Tepić: Ko je pripremao vojsku za rat protiv naroda u vreme protesta 15. marta

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić zatražila je danas odgovore da li su Vojna policija i specijalna brigada bili pod povišenim merama borbene gotovosti i naoružani bojevom municijom u vreme protesta 15. marta i koje je to "redovne aktivnosti" izvodila Vojska u istoj nedelji kada je bio protest u Beogradu.
„Koji su to redovni i planski zadaci koji podrazumevaju pokrete ljudstva i tehnike u periodu 12-14. marta? Koliko je tenkova i borbenih vozila Vojske Srbije dovezeno u Beograd u nedelji pred protest? Da li je u Orešcu na vojnom poligonu izvođeno to plansko gađanje ili u Orašcu, kako je general rekao“, upitala je Tepić, saopštila je SSP.

Prema njenim rečima, ključno pitanje je ko je pripremao vojsku za rat protiv naroda.

Tepić je tražila odgovor i da li je Garda Vojske Srbije bila u kasarnskim uslovima.

Ona je pitala i da li su pripadnicima Vojske isplaćene dnevnice i ostale prinadležnosti zbog učešća na vežbi, kako se ta vežba zvala i koliko je koštala poreske obveznike.
https://n1info.rs/vesti/tepic-ko-je-pripremao-vojsku-za-rat-protiv-naroda-u-vreme-protesta-15-marta
P.S . Ima opsirnije na video linku.
//////
Mic po mic slaganje kockica … Krtice su pocele da rade 😉
Posto volite da citirate Mariniku, pitajte je zbog cega su joj streljali brata ? Ili jos bolje zasto je svercovao oruzje za ustase?

Uvek mozete da se odselite na zapad
uf kako je samo alex vuchi smugnuo sa floride, a ovamo se hvalio da je na prs u pedu sa trampom

nego sto pobeze cela delegacija, sinisa imao neke sastanke isto, zar nece srbija da spustimo carine sa 37% bar nesto nize?

a i ja sam nasao koga da pitam., mladjena mladju, jel ti djuro macut neka familija, posto mislim da ste zemljaci, ili samo kakofonises?

jadni smo mi danas, kada nas vi, potomci onih koji su nas tukli za austrougare - iseljavate

Kome se ne sviđa Vučičeva Srbija pasoš u ruke i nek ide iz ...

Poslednja izmena:
Plant: pa jel vidis sta nam rade? austrougarska bojna opet osilila, ostrvila. misli zauzela srbiju, i sad je njihova, a nas teraju, vucic doveo macuta, sta im je zajednicko? preci su im bili na strani austrougarske, eto pa da znamo zasto nas iseljavaju, mozda ce nas ubijati opet, nikad se ne zna, a mozda i zagnoje kao i preci im

Poslednja izmena:
Crnogorac, smanji malo !
coce, srbija moja drzava, kakva vise crna gora, oni su se otcepili od srj, djetici, au 'de ti zivis?

reci mi, jel ovi koji su bili na strani austrougarske i ubijali srbe, kao vucici i macuti, imaju vise prava na srbiju od mene srbina ciji preci nikad nista nisu radili protiv srba ili srbije?

jel oni i ovi mladjeni. mladeni, MLADJE, trebaju mene da teraju iz srbije, ili ja njih?

Poslednja izmena:

Back