Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Njena stvar je sto ce opet igrati sve turnire na svetu....Pa ce joj djavo biti kriv kad se povredi.

No,bas sam gledao nesto za Martinu Hingins,ej,jel ste znali da je ona 209 nedelja bila na vrhu WTA???
Pa to je otprilike isti broj nedelja koliko je Federer u svojoj karijeri proveo kao prvi! Dofuse,uzela je samo 5 GS,ali 209 nedelja na vrhu...Respect!

naravno da je respect....

to bi bilo o.k da riba ima 30 godina i da je tokom karijere iz par navrata to ostvarila. medjutim,svi znamo da je to ucinila do neke 23. godine

zaista impresivno i smesno mi deluje najavljivanje ovih riba od 20 godina kao ''novih nada tenisa''

zaista impresivno i smesno mi deluje najavljivanje ovih riba od 20 godina kao ''novih nada tenisa''[/QUOTE]

E,ali nekad su igracice smele da igraju profesijonalno od 14-te godine,ali to je pre par godina ukinuto,zato su one osvajale GS sa 16,17 godina!!!:twisted:

nikada necu zaboraviti dan kada je Marija osvojila Vimbldon sa samo 17 godina... nakon toga,jos jedan US open i nista drugo. ostale teniserke da ne pominjem jer u poredjenju sa Hingis zvuci smesno

da li pokusavas da me ubedis da bi Ivanovic/Jankovic osvojile neki GS sa 17 godina???

MALO SUTRA

nikada necu zaboraviti dan kada je Marija osvojila Vimbldon sa samo 17 godina... nakon toga,jos jedan US open i nista drugo. ostale teniserke da ne pominjem jer u poredjenju sa Hingis zvuci smesno

da li pokusavas da me ubedis da bi Ivanovic/Jankovic osvojile neki GS sa 17 godina???

MALO SUTRA

Ma,ne!!!:evil:
Vidi se da su obe stale nakon najbolje sezone u karijeri,ali videcemo!!!Pre svega mislim na Ivanovic,koja je izgubila sve meceve na egzibicionom turniru i to ubedljivo,ali Sarapova se polako budi,i to se videlo na Mastersu protiv Justin Enan i protiv Venus Williams u finalu egzibicije!!!:twisted:

meni je Marija uz Vaidisovu omiljena teniserka ali je do sad morala i bolje od ovog.... previse izgubljenih GS 1/2,drugi turniri i onako nisu bitni

Po meni je Vaidisova stala,izgubila je na startu sezone,a i izgubila je i prvo kolu u Kvebeku,na kraju prosle sezone od luzera!!!
Ja je isto obozavam,ne znam sta se desava sa njom,ali me je mnogo razocarala u drugoj polovini prosle sezone!!!I na pocetku ove!!!:evil::evil::evil:

Eeeee ljudi moji,pa igracice koje su sa 14 postajale profi,postajale su jer su bile ekstra talentovane.I dodje tako Martina i sa 16 godina napravi rusvaj.Interesuje me da li je i jedna igracica u tim godinama mogla da pobedi bilo koga iz Top 20?Nema sanse,sem slucajno!

A to sto sad tek sa 16 mozes da igras profi turnire,pa sta?Onda sa 17 osvoji prvi GS nije problem...Zapravo,nije problem za onoga ko moze da osvoji.Ali to mogu samo odabrani.

... uvek sam gotivio hingisovu :)
a da li je konkurencija nekada bila slabija, pitanje je... voleo bih da vidim kako bi npr. navratilova igrala protiv napaljene enan, da su obe istovremeno u naj formi svojih karijera :)

ma koja slabija konkurencija...

ja bih voleo da vidim best Graf vs best Hingis... to bi bila uzivancija. naravno,Pariz 1999. nije potpuno merodavan jer je Stefi 10 godina pre toga uzela zlatni GS ali je opet osvojila finale

To bi bio sjajan mec,sigurno!!!

Nego,sta mislite da li ce Jelena Dokic uci u prvih 50 u ovoj sezoni?!
zanimljivo pitanje! :) a bas nemam pojma... imam osecaj da ce uci u top 25 ili ostati van prvih 100. :)

a mislim da ne mozes da znas kada je konkurencija bila jaca. meni je logicno da sve napreduje, kao sto se u atletici rekordi stalno pomeraju... nacin treniranja je usavrsavan, broj sportista sve veci, cak i oprema sve bolja... itd. itd... neko moze reci da je federer najbolji zbog losije konkurencije nego sto je bila ranije, a neko moze i tvrditi da je stvarno naj svih vremena tj. da je no 1. u jakoj konkurenciji... mnoooogo je tu faktora, a jedna cinjenica- we'll never know. :)

Jedna je cinjenica-brojke su vecne,znaci to je jedino merilo :D

Trofeji,trofeji..Bez obzira na sav napredak,broj trofeja je jedino merilo.OK,jeste da je tehnicki igra mozda brza i sve to,ali pobede su pobede bez obzira na godine :p :p

Za Jelenu Dokic - bas kako je rekao moj imenjak Meda,ili ulazi u 25 ili je nema ne u 100,nego u 200! Bez zezanja.A moje je misljenje da od nje nema nista.Razlog:Do sada je vec pokusavala da s evrati tenisu u i svaki put bi odustala.Verovatno ce i sad.Da li do Vimbldona,mesec pre ili kasnije,videcemo.Ako gresim,svaka joj cast!

Npr.u atletici...Majkl Dzonson je naj,naj,pogledaj broj trofeja na 200 i 400m,ili samo trku u Atlanti.Karl Luis je naj naj sprinter svih vremena jer je najduze vladao,bez obzira sto je njegov rekord oboren odaaaaaavno...
Sergej Bubka-mogu da mu obore sve rekorde,on je naj skakac,jer je bio toliko dominantan da to nema smisla.

Dakle,vrhunski sportista je vrhunski jer ima vrh rezultate,period nije toliko bitan :D

Jes da je na temi tenis,ali ta trka u Atlanti je bila neverovatna..Ja se secam kako sam gledao tu trku,svi su znali da ce MJ pobediti,ali da ce ostaviti rivale za 20 metara...To niko nije ocekivao.A najjace sto su dvojica iza njega istrcala takodje svoja najbolja vremena!E,to je dominacija! :D

Eeeee ljudi moji,pa igracice koje su sa 14 postajale profi,postajale su jer su bile ekstra talentovane.I dodje tako Martina i sa 16 godina napravi rusvaj.Interesuje me da li je i jedna igracica u tim godinama mogla da pobedi bilo koga iz Top 20?Nema sanse,sem slucajno!

A to sto sad tek sa 16 mozes da igras profi turnire,pa sta?Onda sa 17 osvoji prvi GS nije problem...Zapravo,nije problem za onoga ko moze da osvoji.Ali to mogu samo odabrani.

Jelena Dokic (ubica Martine Hingis shto bi reko Radovan) je pobedila Martinu Hingis 6:2, 6:0, u prvom kolu Wimbledon-a, kad je imala 16 godina i 3 meseca - bila je 129 igracica na WTA listi i to je i do danas rekord - nikad broj 1 nije izgubio na GS turniru od losije plasirane igracice. Takodje je i Monika pobedila Stefi kad je imala 16 godina i 6 meseci.

pobedise nase :) jeca sledeci mec igra protiv rafine vaidisove... bice jako tesko uzimajuci sve u obzir... a ana je dobila nesto laksu protivnicu cini mi se, ali sam vec zaboravio koju.... aj laku noc...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back