Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda da si malo bolje pogledao ispod slike Justine!!! Toliko te ocarala da nisi ni video hehehe![]()
jbg- bice da me je ocarala... 

Citao sam neke komentare teniskih strucnjaka u vezi Jelene i svi su se pitali kako je mogla da izdrzi da ode na onolike turnire, svi su komentarisali njenu kondiciju i da je dobro dok zna gde se nalazi pored tolikog napora
ako nisi primetio to je bila egzibicijaE STVARNO,BELGIJANKA JE ... BOZE SACUVAJ.SVAKA JOJ CAST.
A STO SE TICE JELENE....AKO BUDE NASTAVILA DA SE CHUDI SVAKOM SVOM LOSEM UDARCU,UMESTO DA GA ISPRAVI...LOSE JOJ SE PISE.
E LJUDI,DA LI STE GLEDALI ONO....NE ZNAM NI KAKO DA NAZOVEM...NAJJ??!!SVE VIDEH,ALI DA JE TAMO NESTO BILO NAJ,TO NISAM...NEKA JE BOG U POMOCI OVOJ NASOJ SRBIJI...

ako nisi primetio to je bila egzibicija
humanitarna akcija :-?
a NAJJ je protekla godina i ogroman napredak nasih tenisera
meni se dopalo![]()
Nisam bio na toj egzibiciji,a koliko vidim ovde se samo to komentarise. Izgleda da je ova egzibicija donela vise komentara nego bilo koji ozbiljan tenis.aj se vracam sa komentarima kad pocne sezona ocigledno.
Bila sam i ja i mislim samo da su malo manje trebali da igraju oni klinci.
A Ane mi je bilo zao, strasno je bilo ono sto smo joj radili...
Dobrodosao onima koji vise vole da vide Noleta na vrhu nego bilo koga drugog!Neeeeeeeeeeeee,ne ljutim se,daleko od toga,no vidim da cemo nase tenisere dizati medju besmrtne na svetskom nivou...Kao sto su se oni iz Sporta nalupali za medalju kada su napisali da Rafa i Roze samo MISLE da su bolji od Novaka....Koja glupost.Svaka cast Noletu,stvarno,ali ipak on ima duuuuuuug put do Broja Jedan...Jako dug put.Goran Ivanisevic je jednom prilikom bio drugi,ubi se covek od muke i nikad nije ni prismrdeo Samprasu.A Nole ima jos da radi da stigne do tog nivoa.
Naravno,navijam da to bude uskoro...Ali mrzim kad ljudi preteruju sa ocenama.Isto sto mislim da ce JJ pasti do kraja sezone na recimo 6,7 mesto,mozda i nize.Bez zezanja,a nek se ljute ostali koliko hoce.Dok Ana ima dobre sanse da bude MOZDA cak i druga.A koliko u januaru vec prelazi JJ.E sad,neka me Jeca demantuje i ja cu priznati da gresim![]()
![]()
![]()