Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Extra! Zhao mi je shto to ne mogu da vidim.
Inache se i ja nadam da tje Jeca uspeti da se odmori,
pa da tje kao takva - odmorna, krenuti u osvajanje
titula sledetje godine. Premor je uchinio svoje za ovu
godinu, a i bilo je vishe nego shto smo mogli da ochekujemo.
Zaista im hvala za sav onaj dobar tenis..

Citao sam neke komentare teniskih strucnjaka u vezi Jelene i svi su se pitali kako je mogla da izdrzi da ode na onolike turnire, svi su komentarisali njenu kondiciju i da je dobro dok zna gde se nalazi pored tolikog napora

E STVARNO,BELGIJANKA JE ... BOZE SACUVAJ.SVAKA JOJ CAST.
A STO SE TICE JELENE....AKO BUDE NASTAVILA DA SE CHUDI SVAKOM SVOM LOSEM UDARCU,UMESTO DA GA ISPRAVI...LOSE JOJ SE PISE.
E LJUDI,DA LI STE GLEDALI ONO....NE ZNAM NI KAKO DA NAZOVEM...NAJJ??!!SVE VIDEH,ALI DA JE TAMO NESTO BILO NAJ,TO NISAM...NEKA JE BOG U POMOCI OVOJ NASOJ SRBIJI...
ako nisi primetio to je bila egzibicija
humanitarna akcija :-?
a NAJJ je protekla godina i ogroman napredak nasih tenisera ;)
meni se dopalo :)

Ma bilo je zezanje kao i sto smo ocekivali i drago mi je sto su zajedno igrali Novak i Jelena :D jer su se oni vise zezali od Ane i Janka!!! Doduse i Janko se zezao ali Ana ko da ima 40 god a ne 20 cak nije ni na kraju izasla da peva sa ostatkom ekipe. Jel ste videli kako su se zezali njih dvoje i kako je Jelena pokusa da ometa Novaka dok je servirao :D

ja sam bio i malo se smorio... mnogo je 4h, pogotovo ako polovinu tog vremena provodis gledajuci klince kako istraumirano pokusavaju da igraju. ali arena je super- bio sam gotovo na samom vrhu i sve se vidi bez problema (a to nisam ocekivao) :)

Ma bilo je eXtra, moze da prica ko sta zeli, iako vecina kritika nisu na mestu, smatram da je onaj show program sa kolcem&co mogao da bude izbacen, jer koliko sam upucen, na tom spektaklu je trebalo da se oseti prava teniska elita, zar ne?

Nisam bio na toj egzibiciji,a koliko vidim ovde se samo to komentarise. Izgleda da je ova egzibicija donela vise komentara nego bilo koji ozbiljan tenis.aj se vracam sa komentarima kad pocne sezona ocigledno.

Nisam bio na toj egzibiciji,a koliko vidim ovde se samo to komentarise. Izgleda da je ova egzibicija donela vise komentara nego bilo koji ozbiljan tenis.aj se vracam sa komentarima kad pocne sezona ocigledno.

Sta se ljutis pusti ljude malo u offtopic,kad dodje sezona pricace se o ozbiljnijim stvarima.... :-)

Neeeeeeeeeeeee,ne ljutim se,daleko od toga,no vidim da cemo nase tenisere dizati medju besmrtne na svetskom nivou...Kao sto su se oni iz Sporta nalupali za medalju kada su napisali da Rafa i Roze samo MISLE da su bolji od Novaka....Koja glupost.Svaka cast Noletu,stvarno,ali ipak on ima duuuuuuug put do Broja Jedan...Jako dug put.Goran Ivanisevic je jednom prilikom bio drugi,ubi se covek od muke i nikad nije ni prismrdeo Samprasu.A Nole ima jos da radi da stigne do tog nivoa.
Naravno,navijam da to bude uskoro...Ali mrzim kad ljudi preteruju sa ocenama.Isto sto mislim da ce JJ pasti do kraja sezone na recimo 6,7 mesto,mozda i nize.Bez zezanja,a nek se ljute ostali koliko hoce.Dok Ana ima dobre sanse da bude MOZDA cak i druga.A koliko u januaru vec prelazi JJ.E sad,neka me Jeca demantuje i ja cu priznati da gresim :D :D :D

Neeeeeeeeeeeee,ne ljutim se,daleko od toga,no vidim da cemo nase tenisere dizati medju besmrtne na svetskom nivou...Kao sto su se oni iz Sporta nalupali za medalju kada su napisali da Rafa i Roze samo MISLE da su bolji od Novaka....Koja glupost.Svaka cast Noletu,stvarno,ali ipak on ima duuuuuuug put do Broja Jedan...Jako dug put.Goran Ivanisevic je jednom prilikom bio drugi,ubi se covek od muke i nikad nije ni prismrdeo Samprasu.A Nole ima jos da radi da stigne do tog nivoa.
Naravno,navijam da to bude uskoro...Ali mrzim kad ljudi preteruju sa ocenama.Isto sto mislim da ce JJ pasti do kraja sezone na recimo 6,7 mesto,mozda i nize.Bez zezanja,a nek se ljute ostali koliko hoce.Dok Ana ima dobre sanse da bude MOZDA cak i druga.A koliko u januaru vec prelazi JJ.E sad,neka me Jeca demantuje i ja cu priznati da gresim :D :D :D
Dobrodosao onima koji vise vole da vide Noleta na vrhu nego bilo koga drugog! :)
btw, slazem se sa ovim postom. :)

Sa Noletovog sajta:

"Menadžer našeg najboljeg tenisera Novaka Djokovića, Alon Kakšuri, izjavio je za "Sport" da će tokom naredne sezone Novak jedan deo priprema "odraditi" i sa po mnogima najboljim teniserom sveta svih vremena Pitom Samprasom.

"Novak bi trebalo da se susretne sa Samprasom i trenira sa Amerikancem nekih sedam dana, pre turnira u Indijan Velsu i Majamiju. Pit je jedan od Novakovih idola i svakako da je interesantan za zajedničke pripreme. Posebno jer Djoković može zaista mnogo da nauči od njega" rekao je Kakšuri, Izraelac koji saradjuje sa Djokovićem kao njegov menadžer od 15. godine."

... :D

Pa,ako ga za nedelju dana nauci da igra na mrezi,svaka cast! To treba Djokovicu,ostalo je vec u glavi,sa osnovne linije je stvarno dobar.Ali isto tako,ne zaboravite da je Nole u poslendjih par intrervjua za Novosti i Sport izjavio da posle naglog uspeha gotovo obavezno sledi pad...Sto bi se reklo,kao da ni sam ne veruje da moze da ponovi ovakvu sezonu,a to nije dobro.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back