Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fantasticna forma???bravo za USA... konacno neko ozbiljan
Serena igra kao grom i mislim da je u fantasticnoj formi.. Australian Open je uvek volela i ne bi me cudilo da da ga ponovo osvoji

ne mislim da je serena igrala dobro ovaj dubl- cak mislim da je BAS bila losa. toliko cistih lopti je propustila... realno je da smo u ovom slucaju mi ubedljivo najjaci (naravno, da nije bilo povreda; a o tome dzabe i raspravljam kada ih je bilo)... mozda bi samo jeca izgubila 1 ili 2 singla, inace verujem da bi lagano uzeli trofej... pa jedva su nam uzeli prvi set, a onaj fish se primio ko majmun. kakogod- bas me briga za hopman cup; vazno je samo da ovi nisu napravili sebi jos drasticnije sranje sa povredama i da ce se kako-tako spremiti za 14. januar![]()

Moja mi je bas gotivan lik i lepo ga je videti u dobroj formi,nakon godina tavorenja... nadam se da bi po zavrsetku karijere mogao da nastavi da pomaze Rafi,samo je problem sto je ovaj vec ucinio vise od coveka koji ima 500 pobeda na Turu