e ******* :?LePiaf:Ajde meni neki, crvitju mekani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ******* :?LePiaf:Ajde meni neki, crvitju mekani.
Pa to nije namenjeno mushkarcima. Moglo bi vrlo pogreshno da se shvatiVragolasta Amfibija:crvitju mekani...hahha
neko bi se uvredio kad ibh mu to rekla
peach:pernata gnusoba![]()
Ljuba82:...ниси једина која то воли...
Боба...ловац на пилетину...![]()
chokolada:Da li tepate vasem partneru?
Volite li da tepate i da vam tepaju ili se osecate strasno glupo u tim situacijama?
Evo ja sam na primer jedna velika maza i obozavam da tepam i da mi tepaju. To mi je nekako neophodno u vezi.![]()
Baš sam i ja pomislila; imam jednog majogh, majog kucu i znači ne prestajem sa tepanjemNatasaNatasa:a ako se računa pas ... e njemu stalno tepam![]()
Pričam sa njim - jeci ti moja kuca ili ci moja maca. Ma ti ci moje pijence najjepsije... Uh, baš se raspilavim pored njega:smile: Decko moj epi

chokolada:Da li tepate vasem partneru?
Volite li da tepate i da vam tepaju ili se osecate strasno glupo u tim situacijama?
Evo ja sam na primer jedna velika maza i obozavam da tepam i da mi tepaju. To mi je nekako neophodno u vezi.![]()

Vragolasta Amfibija:..ali ne valja preterivati....treba malo i da te do`vati onako mushki a ne samo da ti tepa

storm cloud:I ja mislim. Ti mislis da je to nesto posebno kad ti tepa, a ono, sve bivse i sve buduce imaju iste te slatke male nadimke. Bljak!
ops:
ops: slazem se. imala sam pre izvesnog vremena jednog tipa koji je praktikovao isto. valjda je umislio da je to nesto sto se od njega ocekuje, bez obzira na to sta stvarno oseca. mislim da je to cest slucaj. ja sam se licno osecala pomalo kao lik ljubavnog vikend romana, pa sam zbrisalaaa...Neki Niski padezi?Vragolasta Amfibija:ne tepas im-nezadovoljne se
tepas ih - opet su nezadovoljne