Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Није никоме угрожена слобода кретања. Косово Србима ради оно што је Србија радила Албанцима задњих 13 година- терала их да за транзит преко ње мењају ауто таблице. Најбоље би било да се укину правила за таблице за обе стране.
Zaboravio si:"E ako su vas bombardovali"

ihr affen habt dort seit der monarchie keine ruhe

E ako su nas bombardovali

ihr affen habt dort seit der monarchie keine ruhe

Joe Biden Reaction GIF by CBS News

The Merciful Angel shall rise again

griso, vucic ce da izda kosovo, a vama izbjeglicama prodaje preko dode pricu da cemo se ujediniti srpska i srbija
izdajnik vucic radi sinhronizovano sa dodom Додик: Тражићу одбацивање свих одлука Високог представника, изворни Дејтон, или ћу предложити проглашење независности Српске у року од шест месеци
p.s. a ti bzvz glumis infinitija koji pljuje po srbinfou - nemo' te stavim na ignore kao i njega
СМРДИН-ИНФО се за лову продао и отворено претворио у непријатељски брзоглас! :cool:

СМРДИН-ИНФО се за лову продао и отворено претворио у непријатељски брзоглас! :cool:
kome se prodao, ko je neprijatelj?
koliko ja vidim, u medijskom mraku vuciceve srbje, oni su opozicija, a pljuju ih vucicevi sendvicari

kome se prodao, ko je neprijatelj?
koliko ja vidim, u medijskom mraku vuciceve srbje, oni su opozicija, a pljuju ih vucicevi sendvicari
Да ли си приметио да их све мислеће, а српско већ дуже времена заобилази?
Да ли си приметио да све чешће преносе изразито антисрпске објаве са портала
традиционално најамничких и антисрпских?

Да ли си приметио да их све мислеће, а српско већ дуже времена заобилази?
Да ли си приметио да све чешће преносе изразито антисрпске објаве са портала
традиционално најамничких и антисрпских?
pa zaobilaze ih mozda jer imaju formu tabloida
sta je antisrpsko od njih, koji najamnicki, nemam pojma?
ok, daj mi ti gde da se informisem preko neta

Русија је донирала тенкове и оклопна возила Србији у вредности од 75 милиона долара, а тзв. Косову је донирала шипак.
Свако онај ко наоружава шиптарске терористе, српски је непријатељ.
Не успевате да схватите најелементарније ствари, као што их не схватају ни @GrdobanS ни @Dе Sisti

N epostoji veci neprijatelj od "prijateljstva" Rusija

Back