Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
steta izgubili smo zbog Jelenine povrede, realno smo najjaca reprezentacija na Hopman kupu i to ubedljivo ali dobro svaka im cast !
@Nordic warrior
Bice gusto Nadal-Moja u polufinalu, spanski derbi :-)
iskusan je Moja (citaj 10godina stariji) , steta sto ne mogu da pratim taj mec
na kakvoj podlozi se igra turnir ?
u finalu bi trebalo da ceka Juzni ako pobedi Hrvata Marina Cilica (19god)

uzgred: u Adelajdu je onaj Tsonga dobio Hjuita (1.nosilac)

Rafin idol je Moja,tek da se zna :D :D :D

I zajedno su igrali i osvojili Davis Cup,tesko da Moja moze da ga ugrozi,ipak je Rafa daleko bolji igrac mada ko zna! Za Moju je sada da igra Umag i tako neke turnire da osvaja :D

ne mislim da je serena igrala dobro ovaj dubl- cak mislim da je BAS bila losa. toliko cistih lopti je propustila... realno je da smo u ovom slucaju mi ubedljivo najjaci (naravno, da nije bilo povreda; a o tome dzabe i raspravljam kada ih je bilo)... mozda bi samo jeca izgubila 1 ili 2 singla, inace verujem da bi lagano uzeli trofej... pa jedva su nam uzeli prvi set, a onaj fish se primio ko majmun. kakogod- bas me briga za hopman cup; vazno je samo da ovi nisu napravili sebi jos drasticnije sranje sa povredama i da ce se kako-tako spremiti za 14. januar :)

ne znam ljudi.. ja mislim da je ona dosta radila nakon povrede u Madridu i da ide najmanje u 1/2 Australije.

ja bih naravno u finalu voleo da vidim Vaidisovu i Sarapovu ali su to pusti snovi,bar kad je Cehinjica u pitanju jer je slabo pocela sezonu i ne znam koliko moze da pruzi.

ne mislim da je serena igrala dobro ovaj dubl- cak mislim da je BAS bila losa. toliko cistih lopti je propustila... realno je da smo u ovom slucaju mi ubedljivo najjaci (naravno, da nije bilo povreda; a o tome dzabe i raspravljam kada ih je bilo)... mozda bi samo jeca izgubila 1 ili 2 singla, inace verujem da bi lagano uzeli trofej... pa jedva su nam uzeli prvi set, a onaj fish se primio ko majmun. kakogod- bas me briga za hopman cup; vazno je samo da ovi nisu napravili sebi jos drasticnije sranje sa povredama i da ce se kako-tako spremiti za 14. januar :)

Covek nije normalan svi servisi na Jelenu su bili preko 200 km/h :mad: pa covece to je ipak devojka..... Cak ni Novak nije tako jako servirao na ono misicavo cudo, Serenu.....

Mozda nije neka novost ali cuo sam da je Martina suspendovana na dve godine jer je test, koji je uradila posle Wimbledon-a, pozitivan na "belo".....

Od nje i vise nego dovoljno!Bas kao sto si rekao,uradila je vise od ove tri zajedno,bas sam je voleo...Steta sto ispade glupa na kraju.

Za nase tenisere....Niam gledao Hpman Cup i bas me briga.To sto ej Fish servirao sa 200 na sat,mogao je i Nole,uostaolom,Jelena je profi teniser,mora da vraca zar ne?

Dalje,njih dvoje ce,po 100 put kazem,i ove godine igrati po 25,28 turnira,zivi bili pa videli.Cudi me kako ne igraju Gemax koliko nekih bezrazloznih turnira igraju,npr.kao ovaj sto su igrali.

A za Moju...Boli ga,da ste ljudi videli Umag...Prelep primorski gradic,kad je turnir tu,tad je jos veca zezancija,ma niko tu ne gleda tenis,igraci gledaju da se doooooobrooooo provedu ;)
E sad,to sto Moja spava do podne(bar tako kazu organizatori),pa se vise odmori od ostalih koji bance po celu noc,to je druga prica :D :D :D
Tamo ima i fora,teniseri tamo cesto biciklama dolaze na treninge,neki i na meceve!Zasto,nemam pojma,verovatno da malo uzivaju u okolini prepunoj mladih devojaka iz cele Evrope :p :p

ja koliko vidim- novak je resio da dobrano smanji broj turnira. ( http://www.novak-djokovic.com/srb/turniri/novakov_raspored.php ) u prvom delu sezone, odigrace jos 11 (od cega su 2 davis cup; ako i prodjemo ruse)... jeca bi trebala da odigra manje nego sto bi bilo mudro za zdravu igracicu iz top 5; a jer je prethodna sezona ostavila traga... videcemo, ali mislim da nasi nemaju izbora nego da smanje i pripreme se dobro za najvece turnire. to sto su odigrali hopman cup je valjda samo zagrevanje za australian open; i trebao je da bude laganiji turnir i manji napor od dohe, chennai-a i sl... da odu pravo na AO stvarno ne bi bilo mudro... to mozda moze samo federer.
jedino ana je u stanju da odigra vise turnira, ali mi se cini da je ona prva pocela da mudro bira samo one vece :)

nije on dzabe 1/4 svojih titula uzeo u Umagu :lol: Moja mi je bas gotivan lik i lepo ga je videti u dobroj formi,nakon godina tavorenja... nadam se da bi po zavrsetku karijere mogao da nastavi da pomaze Rafi,samo je problem sto je ovaj vec ucinio vise od coveka koji ima 500 pobeda na Turu

steta za Martinu... devojka je sa 12 godina osvojila juniorski AO a zatim do dvadesete osvojila ono sto ce pomenutim teniserkama biti misaona imenica,a vec su presle te godine. bila je na vrhuncu kada sam pocinjao da gledam tenis pre nekih 10 godina i nikad necu zaboraviti finale Rolan Garosa 1999. kada je videla da joj se blizi kraj i da je velika Nemica na putu trijumfa,tokom jednog servisa je bukvalno jedva prebacila mrezicu,znaci samo malo jace od drop shota. Graf je poludela,publika bila u cudu a sudija u neobranom grozdju. to je samo jedno od cudesa koje je cinila i izgovarala ali ce zauvek ostati mozda i najveci genije ove igre,sracunata,promucurna i lukava

Sta si toliko zapeo za Martinu, ne zaboravi da Steffi Graf ima 22 GS titule a i Monika bi ima la mnogo vise GS titula (sa 16 god. osvojila RG) da se nije desilo ono sto se desilo!!!! Pa kad ona bude imala 22 GS titule nek se javi.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back