Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

"Spali" smo da nemamo recimo, atomsku bombu.. bez toga, sila Boga ne moli, jer - njihov moto je, zakon ječeg.. na žalost.
Pa ni oni nemaju atomsku bombu, nema je cak ni u bazi.

Umesto da iskoristimo labavost EU i njenu tromost do raspadanja, i bezanje Amerikanaca iz Avganistana, mi idemo ponizavajucim "putem EU" kao da jos neko veruje u te bajke?

Pa to je ista politika koju je vodio Tadic, "bezalternativna" i ponizavajuca za saku dolara koje ce da nam bace i prodavanja vere za veceru.

Ahaahaha, zasto dirati u osinje gnijezdo.
Bas nema mudrih ljudi u Srbiji, ili ili samo. Kako je Pasic i generali, sacekali povoljan trenutak, oscilacije svjetskih sila i nagrnuli, iako je turska imperija bila. Jos saveznici Bugari, eeej, Bugari hahahaha.
Nema vise takve pameti i vizije. Samo svoja ******. Zato je sve osudjeno da propadne, sta god odlucite. Sami ste se smjestili u no win situation.

Umesto da iskoristimo labavost EU i njenu tromost do raspadanja, i bezanje Amerikanaca iz Avganistana, mi idemo ponizavajucim "putem EU" kao da jos neko veruje u te bajke?

Pa to je ista politika koju je vodio Tadic "bezalternativna".
Kakve veze ima Avganistan sa Balkanom? Gde nalaziš sličnosti da bi mogla da ih "koristiš" ?

Kakve veze ima Avganistan sa Balkanom? Gde nalaziš sličnosti da bi mogla da ih "koristiš" ?
Jasno je da Amerikanci vise namju para za izigravanje svetskog policajca, tako sigurno imaju mnogo manje para i za Kosovo.

Uostalom, zasto KFOR svega 2 nedelje na prelazima?

Zato sto nemju pare da ih plate i angazuju za vise.

Pa to je ista politika koju je vodio Tadic, "bezalternativna" i ponizavajuca za saku dolara koje ce da nam bace.

Ne.. alternativa tome je ponovni rat sa Albancima i sve ono što taj sukob može proizvesti.. sa albancima nekog mirnog dogovora i sporazuma nema.

*Kosovo predzadnja "vojska" na svetu, 139 mesto,

Srbija 60 sa ovim eksponencijalnim rastom, nabavkama, rastucom namenskom, modenizacijama i td...

Siptari sa Kosmeta racunaju na ovih 2-3k Zapadnika soldiera da ce biti tu vecno, a to je nemoguce,

Na kraju bice bezanija ima sami da popale svoje kucice ko Jermeni i pobegnu, jbg...

Ali ja ne govorim O SEBI
Сви ми овде говоримо само о себи, и не фолирај се; то, што ти хоћеш- ја и многи други нећемо; зато не баљезгај глупости како ти заступаш општу ствар, јер је то безобразна лаж...

Ja nit' sam "gradjanin" - u to mozes da se vrlo lako uveris po mojim postovima - niti mi je situacija LICNO losa. Stavise, zivim sasvim dobro s obzirom na ostale - ne racunam lopovske i izdajnicke bandite, sa njima nema merenja.
Ti se onesvešćuješ na neke koji imaju platu od 1000 eura, a pričaš da živiš sasvim dobro?
Ja imam više od 1000, pa opet ne mislim da živim sasvim dobro.

Dakle niti znas sta treba, niti si spreman da ista uradis. Odlicno sto sad to imam napismeno od tebe, pa svi mogu da se u to uvere.
Za razliku od tebe, koji imaš spreman plan za sve moguće situacije?
Ajd, ne lupetaj više.

Koji mi?
Kao prvo, ne govori u množini bez da naznačiš na koga se to tačno odnosi.
Na sendvičare?
Na izdajnike?
Na provokatore?
Ajde deklariši se već jednom, koji ste to vi tačno?
Држава, то смо сви ми, ако Вuçkо потпише и спроведе нешто, па после два или три пута убедљиво добије изборе све је јасно.

Држава, то смо сви ми, ако Вuçkо потпише и спроведе нешто, па после два или три пута убедљиво добије изборе све је јасно.
Kao prvo, Vučko nije predao sever KiM, nemoj da lažeš.
Tvoje gazde su predale ceo KiM, dozvolile da proglase nezavisnost, izmestili to pitanje iz UN i postavili ono idiotsko pitanje u Hagu.
Ćuti i pokri se ušima, ne blamiraj se toliko za taj jadni sendvič.

Kao prvo, Vučko nije predao sever KiM, nemoj da lažeš.
Tvoje gazde su predale ceo KiM, dozvolile da proglase nezavisnost, izmestili to pitanje iz UN i postavili ono idiotsko pitanje u Hagu.
Ćuti i pokri se ušima, ne blamiraj se toliko za taj jadni sendvič.
Ах да, он је само наставио где су "моје газде" стале.

Mislim da će rat biti spriječen odmah u startu.. koje "poniženje"
Pa zasto se onda "zvecka oruzjem"? Bas je utoliko ponizenje vece sto je vojska bila dole, a njena snaga se svela na stiker.

A sta ce da bude posle 6 meseci, kad ovom privremenom resneju prodje rok? Kakvi evropski standardi, kakvi bakraci, to je ogoljeno priznanje Kosova.

Aj ne palamudi. Nećeš ti da ratuješ.
Tako se nevaspitno obracaj sebi bliznjima.

Ja necu, ali treba Vucic da ratuje kad vodi takvu politiku i prica zapaljive govore. Neka dovede stvar do kraja a ne da "podvije rep" i obamjuje nas stikerima u zamenu za nekakvo nikad postojece clanstvo u EU.

Ах да, он је само наставио где су "моје газде" стале.
Možeš i tako da gledaš na stvar.
Posle onolikog sranja koje su oni ostavili, jedina alternativa je bila rat.
A kako Vučko nije budala, on pokušava da reši sve to bez angažovanja vojske. Da su oni lopovi ostali na vlasti, ne bi se mi sad
raspravljali oko Jarinja (koje su oni uspostavili), nego bi šipci dosad imali ambasadu u Beogradu, a mi bi ih molili da nam ukinu vize.
Zato nemojte stalno da pokušavate da idiotizme prošle lopovske vlasti (neka i nije tvoja, svejedno) svaljujete na Vučića...

A kako Vučko nije budala, on pokušava da reši sve to bez angažovanja vojske. Da su oni lopovi ostali na vlasti, ne bi se mi sad
raspravljali oko Jarinja (koje su oni uspostavili), nego bi šipci dosad imali ambasadu u Beogradu, a mi bi ih molili da nam ukinu vize.
Zato nemojte stalno da pokušavate da idiotizme prošle lopovske vlasti (neka i nije tvoja, svejedno) svaljujete na Vučića...
Ја сам само слушао његова обећања у тадашњим предизборним кампањама, мислим оно, да је народ хтео Чедину политику гласао би за Чеду, ане за Вучића.

Ali Vucic je obecao pre nego sto je dosao na vlast, da bas takve idiotizme vise nece da ponavlja i trpi, a ispade da je nastavio sve sto su "zuti" zapoceli, pa i prosirio.

Back