Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ne bi ponaosob odgovara....

Ladno su neke abortirale zbog titule :shock: A posle abortusa zar se ne dobije krvarenje i tako to? I kako su trenirale dok su trudne, grozno u svakom slučaju.

Znam samo da posle takmicenja se svaka povuce jedno vreme,pa mora da vida rane.Ne znam tacno kako je islo,ali sve u svemu strasno!

To je poznata prica iz ruske i cini mi se istocnonemacke atletike. Samo sam ja cuo da su se takmicile dok su tek 'malo' trudne, pa abortirale nakon takmicenja.

Eeeeeeeeeee fino,vidim da si obavesten,bas tako,u pitanju su bile Nemice i Rumunke :D :D :D A to malo trudne,tacno,trenirale su redovno,dal do drugog meseca,svejedno,dok moze da se podnese redovan trening.Debilno,zar ne?

sto se tice dopinga i tih cudesa,citao sam clanak iz jednih starih zagrebackih novina a naslov je bio ''One su muskarci'' a povod je mislim bio Evropsko prvenstvo u atletici

pokusacu sutra da ga nadjem

E bilo bi sjajno Nordic da to nadjes i da stavis,cisto da ljudi vide dokle se ide sa dopingom.
A ne posle da bude Srle izmislja i tome slicno ;)

iliti "kuznjecova i morezmo!" :)

@srlesrle - jako zanimljive price ;)

Hvala Medo,bas si drug ;) Ima Srle jos zanimljivih prica,cek da me neko pecne oko necega :D :D :D

Stvarno degutantno, to su kao neke majke i žene fuj. Jel im makar vredelo tj. jesu li osvajale medalje 100% ili je bilo neke koja se zaj...la?
Srle daj još neke primere i zanimljive pričice ako imaš, jel imaju primeri šta su muškarci radili.

Teniska reprezentacija Srbije sastaće se u četvrtak sa selekcijom Poljske na početku takmičenja u grupi D turnira Evro-afričke zone Kupa federacija, koji se održava u Budimpešti. Poljakinje su u prvom duelu grupe izgubile od selekcije Rumunije, sa 3:0. Prva na teren, u 10h, izlazi Ana Ivanović, koja se sastaje sa Ursulom Radvanskom. Jelena Janković nakon toga igra sa vodećom teniserkom Poljske Agnješkom Radvanskom, a zatim sledi meč u dublu. -B92

... verujem da nece biti problema :)

JJ rece danas u sali da ce da izgubi mec da bi mogla da igra dubl sa Anom. Ali to joj se jos moze desiti i bez zezanja. U svakom slucaju ovo je stvar na koju smo cekali nekoliko godina.

Da,ta ista JJ na aerodromu nije htela da da ni jedan intervju juce na aerodromu i pobegla je skrivajuci lice...Valjda da se ne istopi od januarskog Sunca....

A za one primere dopinga...Te sportistkinje su koliko se secam,imale uspeha,sto je najgore,nisu bile prve jer bi to onda svi znali,ali su dobro prolazile.
Za muskarce se zna da uzimaju sta stignu,recimo hormon rasta,onda taj krvni doping,gutaju sta stignu...Maradona se "radio" i sa cistim Efedrinom,al se zeznuo...Ali i mi koristimo efedrin,doduse 2% kao kapi za nos.Olaksava disanje...Klaudio Kanidja se na jednoj utakmici zamalo usr'o u gace zbog redovnog koriscenja kokaina,morao je da istrci sa terena.Mada najgore je prosao Len Bias,kosarkas koji je trebao da bude uzdanica Bostona...Taj decko je prvi put probao kokain i - overdose!!! Pena na usta,povracanje i ostalo,drhtavica..I prekid rada srca posle nekoliko minuta,mozes misliti koje su to muke bile.

Maradona je verovatno uzimao efedrin kad je hteo da se ocisti od kokaina :D
Kanidja: Ako je kokain droga, ja sam narkoman :D

Meni se cini da Morezmo namerno gubi protiv slabijih, zamislite kad bi mlatila sve redom, kao sto moze, odma bi se postavila neka pitanja, ovako pobedjuje taman kolko joj treba za zivot/drogu ne.

A Ivanisevic je posebna prica.Ne znam kako je taj covek bio jedno vreme cak i drugi teniser sveta.No,kako god,on je tada dosao na Vimbldon cini mi se na wild card ili kroz kvalifikacije,ne secam se tacno.Bio je 128 teniser jer zapravo nije mnogo turnira ni igrao,a to sto je igrao bila je sljaka i padao je,padao...I spremio se za Vimbldon,svaki dan gledao sliku Drazena Petrovica i govorio da mora da osvoji Vimbldon zbog Hrvatske :D :D:D Tako bar on kaze ;)

A gde ces bolju podlogu za serve and voley igraca ako to nije trava Vimbldona?

Conga ce sada imati teret na svakom Bozjem turniru,nebitno da li je to masters,invitations ili kup njegove ulice...Pogledajte te "padobrance" u finalima,vecina njih posle toga odlazi u zaborav.Jednostavno,dobro se spremio,malo znanja i srece i tu je gde je.Sto ne znaci da ce na sledecem turniru dobijati Gaskea i Mareja.
Da, dosao je pomocu wild karte,ali nisam siguran koji je bio pre Wimbldona... Nije ni vazno... Samo sam hteo da kazem, mozda Congi odgovaraju brze podloge, ali mislim da se nece dobro snaci na sporijim (sljaci). Na Rolan Garosu ne verujem da moze da stigne dalje od 3 kola, a na Wimbldonu moze samo servis da ga izvuce...

Nikad se ne zna,ali ja mislim da ce do kraja sezone blago da se vrati ispod tridesete pozicije...I Rodik ima ubitacan servis pa dzabe mu i na Vimbldonu kad igra sa nekim ko zna znanje ;)

Za Ivanisevica...Mozda sam pogresio par pozicija,ali mislim da je pre Vimbldona bio 128 :D

Bravo Medo,ako se ikad budes kandidovao za predsednika imas moj glas,jer mi verujes :D :D :D

Ne lazem,naravno,sto bih lagao? Pa ja ovde i dajem informacije koje znam,nema potrebe da ih izmisljam.Svasta se radi da bi se uspelo u sportu.

Steta sto necemo gledati Anu i JJ u dublu,voleo bih da vidim da li bi jedna drugu gadjale lopticama pri servisu :D :D

hehheee... znam ja da ni stormy nije mislila da lazes :) ali na ovakve informacije moramo da se sa nevericom zgrazavamo i ischudjavamo... :)
...
eh... evo ipak cemo mooozda gledati anu i jecu... 1:1...

offtopic- cak i ja sam skupljao slicice italia '90... ali se ne secam toliko detalja! :)
i ne zaboravi taj glas kada dooodje daan! :D

DOCEK ZA NOLETA!! :D

U subotu, 2. februara od 13.00h održaće se pres konferencija u Skupštini grada Beograda, dok će doček biti organizivan jedan čas kasnije, tačnije u 14.00h ispred Skupštine!

Aj,sto bi se reklo,igra za svoju zemlju ;) Pa nek nam je sa srecom i ubuduce! Ako je Hrvatska mogla da osvoji Davis Cup sa dva igraca,onda valjda mozemo i mi da osvojimo FED Cup sa dve igracice... Ili da odvalimo Ruse! Pazi ti ovu situaciju Nole,prepordojeni Tipsa i Zimonjic! Kad bi imali jos jednog dobrog dubl tenisera,niko nam nista ne bi mogao,mada mozda ce se i Nole tu snaci. A sa druge strane Safin,kojij e potvrdio da ide(mada kad je on u pitanju svasta je moguce),Davidenko,Tursunov i Juznji.Pre par meseci rekao bih nemoguca misija-pre svega zbog Tipse,a sada,vrlo,vrlo izgledna...
Dakle :

Djokovic Davidenko
Tipsarevic Juznji
Djokovic i Zimonjic Tursunov i Safin

Dakle,jos ako bi se igralo na brzoj podlozi,imali bi velike sanse! :D :D :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back