Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rafa je najbolji
488654302_small.jpg

ma moze ana ljudi, samo da enan ne odigra najbolje sto zna, i da se ana ne uplasi... lepo je krenula onda u finalu- kad je trema zakopa. ne kazem da bi tada pobedila, ali je mozda mogla da bar otkine set... mozda sam optimista, ali ocekujem tesan mec. :)
a sto se jece tice- nisam bio siguran da li da navijam da pobedi ili da izgubi... samo neka se ona odmori i malo osvezi pred AO. :)

hahhaahhahaa
bravo za Anu, uzela joj je set (6:2), napreduje,
plasmanom u polufinale Ana je pretekla Jelenu na WTA listi i sada je Ana 3.teniserka sveta a Jelena 4.

Enan - Kuznjecova u finalu
po mojim proracunima Enan bi trebalo da pobedi sa 2:0

finale se moze nazvati borbom trolova jer je i ona zdepasta prokletinja izbacila Vaidisovu
heheee... e bas tako. :) lepo ti to zivopisno opisujes svaki put :D pogotovo je trol ona kuznjecova... ako me necija pozicija na listi cudi- to je njena... ocekujem da ispadne bar iz prvih 5 do kraja godine.
a ana... eto vidite da je bila dobra. bice, bice od nje jos dosta lepih iznenadjenja :)

hahhaahhahaa
bravo za Anu, uzela joj je set (6:2), napreduje,
plasmanom u polufinale Ana je pretekla Jelenu na WTA listi i sada je Ana 3.teniserka sveta a Jelena 4.

Enan - Kuznjecova u finalu
po mojim proracunima Enan bi trebalo da pobedi sa 2:0

bas mi je krivo,za 16 wta poena,ali jelena ce vratiti svoju trecu poziciju na australijan openu..................i bas joj se divim kad je stigla i do 1/4 finala,koje je povrede imala na homan kupu............

Za te povrede Jelena je sama kriva,ko je tera da igra sve turnire? Za Anu,taj jedan set nista ne znaci dok ne dobije mec,Jelena je protiv te iste Zastin bila 5 puta blizu pobede pa nikako..Samo se pobede racunaju,ne setovi :p :p :p

Za te povrede Jelena je sama kriva,ko je tera da igra sve turnire? Za Anu,taj jedan set nista ne znaci dok ne dobije mec,Jelena je protiv te iste Zastin bila 5 puta blizu pobede pa nikako..Samo se pobede racunaju,ne setovi :p :p :p
ne bih rekao da ne znaci nista... samopouzdanje koje donosi ovakav mec moze da bude itekako vredno... pa i djokovic je federeru prvo otkinuo set, a tek u jednom od sledecih meceva i pobedio... a mozda ne bi da prethodno nije video da moze.

Ne znam kako ce to da deluje na Anu,ali na Jelenu to nikako ne deluje.Mozes da joj das 4 mec lopte i servis i ona ce da napravi 3 duple servis greske i neiznudjenu gresku protiv Enan...Sta da se radi.Samo da se nadamo da ove nase igrati sto cesce sa Enan,jer bi to bio znak da su dosle minimum do polufinala nekog turnira :D :D :D

malopre sam se probudio i vidim da ove dve igraju u snimku..

bilo je 2-0 za Kuznjecovu u trecem i nisam hteo da proveravam konacni rezultat. cim je vratila brejk,Belgijanki je bilo jasno da pobedjuje. kasnije i Ruskinja pomaze svojim greskama i eto prve od mnogih titula ove godine.

pre svega,dok ove ribe ne nauce da se nose sa njenim bekhendom ona ce ih i dalje mlatiti kad god joj padne na pamet. Ivanovic i Vaidisova mogu da udaraju lopte kao Nadal ali mogu samo da placu kad im taj udarac stane a od bekhenda ni b... Jankovic necu ni komentarisati jer bi ona samu sebe pobedila servis greskama.

dakle,smesi nam se verovatno sezona gde ce zabeleziti nekih 5 poraza i verovatno dvocifren broj titula

Videla sam sad zreb za Australian Open,ako Jeca dodje do polufinala igra sa Enan!!!
Uopste nije fer sto se tice zreba,Ani su se pali mnogo laksi protivnici do polufinala!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back