pirox
Domaćin
- Poruka
- 3.477
Produhovljenje kroz duhovni razvoj jeste evolucija do energetskog bića kakva je nekada bila naša duša.Zasto nismo odmah evoluirali u neka energetska bica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Produhovljenje kroz duhovni razvoj jeste evolucija do energetskog bića kakva je nekada bila naša duša.Zasto nismo odmah evoluirali u neka energetska bica?
Bice tu odgovora, ne brini..... Samo antinomije, nista vise.
Jesu li moja pitanja preteska ili nisu vredna odgovora ?
Ma uopste nisu preteska, potrebno je samo da procitas filozofiju idealizma i misticka ucenja i sve ce ti biti jasno..
A tu je i fizika, neurofiziologija..
Znaci vreme, prostor, materija, ne postoji ?
Ma postoji. Kao virtuelna stvarnost, iluzija svesti, privremena manifestacija duhovne energije (mistici) iliti kao objektivacija "volje po sebi" (ideal.filozofija)..![]()
Sve je to u glavi, svesti tj. hologramu ?
Da. "Izvan svesti" nema objekata, prostora,vremena..
Unapred postavljena scena ?
...izgleda..
Arhimed, Da Vinchi, Tesla su "zrtve" proboja svesti jednog momenta sa viseg nivoa holograma iz buducnosti ?
Tako nekako. "Svaki trenutak sadrzi sliku vecnosti i u ogledalu vremena se vidi sve sto je bilo ali i sto ce biti". "Na jednom svom dubljem nivou, sama realnost je u svojoj suštini jedan super-hologram u kome prošlost, sadašnjost i budućnost simultano egzistiraju". Mocart, Nils Bor, Mendeljejev...
Oni su promenili scenario. Cemu onda teznja zivog sveta da sve materijalizuje ?
Nemam pojma. Trebalo bi pitati "materijaliste"
Zasto nismo odmah evoluirali u neka energetska bica?
Saznacemo..jednog dana..
Cemu potreba za vremenom, prostorom, materijom ?
Iz prakticnih razloga...dok se ne oslobodimo okova materijalnog sveta..
Zasto su te tri stavke toliko anatemisane kad su bitan sastojak holograma ?
Jesu li?
Ajde pa imam jos pitanja...
A da ostavimo to za sutra![]()
Ma uopste nisu preteska , potrebno je samo da procitas filozofiju idealizma i misticka ucenja i sve ce ti biti jasno.. A tu je i fizika, neurofiziologija..
Da. "Izvan svesti" nema objekata, prostora,vremena..
Sta je tu prakticno? Zanima me sira slika tvog razmisljanja.Iz prakticnih razloga...dok se ne oslobodimo okova materijalnog sveta..
Sad sam se setio, poslednja poruka Boga svojoj kreaciji> napisana je trideset stopa visokim vatrenim slovima na vrhu planine Kventalus Kvazgar u zamlji Sevrobupstra na planeti Preliumtarn. i glasi>' Izvinjavamo se zbog smetnji'Saznacemo..jednog dana..
Noumenon. Ali lepo Nice rekao da je to 'sheit'.
Sta je tu prakticno? Zanima me sira slika tvog razmisljanja.
Mislis, odbacimo nuzne a priori predstave? Kako?
Znam to. A znam i da je odlepioSopenhaurov idealizam je temelj na kome on gradi
Tako sto ces sledece sekunde, minuta, dana, nedelje, meseca, godine, par deceniija SIGURNO... odbaciti iste hteo to ili ne. "Memento mori" ako si zaboravio
Jesu li moja pitanja preteska ili nisu vredna odgovora ?
Znaci vreme, prostor, materija, ne postoji ?
Sve je to u glavi, svesti tj. hologramu ?
Unapred postavljena scena ?
Arhimed, Da Vinchi, Tesla su "zrtve" proboja svesti jednog momenta sa viseg nivoa holograma iz buducnosti ?
Oni su promenili scenario. Cemu onda teznja zivog sveta da sve materijalizuje ?
Zasto nismo odmah evoluirali u neka energetska bica?
Cemu potreba za vremenom, prostorom, materijom ?
Zasto su te tri stavke toliko anatemisane kad su bitan sastojak holograma ?
Ajde pa imam jos pitanja...