoštrije kazne za muškarce nasilnike.

POBESNEO ZBOG DADILJE​

Dragan i Iva u to vreme već nisu živeli zajedno, ali nisu bili zvanično razvedeni. Incident koji se zbio u stanu u Ulici patrijarha Varnave na Vračaru Iva Đilas je pred inspektorima detaljno opisala:

- Dragan je, kao što je i bio dogovor, uzeo našu ćerku oko 18 časova, a zatim me je oko 18.10 iz kola, dok je još vozio našu ćerku, pozvao na mobilni telefon i počeo da viče na mene zašto sam otpustla dadilju i da mi preti da će mi na sudu oduzeti decu. Oko 21 sat, kad je vratio ćerkicu kući, ja sam rekla Draganu da mi više ne preti kako će mi oduzeti decu, da ne viče na mene i da me ne vređa i da bismo mi isto tako mogli njega da vređamo, ali to ne činimo - rekla je Iva u policiji.

23564_2017-12-29-14-13-150001-copy_iff.jpg

ISKAZ IVICINOG OCA SLOBODANA: Navukao mi je majicu preko glave i tukao me​

Kako sam se nalazio na spratu stana, gde sam čuvao svog unuka, ja sam sišao i video kako Dragan fizički napada moju ćerku. Kako bih je zaštitio, ja sam prišao Draganu s leđa i obgrlio ga rukama oko ramena i povukao ga unazad. Tada se Dragan oslobodio, okrenuo se ka meni, navukao moju majicu meni preko glave, a zatim oborio na pod i udario me pesnicom u glavu, tačnije ispod levog oka. U tom trenutku ne znam tačno šta se sve izdešavalo, nisam gubio svest, ali ne mogu svega jasno da se setim. Mislim da smo nastavili da se rvemo po podu, dok su moja ćerka Iva i supruga Ružica pokušavale da ga odvoje od mene. Dragan je nakon toga izašao iz stana, a Iva je u dva navrata telefonom pozivala policiju da prijavi navedeni događaj. Ja sam sa Ivom nakon svega otišao u Urgentni centar kako bi mi se ukazala pomoć od udarca zadobijenog od Dragana, jer mi se ispod oka pojavio veliki podliv. U Urgentni centar kasnije su došli i policijski službenici PS Vračar, koji su sa nama obavili razgovor.

Nakon što je majka Ružica stala u odbranu ćerke, Đilas je počeo sa fizičkim obračunom.

- Majka je rekla Draganu da nema smisla da vređa mene, da bi on u tom trenutku nasrnuo na nju, a ja sam se postavila između njih kako bih zaštitila majku - nastavila je Iva.

RVANJE PO PODU​

Nakon što je Đilas Ivu zgrabio za ruke i pribio uza zid, galamu je čuo Ivin otac Slobodan, koji je na spratu čuvao bolesno mlađe dete, tada dvogodišnjeg Vuka.

Iva Đilas: Majka je rekla Draganu da nema smisla da me vređa, da bi on u tom trenutku nasrnuo na nju​

- Kada je otac video da me je Dragan napao, prišao mu je sa leđa kako bi ga odvojio od mene. Tada je Dragan oborio mog oca i pesnicom mu zadao udarac u predelu glave, i to sve pred našom ćerkom Anom. Nastavili su da se rvu po podu, ja i majka pokušavale smo da ih razdvojimo, a onda sam istrčala na hodnik zgrade i pozvonila kod komšija kako bi nam pomogli, ali niko nije otvarao vrata. Dragan je tada izašao iz stana i, dok je silazio, čula sam kako nekom kaže da pozove policiju - ispričala je policajcima potresena Iva i dodala da je dva puta zvala policiju, ali pošto nisu dolazili, odvezla je oca u Urgentni centar, gde su mu konstatovane kontuzije glave od Đilasovih udaraca, što potvrđuju i lekarski izveštaji do kojih je naš list takođe došao.

Dragan Đilas juče nije odgovarao na poruke Srpskog telegrafa, dok Iva nije bila raspoložena da priča o ovom događaju.

ISKAZ IVINE MAJKE RUŽICE: Rekao je da će nas sve izbaciti iz stana kao pacove​

Oko 21.10 Dragan je vratio Anu, te pošto je nosio Anu, uneo je do dnevnog boravka i spustio na ležaj i tada sam se ja obratila Draganu rečima da nas više ne maltretira, da smo stari i bolesni i da mu objasnim novac za Lenku. Tu je došlo do male verbalne prepirke između mene i Dragana, pa kada je on rekao da smo mi bolesni i da nema poverenja u nas, ja sam mu odgovorila i da je njegova majka stalno kod psihijatra, te je on poleteo na mene, Iva se tada umešala, stala između mene i njega, raširila ruke i rekla mu da joj ne dira porodicu.

23573_2017-12-29-14-13-150005-copy_iff.jpg

Tada je on u besu rekao: "Kao pacove ću vas izbaciti iz stana, ne dirajte mi majku", uhvatio Ivu oko ruku, dogurao na zid i nadvio se nad njom. U tom trenutku se pojavio moj suprug, koji je do tada bio sa Vukom na drugom nivou stana, te kako mu je Dragan bio okrenut leđima, bacio mu se oko vrata kako bi ga odvojio od Ive. Tog momenta Dragan je ostavio Ivu, Slobodana je zbacio sa sebe na pod i udario ga pesnicom po licu, odnosno levoj strani glave. Nastalo je rvanje između njih dvoje, Iva je pokušala da odgura Dragana do vrata, zvonila komšijama preko puta, ali nisu bili tu, sve je to pratilo međusobno psovanje i vređanje. Dragan je u jednom trenutku krenuo iz stana niz stepenice, Iva se vratila u stan i rekla nam je da je čula da je Dragan, dok je silazio, nekom rekao da pozove policiju. Iva je takođe pozvala policiju.

TEŠKE OPTUŽBE BIVŠE ŽENE: Zbog torture u trudnoći dete ima srčanu manu​

Tokom iskaza u policiji Iva Đilas je otkrila i da njenom suprugu ovo nije bio prvi put da se fizički obračunava sa njom.

- Psihički me je maltretirao, to jest vršio torturu nada mnom dok sam bila trudna, dete je rođeno prevremeno i sa srčanom manom, ima ozbiljnu aritmiju. Takođe, da naglasim da je za vreme moje trudnoće Dragan bio sa drugom ženom i za vreme dok sam bila trudna i dok me je maltretirao bila sam kod svojih roditelja, a nijednom me nije pozvao da pita kako sam - navodi Iva.

23565_2017-12-29-14-13-150002-copy_f.jpg

Usledile su i jezive pretnje smrću.

- Pre mesec dana mi je pretio tako što mi je rekao: "Odrubiću ti glavu". Ja sve ovo nisam prijavljivala, ali sada sam nakon svega veoma zabrinuta za svoju bezbednost, kao i bezbednost roditelja i dece - zaključila je tada Đilasova supruga.
То је из неких предмета који се тичу насиља у породици, у којима је јавност искључена.Противправно је такве ствари износити у јавност.

Realno velika većina Srba je poprilično glupa a to dokazuje to što je TV PINK najgledanija televizija u Srbiji.
******и,
зато имају велике ћуне на које се пењу твоје задовољне земљакиње! z:lol:
На Webcafe.hr Домагој Јакопович се бави вама Коцканистанцима оболелим од олабавитбе:
"Hrvatice vikendom masovno dolaze u Beograd zbog seksa. "I sluša te, kužiš, i pazi što si rekla, i sudjeluje u spici…
a kak su tek zgodni..",
z:lol:

... па ти сада ******и, види ко је овде глуп а ко паметан?! :)

jesu li se javili svjedoci... oće li to do kraja godine...

Јавили су се и њихов број се повећава.

Палма у паници.

А Вучић га пушта низ воду, јер му агенције за истраживање јавног мнења кажу да није добро да стане на палмину страну.

******и,
зато имају велике ћуне на које се пењу твоје задовољне земљакиње! z:lol:
На Webcafe.hr Домагој Јакопович се бави вама Коцканистанцима оболелим од олабавитбе:
"Hrvatice vikendom masovno dolaze u Beograd zbog seksa. "I sluša te, kužiš, i pazi što si rekla, i sudjeluje u spici…
a kak su tek zgodni..",
z:lol:

... па ти сада ******и, види ко је овде глуп а ко паметан?! :)

Палма, Дачић и ти имате мале ћуне, па не можете сами да смувате те Крватице, и зато мора макро Палма да вам подводи рибе за паре и услуге.

Пет тешких питања за Ђиласа, ТВ „Н1“ и ТВ „Нова С“

Чињеница прва. После састанка Драгана Ђиласа и криминалца Владе Јапанца (Владимир Јовановић, алијас Владимир Мрђић, алијас Влада Јапанац) 25.11.2020. у просторијама Ђиласове ССП, у Краља Милана, Ђилас се сликао са Владом Јапанцем испред просторија своје странке. Top Влада Јапанац се први пут помиње у „Белој књизи“ МУП-а још 2001. као припадник Земунског клана. Неколико сати после састанка са Ђиласом, Влада Јапанац је ухапшен и медији су известили да га чекају 4 године затвора. Ухапшен је на основу међународне потернице и то због издржавања затворске казне од две године и 10 месеци због кривичног дела изнуде и годину и три месеца због спречавања службеног лица у извршењу службене радње. Владимир Мрђић – Јовановић – Јапанац има озбиљан и богат криминални досије у којем су бројна тешка кривична дела. У затворима је провео низ година.

У поступку за атентат на лидера СПО Вука Драшковића у Будви јуна 2000. утврђено је да су тројица атентатора користили стан Владе Јапанца. Јовановић је 2005. покушао да изнуди 50.000 евра од власника „Максис таксија“ Ненада Микића. Казна му је касније преполовљена, али је одмах по изрицању пресуде побегао из земље. Србија је за њим расписала Интерполову потерницу, али се о њему није знало ништа све до средине 2008, када је ухапшен у БиХ. Иако је Србија очекивала да ће Влада Јапанац бити ухапшен, БиХ га није изручила, јер има и њихово држављанство. Годину дана касније Италија обавештава српске власти да је бегунац са Интерполове потернице ухапшен код њих. Али Јовановића након девет месеци пуштају из екстрадиционог притвора. Уточиште проналази у Шпанији, а већ након два месеца га хапсе због фалсификованих путних исправа и неисправне визе. Шпанија га је потом изручила Србији, где га је, осим двогодишње казне, чекао затвор због два случаја фалсификовања. Јапанац је оптужен да је 2011. на београдском аеродрому „Никола Тесла“ претио убиством Јовану Хранисављевићу, сведоку у поступку против Јовановића због напада на затворског чувара. Апелациони суд осудио је у мају 2017. Владу Јапанца на скоро три године затвора због изнуде 710 евра и 4.000 динара од своје раднице Бранке Ђорђевић.

Прво питање за Драгана Ђиласа. Због чега сте се састали и сликали са криминалцем Владом Јапанцем?

Прво питање за ТВ „Н1“ и ТВ „Нова С“. Због чега ваше телевизије и портали никада нису и никада неће известити о овом скандалу?

Чињеница друга. Један од најближих Ђиласових страначких сарадника у Куршумлији, Милутин Бакић ухапшен је усред ванредног стања, 30.04.2020. због тога што је шверцовао 66 килограма марихуане. Тада су припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили Милутина Бакића (56) са 66 килограма дроге. Овај нарко-дилер је ухапшен у тренутку док је камионом превозио пет путних торби са дрогом спакованом у 114 пакета. Бакић је ухапшен у месту Рударе приликом контроле теретног возила којим је управљао. Он се теретио да је извршио кривично дело неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога.

Такође, полиција је код Бакића пронашла и пиштољ, па је против њега била поднета и кривична пријава због постојања сумње да је извршио кривично дело недозвољене производње, држања, ношења и промета оружја и експлозивних материја. Милитин Бакић је један од блиских сарадника Драгана Ђиласа што потврђују и фотографије са оснивања одбора Странке слободе и правде у Куршумлији. На оснивању овог одбора 27.12.2019. године, Бакић је „заслужио“ почасно место тик до лидера ССП- а на партијском скупу што јасно говори о њиховој блискости. Да подсетим, Ђилас је на овом скупу, говорећи о будућности деце у Србији, поручио и да „многе ствари могу да се сутра промене, али уз способне људе“, али и да је „ово један од најбољих одбора које има“. По свему судећи пријатељи и сарадници нарко-дилери најбоље су што Ђилас има да понуди Србији.

Друго питање за Драгана Ђиласа. Због чега ћутите о овом криминалу и о својим везама са Милутином Бакићем?

Друго питање за ТВ Н1 и ТВ Нова С. Због чега ваше телевизије и портали никада нису и никада неће известити о овом скандалу?

Чињеница трећа. Припадница дивне румунске националне мањине (свака част Румунима) и потпредседница Ђиласове странке, Мариника Чобану (удата Тепић) је била покрајински Секретар за омладину и спорт 2012.-2016. За тај период су везане многобројне тврдње да је злоупотребљавала службени положај. На површину су испливале везе Тепићеве са криминалцима и нарко дилерима из Панчева. МУП је у Панчеву 11.3.2020., ухапсио четворочлану криминалну групу. Међу ухапшенима је био Новак Филиповић, блиски пријатељ и сарадник Маринике Тепић. Против њега је поднета кривична пријава за неовлашћену производњу, стављање у промет опојних дрога и недозвољену производњу, држање и промет оружја и експлозивних материја. Приликом хапшења је заплењено 1,4 килограма дроге, и велика количина муниције. Новак Филиповић је био уз Маринику Тепић, током многих њених трибина, али и приватних дружења.

Мариника Тепић му је док је била покрајински секретар за спорт и омладину, сваке године од 2013. до 2016., давала новац из буџета Војводине, за потребе његовог клуба. У својој изјави од 11.3.2020., објављеној на сајту ССП, Мариника Тепић није негирала да је Филиповић нарко дилер и криминалац, а потврдила је да га познаје и цени као пријатеља. И тај пријатељ Маринике Тепић је надлежним органима и медијима, посведочио и доказао, да је потпредседница Ђиласове странке, од њега тражила да прогања и напада новинаре. Медији су 13.05.2020. пренели да ће полиција тужилаштву проследити сведочење Новака Филиповића из Панчева, који у исказу полицији тврди да му је Мариника Тепић тражила да обећа да ће да „исели из Панчева“ панчевачког новинара Мирослава Мићу Милакова. Филиповић је сачувао конверзацију преко Вајбера са Мариником Тепић. Мариника:„Хоћу да ми обећаш нешто“, Филиповић: „Кажи“. Мариника: „Да ћеш да иселиш Мићу Милакова из Панчева“. Филиповић: „Договорено…“. Бивши уредник РТВ Панчево Мирослав Милаков изјавио је да је згрожен овим наводима и да се РТВ Панчево годину дана бавила аферама Маринике Тепић. Присилно исељење уредника РТВ Панчево, из стана, и града у коме живи, значи да тог новинара морате прогонити, подвргнути насиљу и нападима. Тако су поступали нацисти. Угрожавање безбедности новинара је кривично дело кажњиво затвором од шест месеци до пет година.

Треће питање за Драгана Ђиласа. Због чега ћутите о овом криминалу и о везама Маринике Чобану са Новаком Филиповићем?

Треће питање за ТВ „Н1“ и ТВ „Нова С“. Због чега ваше телевизије и портали никада нису и никада неће известити о овом скандалу?

Чињеница четврта. Милан Дабовић, бивши шурак Драгана Ђиласа, ухапшен је 16.09.2016. на Бранковом мосту са 2,4 килограма чистог кокаина, у аутомобилу швајцарских регистарских таблица. Милан Дабовић је шестог јула 2017., на последњем обраћању суду, казао да је жртва обмане. Он је у својој одбрани рекао да је био жртва пријатељства са човеком који га је замолио да аутомобил пребаци на локацију на Врачару на дан хапшења, али је и на последњем рочишту, као и на почетку суђења, одбио да открије име тог „пријатеља“, који је очигледно био добављач наркотика. Милан Дабовић је осуђен на шест година затвора, и тренутно служи казну затвора. Ђилас га је више пута посећивао у затвору и носио му потрепштине и храну.

Четврто питање за Драгана Ђиласа. Због чега ћутите о овом криминалу и својим везама са Миланом Дабовићем?

Четврто питање за ТВ „Н1“ и ТВ „Нова С“. Због чега ваше телевизије и портали никада нису и никада неће известити о овом скандалу?

Чињеница пета. Шестог децембра 2014., Ђилас је нанео телесне повреде пензионеру Слободану Пелевићу, бившем тасту. Тада су многи медији су известили о случају породичног насиља чији је виновник био Драган Ђилас, а жртве његова супруга Ива и њени родитељи, пензионери Ружица и Слободан Пелевић. Лист „Курир“ је известио:„Драган Ђилас, некадашњи градоначелник и лидер ДС, у недељу увече претукао је свог таста Бобана Пелевића! Ђилас је, како Курир сазнаје, насрнуо на своју још увек закониту супругу Иву Ђилас и њену мајку Ружицу, а Бобан, да би одбранио своју ћерку и супругу, стао је испред помахниталог Ђиласа и зарадио масницу испод ока. Да се није Бобан поставио између Ђиласа и њих две, Ива или њена мајка би добиле батине“. Лист „АЛО“ је известио:„Ђилас нокаутирао таста, ташта га напала ножем!“.„Права породична драма одиграла се у суботу око 21.30 на Врачару, у дому Драгана Ђиласа, бившег градоначелника престонице и некадашњег председника Демократске странке.- Та свађа је трајала неко време. А онда је Драганова ташта узела нож и кренула на њега, пошто је он грубо гурнуо Иву, која је ударила у зид. Због галаме која је допирала из просторије у којој се све то одигравало, дошао је и Ивин отац Слободан Пелевић (66), који је био потпуно затечен оним што је видео – наводи наш извор. Тако га је (Ђилас оп.аут.) више пута ударио по глави – објашњава извор и додаје да је Слободана у једном моменту Ђилас и гурнуо, због чега је Слободан пао. Ђиласов таст Слободан примљен у неурохируршку амбуланту УЦ. Како „Ало!“ сазнаје, случај је одмах пријављен полицији, која је дошла у стан и направила записник. (…) отац Иве Ђилас, Слободан Пелевић, потврдио је за „Курир“ да га је Драган Ђилас ударио по лицу, те да има масницу испод ока“. „Српски телеграф“ (тј. сајт „Република“) је цитирао изјаве дате полицији (службене белешке), Иве Ђилас, њених родитеља пензионера, Ружице и Слободана Пелевића. У тим исказима њих троје сведоче о ужасима кроз које су годинама пролазили. Породично насиље које Ђилас изазвао 06.12.2014. одиграло се у стану у Улици патријарха Варнаве на Врачару. „Српски телеграф“ је у тој вести приказао и три фотографије службених белешки из полиције. „Српски телеграф“ је у тој вести навео и да поседује лекарске извештаје о повредама Слободана Пелевића.

23564_2017-12-29-14-13-150001-copy_iff.jpg
23565_2017-12-29-14-13-150002-copy_f.jpg

Исказ Иве Ђилас у МУП-у од 07.12.2014.: „Драган је, као што је и био договор, узео нашу ћерку око 18 часова, а затим ме је око 18.10 из кола, док је још возио нашу ћерку, позвао на мобилни телефон и почео да виче на мене зашто сам отпустла дадиљу и да ми прети да ће ми на суду одузети децу. Око 21 сат, кад је вратио ћеркицу кући, ја сам рекла Драгану да ми више не прети како ће ми одузети децу, да не виче на мене и да ме не вређа и да бисмо ми исто тако могли њега да вређамо, али то не чинимо – рекла је Ива у полицији.- Мајка је рекла Драгану да нема смисла да вређа мене, да би он у том тренутку насрнуо на њу, а ја сам се поставила између њих како бих заштитила мајку – наставила је Ива. Након што је Ђилас Иву зграбио за руке и прибио уза зид, галаму је чуо Ивин отац Слободан, који је на спрату чувао болесно млађе дете, тада двогодишњег Вука. – Када је отац видео да ме је Драган напао, пришао му је са леђа како би га одвојио од мене. Тада је Драган оборио мог оца и песницом му задао ударац у пределу главе, и то све пред нашом ћерком Аном. Наставили су да се рву по поду, ја и мајка покушавале смо да их раздвојимо, а онда сам истрчала на ходник зграде и позвонила код комшија како би нам помогли, али нико није отварао врата. Драган је тада изашао из стана и, док је силазио, чула сам како неком каже да позове полицију – испричала је полицајцима потресена Ива и додала да је два пута звала полицију, али пошто нису долазили, одвезла је оца у Ургентни центар, где су му констатоване контузије главе од Ђиласових удараца, што потврђују и лекарски извештаји до којих је наш лист такође дошао. Током исказа у полицији Ива Ђилас је открила и да њеном супругу ово није био први пут да се физички обрачунава са њом. – Психички ме је малтретирао, то јест вршио тортуру нада мном док сам била трудна, дете је рођено превремено и са срчаном маном, има озбиљну аритмију. Такође, да нагласим да је за време моје трудноће Драган био са другом женом и за време док сам била трудна и док ме је малтретирао била сам код својих родитеља, а ниједном ме није позвао да пита како сам – наводи Ива. – Пре месец дана ми је претио тако што ми је рекао: „Одрубићу ти главу“. Ја све ово нисам пријављивала, али сада сам након свега веома забринута за своју безбедност, као и безбедност родитеља и деце – закључила је тада Ђиласова супруга“.

23573_2017-12-29-14-13-150005-copy_iff.jpg

Исказ Ружице Пелевић, мајке Иве Ђилас, у МУП-у од 07.12.2014.:„Око 21.10 Драган је вратио Ану, те пошто је носио Ану, унео је до дневног боравка и спустио на лежај и тада сам се ја обратила Драгану речима да нас више не малтретира, да смо стари и болесни и да му објасним новац за Ленку. Ту је дошло до мале вербалне препирке између мене и Драгана, па када је он рекао да смо ми болесни и да нема поверења у нас, ја сам му одговорила и да је његова мајка стално код психијатра, те је он полетео на мене, Ива се тада умешала, стала између мене и њега, раширила руке и рекла му да јој не дира породицу. Тада је он у бесу рекао: „Као пацове ћу вас избацити из стана, не дирајте ми мајку“, ухватио Иву око руку, догурао на зид и надвио се над њом. У том тренутку се појавио мој супруг, који је до тада био са Вуком на другом нивоу стана, те како му је Драган био окренут леђима, бацио му се око врата како би га одвојио од Иве. Тог момента Драган је оставио Иву, Слободана је збацио са себе на под и ударио га песницом по лицу, односно левој страни главе. Настало је рвање између њих двоје, Ива је покушала да одгура Драгана до врата, звонила комшијама преко пута, али нису били ту, све је то пратило међусобно псовање и вређање. Драган је у једном тренутку кренуо из стана низ степенице, Ива се вратила у стан и рекла нам је да је чула да је Драган, док је силазио, неком рекао да позове полицију. Ива је такође позвала полицију“.

Исказ Слободана Пелевића, оца Иве Ђилас, у МУП-у од 07.12.2014.:„Како сам се налазио на спрату стана, где сам чувао свог унука, ја сам сишао и видео како Драган физички напада моју ћерку. Како бих је заштитио, ја сам пришао Драгану с леђа и обгрлио га рукама око рамена и повукао га уназад. Тада се Драган ослободио, окренуо се ка мени, навукао моју мајицу мени преко главе, а затим оборио на под и ударио ме песницом у главу, тачније испод левог ока. У том тренутку не знам тачно шта се све издешавало, нисам губио свест, али не могу свега јасно да се сетим. Мислим да смо наставили да се рвемо по поду, док су моја ћерка Ива и супруга Ружица покушавале да га одвоје од мене. Драган је након тога изашао из стана, а Ива је у два наврата телефоном позивала полицију да пријави наведени догађај. Ја сам са Ивом након свега отишао у Ургентни центар како би ми се указала помоћ од ударца задобијеног од Драгана, јер ми се испод ока појавио велики подлив. У Ургентни центар касније су дошли и полицијски службеници ПС Врачар, који су са нама обавили разговор“.

Пето питање за Драгана Ђиласа. Због чега ћутите и кријете овај случај породичног насиља које сте Ви изазвали?

Пето питање за ТВ „Н1“ и ТВ „Нова С“. Због чега ваше телевизије и портали никада нису и никада неће известити о овом скандалу?

Нажалост, Драган Ђилас и телевизије „Н“1 и „Нова С“ никада неће одговорити ни на једно од ових питања. Такође, ове две телевизије никада неће известити о случајевима криминала особа које су дубоко повезане са Драганом Ђиласом и Мариником Тепић Чобану. А те две телевизије шире лажне вести о другим крими аферама, али никада неће изнети истину о крими аферама у које су умешани њихови љубимци Драган Ђилас и Мариника Тепић Чобану. Какво мегалицемерје, какви двоструки аршини!

Палма, Дачић и ти имате мале ћуне, па не можете сами да смувате те Крватице, и зато мора макро Палма да вам подводи рибе за паре и услуге.
А, ти као осдведочени дерпе си опипавао Дачекову и Палмину ћуну?!? z:lol:
'Ајде препричај пуЋанству - колико хватова си премерио код Дачека? ;)

Back