Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sarapova zasluzeno pobedjuje... ana se bas potresla, ali sa obzirom na to kako je prosla polufinale i kakav je zreb imala nasuprot sarapovoj... sa obzirom na broj osvojenih poena u mecu, i na broj i na nacin na koji je pravila neiznudjene greske. nema potrebe mnogo se nervirati...
nije ni sarapova razvaljivala... imala je tremu i daleko je bila od igre koju je pruzila protiv enan... trema je bas radila u ovom finalu... ali za sarapovu je ono sto je pruzila bilo dovoljno! bravo za nju, i BRAVO ANA! :)
IDEMO DALJE! :)

ma cim sam je video u prvom mecu znao sam da je ove godine konacno trofej njen jer ga niko nije zasluzivao vise od nje.

protivnice je bukvalno mlela a na kraju lagano pade i uobrazena ivanovic. sad moze da kulira do Vimbldona a onda slede nove teniske lekcije od sibirske lepotice

samouverena nije isto sto i uobrazena, a mislim da je ana ovo prvo i to sa dobrim razlogom :) kod tebe bas nema sredine? :p
zaboravih da pomenem da koliko gotivim sarapovu toliko mi se gadi njen cale... ima takvo ponasanje i facu da prosto silno pozelis da ga vezes i duuugo mucis. :twisted: kao sto ti se cini da on muci svoju cerku kada izgubi set... :x

samouverena nije isto sto i uobrazena, a mislim da je ana ovo prvo i to sa dobrim razlogom :) kod tebe bas nema sredine? :p
zaboravih da pomenem da koliko gotivim sarapovu toliko mi se gadi njen cale... ima takvo ponasanje i facu da prosto silno pozelis da ga vezes i duuugo mucis. :twisted: kao sto ti se cini da on muci svoju cerku kada izgubi set... :x

ne,nema sredine

sta onda reci o Novakovom caletu?? a?

sto se bre Srle nerviras,vidis da svi ovde postase teniseri preko noci

Majstore,znamo se vec duze vreme ovde sa tenisa....Nikad nije bilo vise neznalica koji vole da pametuju.A zasto?Pa dodjavola,kakv sam ja Srbin ako ne navijam za nase...
A ona pitanja sam postavio samo zato da se malo smire novonastali poznavaoci tenisa.Kladim se da 99% ovih sto komentarisu nemaju pojma ni jedan od odgovora koje sam postavio a da pre toga ne pogledaju na Netu.

Srle, jel jos mislis da je Roger najbolji? .

Da,jos uvek mislim da je Rodzer najbolji ;) Sampras u zivotu nije uzeo vise od dva GS u sezoni,pa i Federer je ziv covek,ne moze da osvoji bas sve turnire.Cekajte Vimbldon i US Open ;) No,opet dolazimo do toga,ko je po tebi NAJ svih vremena i zasto?

Srle daje izjave u stilu Federera! Hehehe...

Samo me interesuje da li znas bilo koji odgovor na ona pitanja koja sam postavio,ali bez pomoci Interneta? Ne?Naravno...I ja dajem samo realne odgovorene navijacke,cak i kad je Federer u pitanju.

Federeru su zadnjih 5 godina "konkurencija" bili likovi kao Hjuit,Rodik,Bagdatis...i Andre Agasi u kasnim tridesetim.
Ovo shto je Nole sad uradio je isto ono shto je Federer uradio Samprasu 2001.,..ako ne i vishe jer Sampras je tada za tenisere bio vec dekica od 30 godina,10 godina stariji od Federera....tako da,nije Federer bash bio toliko dobar koliko nije bilo dovoljno dobrih da ga ugroze.Ali to se menja,dolaze nove generacije,mladji,brzi,bolji...Fedex polako ide u istoriju.Mozda i prestigne Pita ali nece vishe biti te dominacije kao zadnih 5 godina ne samo zbog Noleta nego zato shto i drugi dolaze.

A za Srdjana Djokovica...Covek je u nekim segmentima u pravu.Npr,u onoj svadji sa Bobom-tu su mnoogo dublje stvari u pitanju,eto imao sam srece da cujem nesto bas od jednog njihovog priajtelja.Medjutim,to ga opet ne opravadava da se cesto vrlo bahato ponasa,narocito na tribinama.

Steta je Nole koji inace bas drzi reputaciju sjajnog momka,kao i njegova braca,imaju oca koji se okrece ka publici i vredja ih.Hej,ako tebe vredjaju,nauci to,to su navijaci,budi iznad njih po ponasanju,oni ionako to moraju da rade.

A koje pa ostalima bio konkurencija?Uz duzno postovanje Agasija,ali ljudi,vecina vas je Agasija gledalo samo preko Youtube-a,tako da niste realni.Agasi nikad nije bio ozbiljna pretnja Samprasu.

I da,sta sad,Hjuit,Rodik,Rafa i ostali nisu dovoljno dobri?Marat Safin pre par godina nije dobar?

Aj ne rise,ja sam gledao tenis od pochetka 90-tih.
Ne znam za pre ali Beker,Kurijer,Sampras,Agasi,Rafter,Shtih,Cheng,Ivanishevic,....itd. su ipak "malo"jacha konkurencija od Kipranina i Lejtona.Rodik je klovin sa jakim servisom bio i ostao a Safin nikada nije dosegao svoj potencijal,mlad sagoreo i odao se porocima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back