Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Мени је ова акција доста лабава ..пропаганда мора да буде таква , да се шиптарима утера страх у кости , да када крене оклопна јединицља из БГ , шиптари већ буду у Тирани
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Računaj da ćete izgubiti Dodatne teritorije ako krenete u ratМени је ова акција доста лабава ..пропаганда мора да буде таква , да се шиптарима утера страх у кости , да када крене оклопна јединицља из БГ , шиптари већ буду у Тирани
Лаж оповргнута и побијена више пута.Hehe, teši se.
Rusija je Hrvatsku snabdevala oružjem i kršila embargo UN, a sad vam prodaju nezgodnog za bubrege
Pa, nisam ja zavadio srpski narod sa Svetom, nego tvoj Slobodan Vučić MiloševićЛаж оповргнута и побијена више пута.
Амери су пак, са друге стране, бомбардовали положаје Српске Војске Крајине и Војске РС непосредно пред Олују.
Немамо сви кратко памћење и пилећи мозак. Теби је у том погледу неупоредиво лакше.![]()
pogledaj im naoruzanje,90% je od JNA.ukrajinski kriminalci iz vojno-politickog vrha su bili glavni snadbevaci sovjetskim naoruzanjemNije samo s300 u pitanju, nego i pešadijsko oružje
To mi pokazuje tvoju pristrasnost u korist smradnog režima SRS.nisam ih primetio
Никада нисам подржавао ни једног ни другог. Нити сам за њих гласао. За Милошевића нисам ни могао, будући да сам у његово време био малолетан.Pa, nisam ja zavadio srpski narod sa Svetom, nego tvoj Slobodan Vučić Milošević
Znači veselio si se 5. oktobraНикада нисам подржавао ни једног ни другог. Нити сам за њих гласао. За Милошевића нисам ни могао, будући да сам у његово време био малолетан.
И није то никакав Свет, већ обичан полусвет. Полусвет је одувек био против Срба, у оба светска рата и крајем деведесетих.![]()
Био сам весео, јер нисам ишао у школу следећи дан.Znači veselio si se 5. oktobra
Oboj me u skeptičnu boju
![]()
Ali kasnije si rusoshvatio da su Milošević i Vučić u pravu, a slobodni svet negativacБио сам весео, јер нисам ишао у школу следећи дан.![]()
Ako si tad bio maloletan, sada nisi malouman, da ne bi mogao da sabereš dva i dva.будући да сам у његово време био малолетан.
Baš đubrad ti Ukrajincipogledaj im naoruzanje,90% je od JNA.ukrajinski kriminalci iz vojno-politickog vrha su bili glavni snadbevaci sovjetskim naoruzanjem
zato su srbija i srbi dobila od NATO dovoljno osiromasenog uranijuma da naprave 3 atomkeHehe, teši se.
Rusija je Hrvatsku snabdevala oružjem i kršila embargo UN, a sad vam prodaju nezgodnog za bubrege
Pa, nisam ja zavadio srpski narod sa Svetom, nego tvoj Slobodan Vučić Milošević
Hehe, teši se.
A kako zoves mog drugara koji se lozi da ce od aktiviste niskog nivoa , preko angazmana i pameti doci do nekog gradskog politicara?Ti zaista ne znas pravu sliku....dakle, botovi pripisuju narodu ono sto se njima desava, sede u rupcagi i mlate po tastaturi, a neko im donosi sendvice.....cisto prepisivanje od politikanata da je ono sto oni rade obavezno i kod normalnog sveta....
to ako je do iskustva....
Inace botove i ponekog trola placa mafija zato je celodnevno mlacenje po tastaturi dokonih botova....a i ti si osinut kada citas mreze i pisanje bolesnika....
Ako nesto ne znas nema potrebe da neznanje prikrivas losim cinizmom.Ukrajina je pocetkom devedesetih posle Rusije posedovala najvecu kopnenu vojsku u Evropi.Kao spoljna republika zbog svog polozaja i velicine posedovali su vise hiljada oklopnih vozila i stotine jedinica vazduhoplovne tehnike.Sve su to lepo rasprodali gde god se vodio rat od Balkana do Afrike, kintu stavili na privatne racune ,tako da su od nekada druge najjace armije u Evropi nalupani u Novorusiji sa raspadnutom tehnikom.Iza trgovine ne stoji drzava Ukrajina nego korumpirani pojedinci,to bi trebalo biti jasno.To je bilo tolikog obima da je snimnjen cuveni Lord of War sa Kejdzom u glavnoj uloziBaš đubrad ti Ukrajinci
Pa sta hoces, meni brisu postove o MZ odnosima, tebi o politici...Ok, sta vredi da pisem svoje misljenje ako mi modovi sve brisu....sve je spam isto kao njihova zamena teza.....mlate po temi gluposti koje su cist spam i cesto vredjanje sagovornika sarkazmom, a brisu "spam" koji govori o temi....
Ako nesto ne znas nema potrebe da neznanje prikrivas losim cinizmom.Ukrajina je pocetkom devedesetih posle Rusije posedovala najvecu kopnenu vojsku u Evropi.Kao spoljna republika zbog svog polozaja i velicine posedovali su vise hiljada oklopnih vozila i stotine jedinica vazduhoplovne tehnike.Sve su to lepo rasprodali gde god se vodio rat od Balkana do Afrike, kintu stavili na privatne racune ,tako da su od nekada druge najjace armije u Evropi nalupani u Novorusiji sa raspadnutom tehnikom.Iza trgovine ne stoji drzava Ukrajina nego korumpirani pojedinci,to bi trebalo biti jasno
Nisu bez veze u Ukrajini leteli vojni magacini u vazduh,kradja se najbolje sakriva "eksplozijama" magacina
i sta kazes, Rusi prodali Hrvatima PMU 1 na manovoj sasiji,labudicu je najverovatnije donirao Bundeswehr
pa to isto i sada vama prodaje izdajnik vucic preko dode, samo dok odglumi ovu tenkovsku paradu... i migovi ce da lete?U to vreme Milosevic je bio najblaza varijanta, Draskovic, Djindjic, Kostunica su bili daleko radikalniji i zalagali se za Ujedinjenje Svih Srpskih Zemalja u jednu drzavu.