Teorija zavere_ako ne znate gde_postirajte ovde

Manga Hilux

Stara legenda
Poruka
84.347
samo vam je neko šapnuo , nešto ste pročitali , a nema takve teme , stavljajte ovde

Fluoridizacija​

Fluoridizacija vode je kontrolisano dodavanje fluorida u vodu iz vodovoda radi smanjenja karijesa zuba.Iako mnoge stomatološke zdravstvene organizacije podržavaju fluoridizaciju, toj praksi se suprotstavljaju teoretičari zavere. Oni tvrde da to predstavlja način za odlaganje industrijskog otpada ili da se zataškava nemogućnost pružanja stomatološke nege siromašnima. Još jedna od teorija, koju je 60-ih godina zastupalo Društvo Džon Birč, opisuje fluoridizaciju kao komunističku zaveru sa ciljem da se smanji broj stanovnika u Americi.

samo vam je neko šapnuo , nešto ste pročitali , a nema takve teme , stavljajte ovde

Fluoridizacija​

Fluoridizacija vode je kontrolisano dodavanje fluorida u vodu iz vodovoda radi smanjenja karijesa zuba.Iako mnoge stomatološke zdravstvene organizacije podržavaju fluoridizaciju, toj praksi se suprotstavljaju teoretičari zavere. Oni tvrde da to predstavlja način za odlaganje industrijskog otpada ili da se zataškava nemogućnost pružanja stomatološke nege siromašnima. Još jedna od teorija, koju je 60-ih godina zastupalo Društvo Džon Birč, opisuje fluoridizaciju kao komunističku zaveru sa ciljem da se smanji broj stanovnika u Americi.
Запамти момче... Да ово, никада и никада неће, да буде Америка.
Ово је Србија...

AVIJACIJA
Mnoge teorije zavere odnose se na avio-transport i avijaciju. Incidenti kao što su eksplozija aviona Kašmirska princeza (Kashmir Princess) 1955. godine, nesreća Hajdelberga 1937, uništenje aviona na letu Pan Am 103, 1988. godine, kao i različite avio tehnologije i navodna opažanja, izrodili su teorije o prljavim igrama koje odstupaju od zvaničnih izveštaja.

poznati film "devils advocate", vreme 43 minuta, ženska kaže biznismen "mark zukermann"!! (velika podudarnost ne može biti slučajnost)
dakle još 1997 su već imali spremnog lika marka zukerberga a verovatno i plan "fejsbuk"!!?
ali nisu, već su rekli "mark zukerman"
Не, него Морт Зукерман. Трамп и он су 90-их водили озбиљне пословне битке и надметања.

Pa tvoj nick asocira na nesto prazno
sta sad? ponestalo argumenata pa prešao na vređanje?
.. e vidi "genije" prevarantski, što lažeš ljude da je tv dobar...to ne radi samnom,
jer prosto imam ljude oko sebe koji mi potvrđuju ono što ja pišem ovde.

ovo ovde mi je čisto da probudim ljude iz laži i hipnoze koju im servira država, crkve, masoni, lekari.. i ostali kao ti..

Сами дозвољавамо да нас ,,хипнотишу". Отуд и илузија како нас сви лажу.
pa sad.. "sami dozvoljavamo".. ne bih rekao, jer, ljudima pune glave još od malena, dok nemaju nikakav kritičan stav prema svetu,
deca ko deca, bi da istraže ovaj novi sve u koji su došli i tu ih onda sačeka školski sistem koji na tanane kroz 15tak godina (ne kažem ima i dobrih ljudi)
de nauči da recimo pratiš vesti, ili gledaš tv... i onda kada osobe dođu u fazu kada bi mogle nešto i sami da naprave, zaključe, smisle.. onda su već duboko
u "gledanju tv-a".... e pa tu sam (barem ja) da im objasnim šta tv zapravo čini i čemu služi - pa posle ko hoće neka gleda.
... ovo su im trebali objasniti ili u školi ili da uz svaki tv ide pručnik (kao u ostalom za sve proizvode kada se kupe)

pa sad.. "sami dozvoljavamo".. ne bih rekao, jer, ljudima pune glave još od malena, dok nemaju nikakav kritičan stav prema svetu,
deca ko deca, bi da istraže ovaj novi sve u koji su došli i tu ih onda sačeka školski sistem koji na tanane kroz 15tak godina (ne kažem ima i dobrih ljudi)
de nauči da recimo pratiš vesti, ili gledaš tv... i onda kada osobe dođu u fazu kada bi mogle nešto i sami da naprave, zaključe, smisle.. onda su već duboko
u "gledanju tv-a".... e pa tu sam (barem ja) da im objasnim šta tv zapravo čini i čemu služi - pa posle ko hoće neka gleda.
... ovo su im trebali objasniti ili u školi ili da uz svaki tv ide pručnik (kao u ostalom za sve proizvode kada se kupe)
ТВ уређај и телевизијски програм нису исте ствари. Увек постоји избор, или да уређај искључимо или да канал променимо. Трећи избор је конзумирање медијског садржаја који нам не одговара, а то не видим зашто би ико трпео ако већ има избор да не трпи.

Нејасно је шта ти на овој теми покушаваш да кажеш скретањем пажње на видео који си окачио, осим да се ТВ нашироко користи за пропагирање разних теорија завера и других лажи, што јесте тачно. Али ипак није да је све што се може видети и чути на телевизији лаж.

sta sad? ponestalo argumenata pa prešao na vređanje?
.. e vidi "genije" prevarantski, što lažeš ljude da je tv dobar...to ne radi samnom,
jer prosto imam ljude oko sebe koji mi potvrđuju ono što ja pišem ovde.

ovo ovde mi je čisto da probudim ljude iz laži i hipnoze koju im servira država, crkve, masoni, lekari.. i ostali kao ti..
Pa ti si poceo prvi... Ko je spominjao mikrotalasnu ne ja...
Pa TV jeste dobar...
Ja imam ljude koji kazu da lupate. Ja i dalje cekam dokaz, idi slikaj...
Do sada sam te pokopao svakim argumentom, jednostavno nisi mi dorastao, kao dete si, na tom novou...

IMG_6974.JPG

evo slike, dva platana ostali bez vode u doba virusa - na žalost nisu preživeli (misim da sam postovao ove platane pre jedno godinu dana)..

Kako pobediti u KRSTAricA debati, vodic za one zatecene limitima:
:cool: :mrgreen: ;):lol:
1. Nikada ne proveravaj da li je to sto postavljas tacno, ako ti zelis da jeste, naravno da je tacno ;)
2. Svako ko se ne slaze sa tobom je:
2.1 Placen da to radi :cool:
2.2 Nije dovoljno istrazivao (na jutjubove!) :p
2.3 Ovca je koja ne ume da otvori oci i vidi istinu koju ti tako dobro vidis jer ti nisi ovca ;)
3. Fraze poput “pametnom dosta”, “probudi se ovco”, “sta nam rade”, pomazu u debati i najbolje je kaciti ih sto vise :zper:
4. Ako argument mozda nije dovoljno jak, moze se pojacati CAPS LOCKom i postati nepobitan :azdaja:
5. Nije na tebi da dokazujes tvoju tvrdnju (npr da je Zemlja ravna), vec je na osobi koja je toliko naivna da veruje suprotno (npr veruje da iza aviona ide para a ne kemtrejlsovi za usmrcenije Srba) :whistling:
6. Ignorisi sve eksperte osim onih sa kojima se bas ti slazes. Svi ostali su placeni (vidi pod 2.1), samo tvoj je iskren i radi za dz :lol:
7. Zbuni protivnika greskama u pravopisu :rumenko:
8. Na K te nosam (uvreda, ako ti ne ide...) je super argument :heart:
9. Ako ti sve do sada nije pomoglo, blokiranje protivnika ga sprecava da dalje lupa gluposti. :rumenko:
10. Ne zaboravi da uzivas:mrgreen::lol:

Poslednja izmena:
Aaa mora da je 5g
razlog sušenja drva je nedostatak vode. tj. stvarno može da nedostaje kiše i da se drvo osuši (što nije slučaj, jer pored je sve zeleno)
dakle? drvo nije moglo da koristi vodu, zašto?
jedini odgovor je da je bilo zračenja koja su remetila biohemijske procese unutra samog drveta (listova ili šta već),
u prilog zračenju ide i to da drvo pored je zeleno - što je krarakteristika 4/5g da su fokusirani (suva drva su bili na liniji zračenja)

imaš li drugu ideju?

razlog sušenja drva je nedostatak vode. tj. stvarno može da nedostaje kiše i da se drvo osuši (što nije slučaj, jer pored je sve zeleno)
dakle? drvo nije moglo da koristi vodu, zašto?
jedini odgovor je da je bilo zračenja koja su remetila biohemijske procese unutra samog drveta (listova ili šta već),
u prilog zračenju ide i to da drvo pored je zeleno - što je krarakteristika 4/5g da su fokusirani (suva drva su bili na liniji zračenja)

imaš li drugu ideju?
A gde je antena? Ja I dalje cekam sliku....

Back