Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Аааааааааа.
Аааааааа.
ааааааааааа.
ааааааааааааааааа.

Ух.

Нешто се не пуца. :? Небитно. :D Јааааааааах. :D

AUH!! Ja sam ostao bez zivaca i reci... Lepo je neko ovo poredio sa Zvezdinim osvajanjem Evrope! :D Nadam se da ce Nole uskoro svracati u Srbiju- ne mogu da docekam da odem na Trg i pozdravim ga!!

Pratio mec na Eurosportu, engleski komentatori celo-celcato vreme navijase za Tsongu.

Na kraju, kad vise nisu mogli nista da kazu, bio im je kriv Noletov cale jer se previse raduje. I keva, i braca. Kao, fuj, kako je to odbojno.

Na kolena, bando!

A vidjoste li kako ispsova publiku??? "Pušite ****, majku vam je8em u *****"... Kakav je Nole kralj
Najjace je bilo urlikanje posle osvajanja najvaznijeg poena u mecu- bekhend voleja posle loseg drop shota, a na brejk loptu krajem 4. seta... Bese to ponajvise reakcija na prljave francuze i njihovo navijanje, a sa usana se lepo moglo procitati: "MOZETE DA GA PUUUUUSHITE!!!" :D

I Will Smith moze da mu pushi- NOVAK JE LEGENDA!!!!

Ne dobija 1 000 poena,dragi moji forumasi...Dobiaj cini mi se 850 jer je imao da bani poene od prosle sezone.Inace,svaka cast Noletu,sem prva dva seta,bio je potpuno dominantan i zasluzeno osvojio GS> I drago mi je da je on prvi srpski osvajac GS a ne JJ ili Ana,iako protiv Ane nemam nista protiv...SEm onog njenog C'mon umesto da srpski kaze Ajdeeeeeee...

Ne mogu da verujem koliko komenatara tokom meca!Jel neko od vas uopste gledao mec ili ste sam slusali prenos?Neverovatno je da ima gotovo svaki poen izkomentarisan!

Medo,CESTITKE ZA NOLETA :D :D :D

Najjace je bilo urlikanje posle osvajanja najvaznijeg poena u mecu- bekhend voleja posle loseg drop shota, a na brejk loptu krajem 4. seta... Bese to ponajvise reakcija na prljave francuze i njihovo navijanje, a sa usana se lepo moglo procitati: "MOZETE DA GA PUUUUUSHITE!!!" :D

I Will Smith moze da mu pushi- NOVAK JE LEGENDA!!!!

Пих нисам гледао тај део :cry: Био сам у другој соби, да смирим живце. xD Ваљда ће окачити на ЈуТјуб.

kakav mec ljudi...ja jedva ostadoh ziva od silnog uzbudjenja:rolleyes:.......hoce li nole napredovati na listi,mislim,ima li sanse da iko stigne prvoplasiranog Federera?

nole rules
sport11.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back