Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

POBEDA!

Pre pobede, tablice Republike Kosovo nisu mogle ni da udju u Srbiju, sad ce da nam setaju po Beogradu! POBEDA!
Pre pobede (ove danasnje naravno, 6-0) gradjani Srbije sa srpskim tablicama su mogli u PR, PZ da udju sa srpskim tablicama i grbom Srbije, kao i u Parizu npr., sad vise to nece moci. Nece moci u Pristini, glavnom gradu AP KiM, ali ce moci u Parizu i dalje! POBEDA!
mozda se beograd probudi, pa konacno pocne da lici na split iako nema rivu?

FAjYQaCWUAggMIv.jpeg

Ponizavajuce, tresla se gora, rodio se mis, ne ni mis nego bubasvaba.

Ispada da sada kad i ako zelim da udjem na Kosovo kolima, treba da se stidim svog grba na sopstvenoj teritoriji i da ga prelepim?

Pa kakvi se onda i zasto autoputevi grade? Ko ce tako da ide tamo, ili na more u Albaniju? Da samom sebi "pljusne samar" i prekrije tablice kao da se stidi iz koje je zemlje, kao da Kosovo nije nikad bilo deo Srbije a jos uvek jeste, ili je to bar po Ustavu?

Nije mi jasno, ko je smislio ovako glup sporazum i u ime cega, koje bolje buducnosti?

Ponizavajuce, tresla se gora, rodio se mis, ne ni mis nego bubasvaba.

Ispada da sada kad i ako zelim da udjem na Kosovo kolima, treba da se stidim svog grba na sopstvenoj teritoriji i da ga prelepim?

Pa kakvi se onda i zasto autoputevi grade? Ko ce tako da ide tamo, ili na more u Albaniju? Da samom sebi "pljusne samar" i prekrije tablice kao da se stidi iz koje je zemlje, kao da Kosovo nije nikad bilo deo Srbije a jos uvek jeste, ili je to bar po Ustavu?

Nije mi jasno, ko je smislio ovako glup sporazum i u ime cega, koje bolje buducnosti?
Da nije Vucic?

Ne znam zasto onda kritkuje demokrate. Pa ovo je isto ili gore nego sto su i demorate radile.
Da bi prikrio svoju nesposobnost i losu politiku, eto zato. A i pokupio je dosta zutaca kod sebe u stranku i njima je zamenio bivse radikalske kadrove. Zanimljivo. A jos gora stvar je to sto prorezimski mediji ovu sramotu predstavljaju kao pobedu od 6:0 Vucica... Iskreno sazaljevam citaoce tog smeca.

Da bi prikrio svoju nesposobnost i losu politiku, eto zato. A i pokupio je dosta zutaca kod sebe u stranku i njima je zamenio bivse radikalske kadrove. Zanimljivo. A jos gora stvar je to sto prorezimski mediji ovu sramotu predstavljaju kao pobedu od 6:0 Vucica... Iskreno sazaljevam citaoce tog smeca.
Ispada, sjasio Kurta da uzjase Murta.

Nista, menjamo i njih.

Da vidimo rezime.. kako sporazum vide albanci?

"- Kosovo je juče dobilo dva udarca od proglašenja nezavisnosti Kosova, a ti udarci nisu došli spolja, ne od naših neprijatelja, već od marionetske i neodgovorne vlade i premijera. Potpisan je sporazum kojim se Kosovo vraća 10 godina unazad. Ovim sporazumom Aljbin Kurti snažno je uzdrmao suverenitet zemlje - rekao je Haradinaj na konferenciji za novinare".

O čemu se ovdje radi.. :think:

Da vidimo rezime.. kako sporazum vide albanci?

"- Kosovo je juče dobilo dva udarca od proglašenja nezavisnosti Kosova, a ti udarci nisu došli spolja, ne od naših neprijatelja, već od marionetske i neodgovorne vlade i premijera. Potpisan je sporazum kojim se Kosovo vraća 10 godina unazad. Ovim sporazumom Aljbin Kurti snažno je uzdrmao suverenitet zemlje - rekao je Haradinaj na konferenciji za novinare".

O čemu se ovdje radi.. :think:
Meni nije vazno sta oni misle, jer oni su uljezi, meni je bitno na sta smo mi spali.

Ako nitko nije spreman ginuti, gubiti udove, za Kosovo, onda nema smisla raspravljati. Priznaj i idemo dalje. Gotovo i da jeste. Samo treba reci javno.
Mozda je neko i spreman da ratuje, na kraju mozda i ne mora da se ratuje i ne treba gledati sve crno belo. Postoji i diplomatija umesto ratovanja, ali ne ovakva.

Uostalom, zato postoji referendum, a za KiM nikada nas niko nije pitao, zapravo jeste Kostunica pri zadnjem Ustavu koji i nije bio tako davno.

Ovo sto se sada radi nije u saglasnosti sa Ustavom.

Back