Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jelena tukla Devenport!!! Vratila joj za proslonedeljni poraz!:p

p285A.gif

Koji čobani su otišli da gledaju tenis ovo nema smisla. :evil: Evo sad se završio prvi set parova Srbija-Australija, a neki primitivci iz publike stalno zvižde u urlaju kada se servira i igra poen. :evil: :evil: :evil: Oni jadnici misle da smetaju samo Australijancima, a sigurno je da smetaju i našima. Sudija non-stop upozorava, naši sa klupe mole publike da se smiri, ali primitivci ostaju primitivci. Ako se ovako nastavi sudija će početi da nas kažnjava poenima, a onda i gemovima. :evil: :evil: :evil:

FLUID:
Koji čobani su otišli da gledaju tenis ovo nema smisla. :evil: Evo sad se završio prvi set parova Srbija-Australija, a neki primitivci iz publike stalno zvižde u urlaju kada se servira i igra poen. :evil: :evil: :evil: Oni jadnici misle da smetaju samo Australijancima, a sigurno je da smetaju i našima. Sudija non-stop upozorava, naši sa klupe mole publike da se smiri, ali primitivci ostaju primitivci. Ako se ovako nastavi sudija će početi da nas kažnjava poenima, a onda i gemovima. :evil: :evil: :evil:

Зато је тенис господски спорт, а не за (фудбалске) хулигане који убијају време у Арени. :evil: :evil: :evil: Све у апс! Они схватили јучерашњи позив Ђоковића за навијање као позив на дивљање. СРАМОТА!

E da s ei ja javim...

Bio sam oba dana u Areni i mogu vam reci da je publika bas fino navijala prvi dan-sem nekoliko retawrda koji su zvizdali tokom poena,to je bilo strasno smesno i jadno.I OK,Noleje dobio,ocekivano,a za Tipsu..Verujte mi,nikad vsie necu navijati za tog kretena!!!Covek je kad ljudi vicu Napred Janko prevrtao ocima!!!!Jer,sta ce,smeta njegovoj koncentraciji...I da,ko veruje da je Tipsa mogao da pobedi-grdno se vara.
A najgora scena je bila na kraju meca kad je Djokovic izigravao ne znam ni ja sta sa mikrofonom..koji je na kraju i bacio o reklamu pa na zemlju.Mislim danasim igracima niko nije rekao da ponasanje poput Milicicevog nikom ne sluze za dobro-jer on sada predstavlja zemlju.Naravno,mediji su od njegih izjava napraili Sveti zapis,jadno.
Jos je jaca scena bila kad je Jankov otac-pored koga je sedela moja najbolja drugarica,sredinom 4 seta rekao doslovce: "Kad je poceo da ovako njace ko magarac ja idem u hodnik po pivo.":D :D :D
Znaci,time mi je potvrdo da sve moje izjave da mu je sin kreten..A za one izjave posle meca,Janka treba da bude sramota!!!Publika nikad nije imala priliku ovakve meceve da gleda i naravno da ne zna da se ponasa.A niko nije lepo objasnio gde je prag tolerancije.

Danas je bilo recimo ekstra i navijanje,sem ponekog vriska posle servisa...Ali iz aviona se vidi da Nole nije dubl igrac...Srecom,Zima igra ko car.A i ponasa se kako dolikuje vrhunskim sportistima,svaka mu cast.
Sutra idem da navijam za Noleta..Onaj Hjuit svaki malo vazniji poen vikne C'MON ali bas ljudski...NAdam se da sutra nece imati puno prilika za to.A za Tipsu..Ako Nole dobije,mislim da ce u sali ostati eventualno njegova porodica(cale ce mu opet izaci na pivo) :D :D :D

v71329p0.jpg
Dejvis kup reprezentacija Srbije nalazi se na korak od plasmana u Svetsku grupu, pošto su u subotu Nenad Zimonjić i Novak Djoković savladali australijski dubl Lejton Hjuit/Po Henli sa 3:1, po setovima 3:6, 6:4, 6:3, 6:2 i doneli našem timu vodjstvo od 2:1 u ukupnom rezultatu.

Sve cestitke, bravo momci :D :D :D
Daj Boze, da sutra osvojimo jos taj 1 poen, ajmo do pobede :D
22.09.2007_1.jpg

Не пијем воду да Хјуит има стомачни грип. Биће да се уплашио и дубоко разочарао (после изјаве јуче евидентно) па одустао. :p

П.С.
Битно да нам је режисер показао Мишковића у публици. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back