ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Ако су јуче кренули, требало би да су сад близу Драча већ. Једино ако их нису задржали на административним прелазима због таблица.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako si proveo uzbudljivu noć?volim ovakve teme jer se na ovakvim temama pokazuje ko je covek , patriota, a ko jajara i p1ckica u dusi. Makar na recima.
A zamislite kakve su jajare ljudi koji ni na recima nemaju hrabrosti - a kamoli na delima.
Čeka se Tihi.Ако су јуче кренули, требало би да су сад близу Драча већ. Једино ако их нису задржали на административним прелазима због таблица.
Reci im da ti jave kad bude juriš na neki magacin bele tehnikesta je bilo p1ckice ? Na jarinje ne smete da dodjete a kako bi ste na Prizren ili Drac jurisali?
Zato i postoji vojska da od p1cketine napravi coveka.
Zato i moramo vratiti redovno sluzenje vojnog roka. Da opet imamo prave muskarce u narodu ko 1912,1914 a ne seka perse koje se kriju zenama pod suknjom.
Uuu, zaoštrava seКурти изнео оптужбе на рачун министра Вулина
Vucic je izdajnik.Ono što nam najmanje odgovara u ovom trenutku jeste postupna eskalacija sukoba. Nama odgovara jedan snažan udar sa širokom osnovicom a nikako prčkanje. Da ponovim široka osnovica iliti veliki obuhvat a ne ebavane oko Jarinja i tih zapizdina koje treba samo običi.
To je u slučaju ako Srbija želi nešto učiniti , a ako nije sprermna i ako su međunarodne okolnosti takve da joj nije u interesu sukob ondra treba ići u pravcu posredništva i deeskalacije.
Evo kaže Vulin - može Google da vas prati, to je ok, a ja ne mogu? Šta je problem običnom građaninu koji ne planira nikog da ubije da ga prate kamere?jedva čekam da Vulin postane ministar zdravlja pa se na prvoj kzn pojavi sa stetoskopom i pločicom Dr Haus
Jeste, sad ce vulin obuce konbinezon koji je nosio vodja elitnih ruskih jedinica na paradi, i kurti ima odma da se upiski...Uuu, zaoštrava se![]()
Normalno , Vučić služi zapadu za brisanje patosa i qrca pose ebanja srbaVucic je izdajnik.
Sve je ovo svinjarija zapada uz malo tragikomedije.
Zar mislis da je moguc sukob sa vuvicem na celu...
Budi ozbiljan
I meni to tako izgleda već duži vremenski period. Sad će reći eto pokušali smo sve ali protiv celog NATO-a ne možemo.Vucic je izdajnik.
Sve je ovo svinjarija zapada uz malo tragikomedije.
Zar mislis da je moguc sukob sa vuvicem na celu...
Budi ozbiljan
To bi zaživelo i dobio bi zdravu i brojčano jaku vojsku tek za 5-6 godina , do tada Kosova neće biti !Upravo tako.
Nije izdaja, tacnije bila bh oprezna sa tom reci, ali dovodjenje vojske na ovakav nivo i minimum minimuma, ne znam kome ide u korist.To bi zaživelo i dobio bi zdravu i brojčano jaku vojsku tek za 5-6 godina , do tada Kosova neće biti !
Ukidanje vojnog roka je Tadićeva izdaja nad izdajama
Najveća jajara je Vučić koji šalje tenkove i pravi predstavu za RTS i Pink da bi osigurao glasove kod manje inteligentnih koji ne shvataju da on niti želi niti sme da ih upotrebi. Patetično...volim ovakve teme jer se na ovakvim temama pokazuje ko je covek , patriota, a ko jajara i p1ckica u dusi. Makar na recima.
A zamislite kakve su jajare ljudi koji ni na recima nemaju hrabrosti - a kamoli na delima.
A sta sno u stvari pokusali?I meni to tako izgleda već duži vremenski period. Sad će reći eto pokušali smo sve ali protiv celog NATO-a ne možemo.
Da, zaboravila sam na to, tacnije od pocetka nisam ni znala kako ide tacno a davno i bese aktuelno, ali svejedno, dobro je za svaki slucaj tamo se stacionirati dok razum ne proradi.Aman ljudi....isključivo na poziv i uz dozvolu KFOR-a.
Kako tako uvek zgodno zaboravite tu malenu "sitnicu"?
Svima samo ne Srbiji !Nije izdaja, tacnije bila bh oprezna sa tom reci, ali dovodjenje vojske na ovakav nivo i minimum minimuma, ne znam kome ide u korist.
Na stranu sto muskarci postadose zene umedjuvremenu, papucari, narkomani, ljudi bez nacionalne svesti makar elementarne. Takav sutra tesko da ce i zenu da odbrani a kamoli zemlju.
Razmišljane jednog liberalnog ****. Efikasnst upotrebe oklobnih jedinica zavisi od njihovog obezbeđena , to je bilo od kada su one nastale ( naravno ako se radi o prevlasti u oklopu ) . Pa ukoliko sinhronizacija izostane njena udarna moć slabi. S druge strane svaka daljinska kontrola podložna je ektronskom ometanju.Je.bo tenkove i helikoptere ako se ne upotrebe. Inace, je.bo tenkove uopste. Totalno nepotrebne skalamerije za borbe 21. veka. Sve vojske koje svoju snagu baziraju na njima su pukle. Od JNA, preko Iraka do Jermenije. Dronovi bato kidaju tu gvozdjuriju kao od sale. Bolje da se istope svi tenkovi u staro gvozdje, a kupekakvi takvi dronovi.